Autobusy, organizacja wyjazdu
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Autobusy, organizacja wyjazdu
wlasnie...jest jeszcze kwestia godziny wyjazdu...najlepiej gdyby autokar wyjechal wczesnie zeby mozna bylo sie zalapac na opaski 
Czy to spotkanie jest nadal aktualne?MaYeR pisze:Uwaga fani z Warszawy i okolic.
Będziemy organizować bus na koncert Iron Maiden do Chorzowa i z powrotem.
Spotkanie organizacyjne wszystkich chętnych odbędzie się 5 marca o godz. 11 na parkingu pod Torwarem.
Przewidywany koszt wyjazdu - 50 zł
Fani z Siedlec - spotkanie organizacyjne odbędzie się 12 marca w Klubie "Żółty Kot" na ul. 3 maja o godz.13
p.s. Tym samym autokarem moga zabrac sie tez osoby z Minska i Rawy
Nie trzeba wplacac kasy od razu. Wszystkiego dowiecie sie na spotkaniujackro pisze:czy kase trzeba od razu jakas wplacac?MaYeR pisze:Uwaga fani z Warszawy i okolic.
Spotkanie organizacyjne wszystkich chętnych odbędzie się 5 marca o godz. 11 na parkingu pod Torwarem.
Oczywiscie. Tak na marginesie to nie wiem dlaczego wszyscy pytaja mnie czy to jest aktualneNightmare pisze:Czy to spotkanie jest nadal aktualne?MaYeR pisze:Uwaga fani z Warszawy i okolic.
Fani z Siedlec - spotkanie organizacyjne odbędzie się 12 marca w Klubie "Żółty Kot" na ul. 3 maja o godz.13
Bus z Wyszkowa
Witam prawdopodobnie będe organizował bus z Wyszkowa do Chorzowa dlatego poszukuje chętnych o kosztach narazie cięzko mi coś powiedzeć bo zależy ile osób się zgłosi. Napewno przy pełnym busie koszt nie powinien wynieść więcej niż 60 zł. Narazie mam 9 osóba bus jest 18 osobowy.
Chętnych prosze o kontakt na moje GG:4669738

Chętnych prosze o kontakt na moje GG:4669738
No tak napisalem czy spotkanie w sprawie wyjazdu z wawy jest aktualne a sam nie moge przyjsc
Czy jezeli mnie nie bedzie to beda podane jakies informacje na forum?? Bo bardzo mi zalezy na tym busie
I ogolnie chcialbym zaklepac 3 miejsca 
Cześć,Nightmare pisze:No tak napisalem czy spotkanie w sprawie wyjazdu z wawy jest aktualne a sam nie moge przyjscCzy jezeli mnie nie bedzie to beda podane jakies informacje na forum?? Bo bardzo mi zalezy na tym busie
I ogolnie chcialbym zaklepac 3 miejsca
Jestem tutaj pierwszy raz na tym forum i właśnie chcę się wybrać na koncert :solo z Wawy. Też mam ten sam problem co Nightmare czyli chcę pojechać tym busem ale nie moge przyjść na spotkanie....
Bardzo prosiłbym więc o informacje na forum odnośnie wyjazdu a w razie czego zaklepuję sobie jedno miejsce
pozdrówka,
adam320
Mnie tez nie bedzie na tym spotkaniu wiec nic nie powiem, chyba, ze ktos inny z forum cos powie 
to ja coś powiem bo się wybieramMaYeR pisze:Mnie tez nie bedzie na tym spotkaniu wiec nic nie powiem, chyba, ze ktos inny z forum cos powie
pray with me dudes
jakby cos, to ja tez sie wybieram i napisze co i jakUrchin pisze:to ja coś powiem bo się wybieramjak nie zaśpie bo od kilku dni chodze nieprzytomny...
ja mam nadzieje, ze bedzie wracal szybko bo w poniedzialek 30 maja mam juz zapowiedziane kolokwiumUrchin pisze:ja mam tylko cichą nadzieję że bus wyjedzie dość wczesnie zeby wyrobić się na zgrarnięcie opaski...
pozdrawiam,
jackro
-
szatanista
- -#Long distance runner

