Księga Skarg i Wniosków

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

nugz
SMERF MARUDA

Re: Księga Skarg i wniosków

Post autor: nugz »

:facepalm:

Przecież wiem, że pisałes o SS.
Kiedy wymieniliście się uprzejmościiami w covid, tyłko to czytałem.

Nie ignoruj mnie, piszę o tobie czystą prawdę, którą twoi ziomkowie próbują pudrować :)

Ale w styczniu twoje działania zapewne zostaną znów docenione, zgarniesz 4 puchar z rzędu :)

sorry, dzban XDDDD - 4xD, jak 4 Dzbany, rozumiesz :)
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Ja ierdole, czy nie możecie założyć kolejnego tematu wzajemnych wysrywów na siebie, który będzie żył własnym życiem, legalnie bez adminów i banów?
Albo umówić w realu i "pogadać", kupimy popcorn i zrobimy zakłady. Będzie fajnie.... :mryellow: Zwłaszcza, że jest ku temu okazja. :twisted:
nugz
SMERF MARUDA

Wyjaśniłem tę kwestię w tygodniu, chociaż post zniknął, nieważne. Na Maiden nie będę i tak, dalsze szczytowanie będzie w tym czasie ;)
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Meh. Liczyłam na jakieś igrzyska czy coś. :evil: :twisted:
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Nie ignoruj mnie, piszę o tobie czystą prawdę, którą twoi ziomkowie próbują pudrować :)
Ale jaka prawdę?
Jesteś cymbalem i nie potrafisz tego zrozumiec, z tego biora się wszystkie twoje problemy z moja osoba.. możesz sobie mnie wyzywac, możecie się palowac do jakichs ankiet w ktore nie zagladam, natomiast nic mi nie możesz zarzucic poza tym, że nie jestem miły i grzeczny. Zazwyczaj ci moi najwieksi fani to właśnie ludzie zyciowo albo intelektualnie doświadczeni, ja bym się zalamal gdybym był w obozie z szedao, pierrem i thorgalem xD

A puentujac - dzięki mnie kilka osób na trasach maiden sprzedalo tixy, kilka kupilo, ktos gdzieś pojechal its. Jakbyś ty nic nie pisal to niczyje zycie by się nie zmienilo. I tyle
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Sardi »

Bon Dzosef pisze: czw lip 24, 2025 3:32 pm
blackcocker pisze: pt lip 18, 2025 8:03 pm Niektórzy zasłużeni już nie dostają warnów tylko od razu tymczasy. Prawda jest taka, że usuwanie usera albo permy są bez sensu, bo założenie nowego konta zajmuje 3 minuty.
Dobra zarty zartami ale opanuj się, bo po pierwsze zrobiliscie cały dział do obrazania ludzi i chocby za to co się działo z ralfem kazdy z was sobie powinien wlepic bana,
rozwiń bardzo proszę
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Sardi pisze: sob lip 26, 2025 6:16 pm
Bon Dzosef pisze: czw lip 24, 2025 3:32 pm
blackcocker pisze: pt lip 18, 2025 8:03 pm Niektórzy zasłużeni już nie dostają warnów tylko od razu tymczasy. Prawda jest taka, że usuwanie usera albo permy są bez sensu, bo założenie nowego konta zajmuje 3 minuty.
Dobra zarty zartami ale opanuj się, bo po pierwsze zrobiliscie cały dział do obrazania ludzi i chocby za to co się działo z ralfem kazdy z was sobie powinien wlepic bana,
rozwiń bardzo proszę
Dużo przed Argentyna taki cocker i paruinnych biegal za nim po kazdym temacie z jakimis bzdurnymi zaczepkami.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Ralf sam i na własne życzenie zrobił z siebie debila (i usilnie brnął w te bajki), więc parę osób podłapało temat i kręciło bekę. Natomiast nikt go tu nie wyzywał ani nie było w stosunku do niego żadnych krzywych akcji, już daj spokój.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Odnosząc się szybko do Ralfa - nie uważam za bzdurne zaczepki komentowanie notorycznego wrzucania fake newsów posiłkując się pożal się Boże jakimś Maiden Italia, czy kij wie czym. Liczenie krzesełek i inne takie były elementem folkloru, które raczej budziły uśmiech, nie zaczepki. Ale nadal, nie pamiętam, żeby ktokolwiek OBRAŻAŁ, czy leciał bardzo personalnie w stosunku do niego.

