Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie jakiś, tylko w innym wątku zdążyliśmy już wyrazić ból dupy z powodu jego braku w Warszawie i Budapeszcie. Kto będzie niechaj zda relację.W Pradze ma być jakiś Eddie's Dive Bar, nie wiem czy będzie tam coś ciekawego oprócz przepłaconego piwa i żarełka xD
Opaska z chipem. I normalnie płacisz zbliżeniowo jak kartą - przykładasz opaskę do urządzenia i zabiera hajsy z tych co wcześniej wpłaciłeś.Płatność na koncercie za jedzenie i napoje będzie tylko przez opaski NFCtron, trzeba doładować wcześniej online, można też doładować kartą na miejscu, ale za pierwsze doładowanie biorą 50kć. Ma ktoś z tym doświadczenie jak to wygląda?
https://www.livenation.cz/letnany/cashless
Ponoć jedynie merch kartą.
Z drugiej strony szybsza obsługa i sprawniejsze sprzedawanie.Jaka bzdura - nie doladujesz - nie wypijesz, nie zjesz¿
Zgadza się. Więcej to sensu ma ma festiwalu gdzie jest się kilka dni.Ale teraz przelewania, cudowania, nie zawsze wiadomo ile kasy zejdzie![]()
Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że one maja unikalny numer. To taki kawalek plastiku z chipem nawleczony na opaskę.Mnie bardziej zastanawia na jakiej zasadzie zasilam opaskę której fizycznie nie mam , a dostanę ją na jakimś stoisku o ile dobrze zrozumiałem. Co ona swój indywidualny jakiś numer będzie miała ?
U mnie wygladalo tak: na stronie była opcja zwrotu, wpisywalem nr z opaski, wyświetlało mi ile kasy na niej jest, podawalem numer konta i kasa za kilka dni wracała.
Kasę co zostanie można poźniej odzyskać na konto, ale nie wiem jak to jest w rzeczywistości.
Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Cold i 2 gości