No i zarezerwowalem se miejsce w busie z Warszawy 
to może przy okazji podałbyś kilka konkretów dla tych co nie byli na spotkaniuSatanel pisze:No i zarezerwowalem se miejsce w busie z Warszawy
a więc:
na początku maja* będzie jeszcze jedno spotkanie na którym wpłacimy zaliczkę(ok 30 zyla), cala kwota - cos ok 50 zł, wtedy będzie juz prawdopodobnie znana godzina rozpoczęcia i wiekszosc innych informacji...dlatego wtedy podejmiemy decyzje co do wyjazdu, narazie ustalilismy ze jezeli bedzie ludu na 2 autobusy to bedzie mozna zrobić takiego akszyna że po prostu ci co chcą jechać wcześniej to pojadą wczesniej, ustalimy dogodne godziny i looz, tak zeby nam pasowalo jak najlepiej...
dzis wpisalismy sie na liste, mamy juz miejsca zabookowane, teraz tylko czekac na dokladniejsze info ktore pojawi sie tu prawdopodbnie... miejsca jeszcze są a im wiecej nas tym lepiej, z tym że mamy max 3 autobusy od dyspozycji...a jak jeszcze zostanie z tego troche kasy jak nie bedzie kompletu w autobusie to sie browar kupi
yeah
to jest dopiero zawodowa organizacja... :beer
nie jest to żadna ściema , bo przeciez mayer by nam tu nie pisal o jakis wątpliwych typach więc ...hmm są duże szanse że dojedziemy
<joke>
tak więc mówię: poczekajcie troche, na dniach powinien pojawic sie telefon do tego goscia co to organizuje i zdaje sie ze takze e-mail...telefonu nie podaje ... nie czuje sie uprawniony
pozdro all
EDIT: tak na oko jest ok 30 osoba teraz, z tym że autokary beda sie jeszcze zatrzymywaly m.in. w rawie maz. i zgarniały ludzi...
EDIT2: sry...na początku maja*
na początku maja* będzie jeszcze jedno spotkanie na którym wpłacimy zaliczkę(ok 30 zyla), cala kwota - cos ok 50 zł, wtedy będzie juz prawdopodobnie znana godzina rozpoczęcia i wiekszosc innych informacji...dlatego wtedy podejmiemy decyzje co do wyjazdu, narazie ustalilismy ze jezeli bedzie ludu na 2 autobusy to bedzie mozna zrobić takiego akszyna że po prostu ci co chcą jechać wcześniej to pojadą wczesniej, ustalimy dogodne godziny i looz, tak zeby nam pasowalo jak najlepiej...
dzis wpisalismy sie na liste, mamy juz miejsca zabookowane, teraz tylko czekac na dokladniejsze info ktore pojawi sie tu prawdopodbnie... miejsca jeszcze są a im wiecej nas tym lepiej, z tym że mamy max 3 autobusy od dyspozycji...a jak jeszcze zostanie z tego troche kasy jak nie bedzie kompletu w autobusie to sie browar kupi
nie jest to żadna ściema , bo przeciez mayer by nam tu nie pisal o jakis wątpliwych typach więc ...hmm są duże szanse że dojedziemy
tak więc mówię: poczekajcie troche, na dniach powinien pojawic sie telefon do tego goscia co to organizuje i zdaje sie ze takze e-mail...telefonu nie podaje ... nie czuje sie uprawniony
pozdro all
EDIT: tak na oko jest ok 30 osoba teraz, z tym że autokary beda sie jeszcze zatrzymywaly m.in. w rawie maz. i zgarniały ludzi...
EDIT2: sry...na początku maja*
Ostatnio zmieniony ndz mar 06, 2005 6:25 pm przez Urchin, łącznie zmieniany 3 razy.
na poczatku maja. z tego co pamietam mowa byla o pierwszej sobocie czyli 7 maja, ale dokladniejsze info jeszcze bedzie. facet, ktory sie podjal organizacji podal numer telefonu, jak ktos go zapisal to moze niech poda.Urchin pisze:na początku kwietnia będzie jeszcze jedno spotkanie
pozdrawiam,
jackro
A czy na tym kolejnym spotkaniu w kwietniu/maju będzie się jeszcze można dopisać? Albo w jakiś inny sposób?
Bo niestety nie mogłem być na dzisiejszym spotkaniu
facet, ktory to organiuzuje powiedzial, ze umiesci tu swojego emaila, ale czeka na zalozenie neostrady czy cos takiego. podal takze numer telefonu, ktorego niestety nie mam zapisanego. jutro postaram sie wziac go od kumpla, ktory zapisywalmetaloman pisze:A czy na tym kolejnym spotkaniu w kwietniu/maju będzie się jeszcze można dopisać? Albo w jakiś inny sposób?
pozdrawiam,
jackro
-
sic_knot
- -#Wrathchild

jedzie ktoś z lublina lub okolic na Ironów?!. Jeżeli tak to trzeba sie jakoś zoorganizować z busem bo czasu zostało nie wiele. 
Jest jeszcze jedne autokar organizowany z Warszawy, z tym, że cena wynosi 80 zeta w obie strony. Wiem , ze wyjazd jest koło 9-10 z dw. Gdańskiego. POdaję numer do kolesia, który to organizuje
Marek: 502473649
Marek: 502473649
Czy nie wiem nikt nic na temat ewentualnych autobusów z Tarnobrzega lub Stalowej Woli? Przydałoby się miejsce na 2 osoby...
"But now it seems, I'm just a stranger to myself"