Odnosząc się do Ciebie - nie, nie dostałeś bana za to, że napisałeś że Zalewski jest głupi, bo mam wrażenie, że sprowadzasz tę całą sytuację tylko do tego. Dostałeś bana za to, że (nawet niesprowokowany), znowu musiałeś wjechać na nugza. Szukasz zaczepek, a później jesteś wielce zdziwiony, że dostajesz bana. Kurwa, ja jestem w stanie zrozumieć fakt, że chłop irytuje pisaniem po milion razy tych samych tez i postów...ale co z tego? Sam mam na tym forum parę osób, które w mojej opinii pierdolą takie głupoty (niektóre wręcz szkodliwe), ale jakoś potrafię się wstrzymać z publikowaniem swoich opinii, które naprawdę nikogo nie obchodzą i wręcz są bardzo niskie.

Chłopie, masz trójkę z przodu, naprawdę, pisanie o ćpaniu przez starych ciężkich narkotyków to może jest akceptowalne na etapie późnej podstawówki - niezależnie co napisał typ z drugiej strony i w jakim kontekście. Jeżeli naprawdę nie jesteś w stanie wytrzymać rozmowy bez używania słów pokroju "cymbał", "idiota", no to albo się żegnamy, albo pójdziesz na jakieś zajęcia z komunikacji interpersonalnej. Ewentualnie bardzo grzecznie przeprosisz wszystkich obrażanych przez siebie ludzi i żeby nie dać już się prowokować wrzucisz wszystkich do ignora.

Zastanawiam się o co dokładnie chodzi. Znamy się prywatnie już wiele lat (nie tylko ze mną, ale też z dużą częścią pozostałych Sanktuarian) i nie jestem (mówię stricte za siebie, choć pewnie znalazło by się "szerokie grono" ;) będące w stanie się zgodzić z moimi słowami) w stanie zrozumieć tego dlaczego tu na forum odpala Ci się jakiś pierdolec i jeszcze na koniec próbujesz manipulować zgrywając ofiarę, sugerując że dostałeś bana przez obrażanie jakiegoś muzyka xD, czy przywołując Ralfa (którego nikt nie wyzywał od debili, idiotów, cymbałów, nie pisał że jego starzy ćpali - nie uważasz że trochę ciężar tutaj jest przesunięty?).

Co do Twojego "uratowania forum" - no z tego co słyszałem to nie do końca tak wyglądało i koniec końców ono stoi bez Twojego udziału.

Nikt nie neguje tego, że piszesz relacje z Maiden i pomagasz współforumowiczom. Tylko super by było gdyby Twoja działalność tutaj polegała tylko na tym, a bycie chamem wyparowało niczym piosenki Judas Priest z setlisty. Bo to nie działa tak że dobry uczynek niweluje zły. Dostałeś bana dlatego żeby się uspokoić i przemyśleć swoje zachowanie, a nie reanimować swoje stare konto i odpierdalać jeszcze bardziej. Uspokój się bardzo Cię proszę, bo ja naprawdę nie jestem zwolennikiem usuwania userów z tego forum, ale sam widzisz że coś jest nie tak skoro osoby które Cię lubią in personam mają z tym problem.

Shedao - na litość boską, dużo z tych słów wyżej też kieruję do Ciebie. Nazywanie kogoś "psychotycznym pojebem" wyobraź sobie też przekracza akceptowalne przeze mnie granice i tak jak wyżej - przeczytaj akapit od słowa "Chłopie..."
setlist.fm/user/matt01
Awatar użytkownika
Cold
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Cold »

Logiczne...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Sardi - przyjmuję feedback, choć przy tym czuję, że źle odebrałeś mojego posta, a przynajmniej jego zacytowaną część. Więc chciałbym wyjaśnić. Nazwałem Dzozefa psychotycznym pojebem nie z chęci dokopania mu, to nie był inwektyw który wymsknął mi się w nerwach, nie poniosło mnie - powiedziałem tak, ponieważ tak uważam. W mojej opinii Dzozef i krusejder to dwaj userzy tego forum, którzy mają w jakimś stopniu, w jakimś kierunku, nie po kolei w głowach. Opieram to o dosłownie lata czytania ich wypowiedzi na różne tematy i interakcje z nimi tutaj. Choćby na żywo byli najmilszymi, najprzyjemniejszymi osobami, z którymi fajnie się pojedzie na koncert i obuli piweczko, to nie zmieni faktu, że wracając do domu, siadając przed kompem i odpalając Sanktuarium, zachowują się tak, a nie inaczej; pokazują że w ich głowach jest, cóż, właśnie tak. Są tu osoby, z którymi się nie zgadzam, z którymi się powyzywam, czasem regularnie, czasem z doskoku, ale w przypadku innych nie podejrzewam problemów psychicznych. Ot, zdrowe na umyśle skur....y (bez podawania nicków, bo nie chcę tu prowokować kolejnej kłótni). W przypadku tych dwóch widzę pilną potrzebę terapii i wsparcia farmakologicznego, a zarazem nie widzę powodu dla którego my tutaj mielibyśmy znosić efekty ich braku leczenia.

