Autobusy, organizacja wyjazdu

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Urchin
-#Trooper
-#Trooper

Re: Autobusy, organizacja wyjazdu

Post autor: Urchin »

wlasnie...jest jeszcze kwestia godziny wyjazdu...najlepiej gdyby autokar wyjechal wczesnie zeby mozna bylo sie zalapac na opaski :)
Nightmare
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Nightmare »

MaYeR pisze:Uwaga fani z Warszawy i okolic.
Będziemy organizować bus na koncert Iron Maiden do Chorzowa i z powrotem.
Spotkanie organizacyjne wszystkich chętnych odbędzie się 5 marca o godz. 11 na parkingu pod Torwarem.
Przewidywany koszt wyjazdu - 50 zł

Fani z Siedlec - spotkanie organizacyjne odbędzie się 12 marca w Klubie "Żółty Kot" na ul. 3 maja o godz.13

p.s. Tym samym autokarem moga zabrac sie tez osoby z Minska i Rawy
Czy to spotkanie jest nadal aktualne?
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

jackro pisze:
Spotkanie organizacyjne wszystkich chętnych odbędzie się 5 marca o godz. 11 na parkingu pod Torwarem.
czy kase trzeba od razu jakas wplacac?
Nie trzeba wplacac kasy od razu. Wszystkiego dowiecie sie na spotkaniu
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Nightmare pisze:

Fani z Siedlec - spotkanie organizacyjne odbędzie się 12 marca w Klubie "Żółty Kot" na ul. 3 maja o godz.13

Czy to spotkanie jest nadal aktualne?
Oczywiscie. Tak na marginesie to nie wiem dlaczego wszyscy pytaja mnie czy to jest aktualne :P
Baks
-#Prowler
-#Prowler

Bus z Wyszkowa

Post autor: Baks »

Witam prawdopodobnie będe organizował bus z Wyszkowa do Chorzowa dlatego poszukuje chętnych o kosztach narazie cięzko mi coś powiedzeć bo zależy ile osób się zgłosi. Napewno przy pełnym busie koszt nie powinien wynieść więcej niż 60 zł. Narazie mam 9 osóba bus jest 18 osobowy.

Chętnych prosze o kontakt na moje GG:4669738

:D
Nightmare
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Nightmare »

No tak napisalem czy spotkanie w sprawie wyjazdu z wawy jest aktualne a sam nie moge przyjsc :cry: Czy jezeli mnie nie bedzie to beda podane jakies informacje na forum?? Bo bardzo mi zalezy na tym busie :D I ogolnie chcialbym zaklepac 3 miejsca :D
adam320
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: adam320 »

Nightmare pisze:No tak napisalem czy spotkanie w sprawie wyjazdu z wawy jest aktualne a sam nie moge przyjsc :cry: Czy jezeli mnie nie bedzie to beda podane jakies informacje na forum?? Bo bardzo mi zalezy na tym busie :D I ogolnie chcialbym zaklepac 3 miejsca :D
Cześć,

Jestem tutaj pierwszy raz na tym forum i właśnie chcę się wybrać na koncert :solo z Wawy. Też mam ten sam problem co Nightmare czyli chcę pojechać tym busem ale nie moge przyjść na spotkanie....
Bardzo prosiłbym więc o informacje na forum odnośnie wyjazdu a w razie czego zaklepuję sobie jedno miejsce :wink:
pozdrówka,
adam320
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Mnie tez nie bedzie na tym spotkaniu wiec nic nie powiem, chyba, ze ktos inny z forum cos powie :)
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

MaYeR pisze:Mnie tez nie bedzie na tym spotkaniu wiec nic nie powiem, chyba, ze ktos inny z forum cos powie :)
to ja coś powiem bo się wybieram :P jak nie zaśpie bo od kilku dni chodze nieprzytomny... ja mam tylko cichą nadzieję że bus wyjedzie dość wczesnie zeby wyrobić się na zgrarnięcie opaski...

pray with me dudes :wink:
Awatar użytkownika
jackro
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: jackro »

Urchin pisze:to ja coś powiem bo się wybieram :P jak nie zaśpie bo od kilku dni chodze nieprzytomny...
jakby cos, to ja tez sie wybieram i napisze co i jak
Urchin pisze:ja mam tylko cichą nadzieję że bus wyjedzie dość wczesnie zeby wyrobić się na zgrarnięcie opaski...
ja mam nadzieje, ze bedzie wracal szybko bo w poniedzialek 30 maja mam juz zapowiedziane kolokwium
pozdrawiam, jackro
szatanista
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: szatanista »

