Odnosząc się szybko do Ralfa - nie uważam za bzdurne zaczepki komentowanie notorycznego wrzucania fake newsów posiłkując się pożal się Boże jakimś Maiden Italia, czy kij wie czym. Liczenie krzesełek i inne takie były elementem folkloru, które raczej budziły uśmiech, nie zaczepki. Ale nadal, nie pamiętam, żeby ktokolwiek OBRAŻAŁ, czy leciał bardzo personalnie w stosunku do niego.
Odnosząc się do Ciebie - nie, nie dostałeś bana za to, że napisałeś że Zalewski jest głupi, bo mam wrażenie, że sprowadzasz tę całą sytuację tylko do tego. Dostałeś bana za to, że (nawet niesprowokowany), znowu musiałeś wjechać na nugza. Szukasz zaczepek, a później jesteś wielce zdziwiony, że dostajesz bana. Kurwa, ja jestem w stanie zrozumieć fakt, że chłop irytuje pisaniem po milion razy tych samych tez i postów...ale co z tego? Sam mam na tym forum parę osób, które w mojej opinii pierdolą takie głupoty (niektóre wręcz szkodliwe), ale jakoś potrafię się wstrzymać z publikowaniem swoich opinii, które naprawdę nikogo nie obchodzą i wręcz są bardzo niskie.
Chłopie, masz trójkę z przodu, naprawdę, pisanie o ćpaniu przez starych ciężkich narkotyków to może jest akceptowalne na etapie późnej podstawówki - niezależnie co napisał typ z drugiej strony i w jakim kontekście. Jeżeli naprawdę nie jesteś w stanie wytrzymać rozmowy bez używania słów pokroju "cymbał", "idiota", no to albo się żegnamy, albo pójdziesz na jakieś zajęcia z komunikacji interpersonalnej. Ewentualnie bardzo grzecznie przeprosisz wszystkich obrażanych przez siebie ludzi i żeby nie dać już się prowokować wrzucisz wszystkich do ignora.
Zastanawiam się o co dokładnie chodzi. Znamy się prywatnie już wiele lat (nie tylko ze mną, ale też z dużą częścią pozostałych Sanktuarian) i nie jestem (mówię stricte za siebie, choć pewnie znalazło by się "szerokie grono"

będące w stanie się zgodzić z moimi słowami) w stanie zrozumieć tego dlaczego tu na forum odpala Ci się jakiś pierdolec i jeszcze na koniec próbujesz manipulować zgrywając ofiarę, sugerując że dostałeś bana przez obrażanie jakiegoś muzyka xD, czy przywołując Ralfa (którego nikt nie wyzywał od debili, idiotów, cymbałów, nie pisał że jego starzy ćpali - nie uważasz że trochę ciężar tutaj jest przesunięty?).
Co do Twojego "uratowania forum" - no z tego co słyszałem to nie do końca tak wyglądało i koniec końców ono stoi bez Twojego udziału.
Nikt nie neguje tego, że piszesz relacje z Maiden i pomagasz współforumowiczom. Tylko super by było gdyby Twoja działalność tutaj polegała tylko na tym, a bycie chamem wyparowało niczym piosenki Judas Priest z setlisty. Bo to nie działa tak że dobry uczynek niweluje zły. Dostałeś bana dlatego żeby się uspokoić i przemyśleć swoje zachowanie, a nie reanimować swoje stare konto i odpierdalać jeszcze bardziej. Uspokój się bardzo Cię proszę, bo ja naprawdę nie jestem zwolennikiem usuwania userów z tego forum, ale sam widzisz że coś jest nie tak skoro osoby które Cię lubią in personam mają z tym problem.
Shedao - na litość boską, dużo z tych słów wyżej też kieruję do Ciebie. Nazywanie kogoś "psychotycznym pojebem" wyobraź sobie też przekracza akceptowalne przeze mnie granice i tak jak wyżej - przeczytaj akapit od słowa "Chłopie..."