Nie zgodzę się, że Zet wypadał słabo.
Ciekawe, co tam się zadziało....
Te długie wałki z Exhibitów mogą być problemem dla Holta, on ma spore problemy z łapami od tych dekad thrashowania, sam o tym mówił. Bardzo brakowało Roba na Iconoclasm w zeszłym roku
Tak, i to duża. Pamiętam, że w wywiadzie był na tyle rozżalony okolicznościami jego wywalenia, że padało nawet "Fuck those guys".
Wiem, że po czasie relacje się ociepliły, no i jak widać, są obecnie znów bardzo dobre
gumbyy pisze: ↑czw sty 16, 2025 12:30 am
Dukes na żywo to pieprzona maszyna. Bez dwóch zdań. Widziałem w klubie i na dużym festiwalu - zniszczenia. Zetro też wielbię
Też jestem fanem Zetro, ale na żywo trochę już wypadało to słabo. A Rob w Generation Kill sieje zniszczenie, więc w Exodus też będzie dobrze. Jaram się jak pochodnia. Funeral Hymn ? Riot Act ? Ballad of Leonard and Charles ? Czuję że piękne strzały wlecą do setlisty. Ogień
W Exo wcześniej też było zacnie, więc można oczekiwać tego samego
Bonded by Blood - 8/10
Pleasures of the Flesh - 9/10
Fabulous Disaster - 9/10
Impact Is Imminent - 10/10
Force of Habit - 7/10
Tempo of the Damned - 10/10
Shovel Headed Kill Machine - 8/10
The Atrocity Exhibition: Exhibit A - 7/10
Exhibit B: The Human Condition - 7/10
Blood In, Blood Out - 10/10
Persona Non Grata - 8/10
gumbyy pisze: ↑wt kwie 29, 2025 7:38 am
Zetro - spoko, niech ciśnie. Nawet bym się wybral bo lubię tego wariata
No ale to wystarczy być szczerym i po prostu powiedzieć że nie rozumiesz wyrzucenia z Exodus, że wciąż czujesz się głodny i chcesz Thrash Like A Maniac !
A nie gadasz że w sumie to pierdolisz koncertowanie, fajnie na ogródku, a chwilę później odpalasz Zetrodus i oglądasz Tempo Of The Damned Tour, a za chwilę pewnie Fabulous Disaster itp
gumbyy pisze: ↑wt kwie 29, 2025 7:38 am
Zetro - spoko, niech ciśnie. Nawet bym się wybral bo lubię tego wariata
No ale to wystarczy być szczerym i po prostu powiedzieć że nie rozumiesz wyrzucenia z Exodus, że wciąż czujesz się głodny i chcesz Thrash Like A Maniac !
A nie gadasz że w sumie to pierdolisz koncertowanie, fajnie na ogródku, a chwilę później odpalasz Zetrodus i oglądasz Tempo Of The Damned Tour, a za chwilę pewnie Fabulous Disaster itp
Ja od dawna przechodzę zupełnie obok tego, co gadaja muzycy. Czy to o nowej płycie, czy o tym jak ważni sa dla nich fani itp.itd
Bonded by blood - 9/10
Pleasures of the flesh -10/10
Fabulous disaster - 10/10
Impact is imminent - 8/10
Force of habit - 6/10
Tempo of the damned - 8/10
Shovelheaded kill machine - 7/10
Exhibit A - 7/10
Exhibit B - 6/10
Blood in blood out - 7/10
Persona non grata - 7/10
Bonded by Blood - 10/10