No i zarezerwowalem se miejsce w busie z Warszawy :)
Czaro
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Czaro »

Satanel pisze:No i zarezerwowalem se miejsce w busie z Warszawy :)
to może przy okazji podałbyś kilka konkretów dla tych co nie byli na spotkaniu
Urchin
-#Trooper
-#Trooper

a więc:

na początku maja* będzie jeszcze jedno spotkanie na którym wpłacimy zaliczkę(ok 30 zyla), cala kwota - cos ok 50 zł, wtedy będzie juz prawdopodobnie znana godzina rozpoczęcia i wiekszosc innych informacji...dlatego wtedy podejmiemy decyzje co do wyjazdu, narazie ustalilismy ze jezeli bedzie ludu na 2 autobusy to bedzie mozna zrobić takiego akszyna że po prostu ci co chcą jechać wcześniej to pojadą wczesniej, ustalimy dogodne godziny i looz, tak zeby nam pasowalo jak najlepiej...

dzis wpisalismy sie na liste, mamy juz miejsca zabookowane, teraz tylko czekac na dokladniejsze info ktore pojawi sie tu prawdopodbnie... miejsca jeszcze są a im wiecej nas tym lepiej, z tym że mamy max 3 autobusy od dyspozycji...a jak jeszcze zostanie z tego troche kasy jak nie bedzie kompletu w autobusie to sie browar kupi :) yeah :P to jest dopiero zawodowa organizacja... :beer

nie jest to żadna ściema , bo przeciez mayer by nam tu nie pisal o jakis wątpliwych typach więc ...hmm są duże szanse że dojedziemy :P <joke>

tak więc mówię: poczekajcie troche, na dniach powinien pojawic sie telefon do tego goscia co to organizuje i zdaje sie ze takze e-mail...telefonu nie podaje ... nie czuje sie uprawniony

pozdro all

EDIT: tak na oko jest ok 30 osoba teraz, z tym że autokary beda sie jeszcze zatrzymywaly m.in. w rawie maz. i zgarniały ludzi...

EDIT2: sry...na początku maja*
Ostatnio zmieniony ndz mar 06, 2005 6:25 pm przez Urchin, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
jackro
-#Charlotte
-#Charlotte

Urchin pisze:na początku kwietnia będzie jeszcze jedno spotkanie
na poczatku maja. z tego co pamietam mowa byla o pierwszej sobocie czyli 7 maja, ale dokladniejsze info jeszcze bedzie. facet, ktory sie podjal organizacji podal numer telefonu, jak ktos go zapisal to moze niech poda.
pozdrawiam, jackro
Awatar użytkownika
metaloman
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: metaloman »

A czy na tym kolejnym spotkaniu w kwietniu/maju będzie się jeszcze można dopisać? Albo w jakiś inny sposób?
Bo niestety nie mogłem być na dzisiejszym spotkaniu :(
Awatar użytkownika
jackro
-#Charlotte
-#Charlotte

metaloman pisze:A czy na tym kolejnym spotkaniu w kwietniu/maju będzie się jeszcze można dopisać? Albo w jakiś inny sposób?
Bo niestety nie mogłem być na dzisiejszym spotkaniu :(
facet, ktory to organiuzuje powiedzial, ze umiesci tu swojego emaila, ale czeka na zalozenie neostrady czy cos takiego. podal takze numer telefonu, ktorego niestety nie mam zapisanego. jutro postaram sie wziac go od kumpla, ktory zapisywal
pozdrawiam, jackro
Awatar użytkownika
jackro
-#Charlotte
-#Charlotte

obiecany numer telefonu 605852325
pozdrawiam, jackro
sic_knot
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sic_knot »

jedzie ktoś z lublina lub okolic na Ironów?!. Jeżeli tak to trzeba sie jakoś zoorganizować z busem bo czasu zostało nie wiele. :?
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Jest jeszcze jedne autokar organizowany z Warszawy, z tym, że cena wynosi 80 zeta w obie strony. Wiem , ze wyjazd jest koło 9-10 z dw. Gdańskiego. POdaję numer do kolesia, który to organizuje

Marek: 502473649
GBreal
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: GBreal »

Czy nie wiem nikt nic na temat ewentualnych autobusów z Tarnobrzega lub Stalowej Woli? Przydałoby się miejsce na 2 osoby...
"But now it seems, I'm just a stranger to myself"
ODPOWIEDZ