Ozzy Osbourne
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ozzy Osbourne
Dostał ktoś zwrot z automatu?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
No właśnie nie i chyba trzeba będzie się bawić we wniosek
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
W mailu, który dostałem na początek było info, że jeżeli płaciłem przez ich bramkę do płatności (comgate czy jakoś tak), to po 13 miesiącach nie mogą dokonać automatycznego zwrotu. I potem dostałem maila z comgate.cz z linkiem do podania numeru konta.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Żebym to ja wiedział w jaki sposób płaciłem w 2019
Ale było to online, więc pewnie w ten. Poszukam tych maili.
No ja też nie pamiętałem, ale kartę i bramkę uznałem za prawdopodobną.
Miała być emerytura od sceny, a Ozz ogłoszony na Power Trip Fest z AC/DC, Maiden i Metalliką 
Prawdziwe Big 4
Jake E. Lee został kilkukrotnie postrzelony podczas spaceru z psem w Vegas. Masakra, oby wszystko dobrze się potoczyło.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Tragedia, ponoć to była przypadkowa akcja. Swoją drogą, fajny kraj te Stany, jak nie strzelaninka to napadzik, no ale co się nie robi dla krzewienia demokracji. Bałbym się żyć w kraju gdzie każdy kretyn ma splówę w kieszeni.
Lepsza spluwa niż słownik
A serio... Niestety, bardzo żałuję ale m.in. z tego powodu moja noga nigdy tam nie postanie.
Ostatnio z nim jakieś wywiady nawet sobie odpalałem, no i do zarzygania słuchałem tytułowego z Bark at the Moon...co on tam wyprawia w riffach i solówkach! Mam nadzieję, że się chłop wyliże.
Piszą w njusach, że przytomny i miał szczęście, że nie w głowę i w serducho.
Straszny kraj. Rodzic, wysyłając rankiem dziecko do szkoły żegna się - jak u nas górnik, co zjeżdża na szychtę. Tu może "czarny" zasypać, tam pojeb/psychol zastrzelić.
2. poprawka uchwalona ponad 200 lat temu ważniejsza niż życie ich dzieci...
Dalej niech sobie głosują na tych republikańskich gubernatorów i prezydentów.
Straszny kraj. Rodzic, wysyłając rankiem dziecko do szkoły żegna się - jak u nas górnik, co zjeżdża na szychtę. Tu może "czarny" zasypać, tam pojeb/psychol zastrzelić.
2. poprawka uchwalona ponad 200 lat temu ważniejsza niż życie ich dzieci...
Dalej niech sobie głosują na tych republikańskich gubernatorów i prezydentów.
Jake jeden z naczelnych bohaterów gitary - zdrowia , Szefie.
Dla mnie najlepszy gitarzysta OO. Chłop dosłownie spuszczony w kiblu przez pana ksiencia dziemnoździ i tę jego raszplę.
Zdecydowanie - najlepszy.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Wspaniale to ująłeś, Osbourne to produkt tej... Rzymianki, nie ma nic do gadania, uzależniony narkoman i alkoholik, z którego za forsę zrobiono "wielkiego artystę". Kiedyś uwielbiałem, dziś - chciałem napisać, że pogardzam ale nie, pogardy trzeba być wartym, ten dziad nie jest warty nawet tego. Szacunek mam dla gitarzystów, którzy wszystko mu robili a on zgarniał tantiemy i nagrody, taki lajfSchizoid pisze: ↑śr paź 16, 2024 8:35 pmDla mnie najlepszy gitarzysta OO. Chłop dosłownie spuszczony w kiblu przez pana ksiencia dziemnoździ i tę jego raszplę.
Zespół Ozzy Osbourne - w różnych składach - nagrał parę bardzo fajnych płyt. Te albumy tworzyli wszyscy z wyjątkiem Ozza. Za jego sukcesem stoi Randy Rhoads, Bob Daisley, Jake E. Lee i Zakk Wylde. I taka jest prawda. Nie ujmuję Osbourne'owi charyzmy (choć po pewnym czasie ona była raczej bazowana na jego statusie, niż prezencji scenicznej), dobrego głosu i wszystkich innych cech koniecznych do zaistnienia w świecie rocka, ale to nie on napisał swoje najlepsze utwory. Zresztą w Black Sabbath było to samo. Cały ten kult OO jest dość wkurwiający i zakorzeniony w jakimś kindermetalowym postrzeganiu świata, którego immanentną cechą jest ignorowanie talentu osób, z którymi przez lata Ozzy współpracował.