Przyznaję - mogłem to ująć inaczej, niż "psychotyczny pojeb", można i trzeba sugerować chorobę psychiczną bez ubliżania dyskutantowi, więc wychodzi na to, że przebiła się tu moja niechęć do tego, co ten gość tu wyprawia (i jak to usprawiedliwia, a właściwie to nawet: nie usprawiedliwia, tylko tłumaczy że on pomaga innym kupić bilety na Iron Maiden, więc powinniśmy go znosić. No nie, tak to nie działa :lol: ). Przepraszam. Sztuka niereagowania kiedy ktoś pier...i głupoty jest czymś, czego staram się nauczyć od lat, niestety kiepsko mi to idzie xD

Przy okazji, skoro pojawiło się tu moderatorskie oko :D, zapytam po raz kolejny, bo dotychczas nie było żadnej reakcji: zgaduję, że Dzozef na swoim głównym koncie ma dalej bana? Tak wnioskuję z tego, że reaktywował tu swoje stare konto. Czy to jest okej - takie obchodzenie kary poprzez kontynuowanie aktywności z innego konta? Czy to się nie mija czasem z sensem bana? Bo jeśli to jest okej, to zaraz po Twojej odpowiedzi zakładam Shedao2 na wypadek gdyby mnie kiedyś poniosło i bym dostał bana. Wówczas będzie relog i jechane dalej.
(Jeśli ban mu się skończył, a jego aktywność z drugiego konta wynika z innych powodów, to nie było tematu).
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Shedao Shai pisze: sob lip 26, 2025 9:10 pm

Przy okazji, skoro pojawiło się tu moderatorskie oko :D, zapytam po raz kolejny, bo dotychczas nie było żadnej reakcji: zgaduję, że Dzozef na swoim głównym koncie ma dalej bana? Tak wnioskuję z tego, że reaktywował tu swoje stare konto. Czy to jest okej - takie obchodzenie kary poprzez kontynuowanie aktywności z innego konta? Czy to się nie mija czasem z sensem bana? Bo jeśli to jest okej, to zaraz po Twojej odpowiedzi zakładam Shedao2 na wypadek gdyby mnie kiedyś poniosło i bym dostał bana. Wówczas będzie relog i jechane dalej.
(Jeśli ban mu się skończył, a jego aktywność z drugiego konta wynika z innych powodów, to nie było tematu).
Oczywiście, że mija - tylko że byłem przekonany, że tamto konto jest już martwe, dlatego nie zostało zbanowane (mimo, że w takim wypadku powinny być zbanowane oba). I zdaję sobie sprawę z tego, że powinienem zablokować i to - jednak nie chcę nikomu utrudniać szansy na odpowiedź/kontrę/cokolwiek.
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Ale kocioł! ;)
Fajne wpisy Sardi, SS - samo życie.

dzosef, odniosę się po weekendzie, spędzam super czas z przyjaciółmi, w super miejscu, są też kobiety. Nie chcę w ich towarzystwie dawać tobie za wiele atencji, rozumiesz :)

Porównania do zwykłych, ironicznych złośliwości w kierunku Ralfa, który sam się o to prosił, są kolejnym dowodem, że pod deklem jest tak źle, ze wszedł mi nawet smuteczek tego niedzielnego poranka. No dobra, już sobie poszedł... ;)

Dobrej niedzieli, prawie wszystkim!
Ostatnio zmieniony ndz lip 27, 2025 7:42 am przez nugz, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

@Sard

Ralf: wrzucanie plotek miedzy trasami jest normalne, a za Ralfem ciągnął się kilkuosobowy tlumek, który wywalone miał na tematy Maiden, byle napisac bezbeka o Ralfie.

Konto: zalogowalem się bo potrzebowalem bilety dla kumpla i nie bardzo mnie obchodzi co ktoś o tym sadzi.

Szedao: ten zjeb wyzywa innych od chorych psychicznie, kiedy dwa lata popierał izolowanie ludzi, zamykanie ich w domach i zabicie na dwa lata naszej najwiekszej pasji, czyli koncertow. Poglady można mieć rozne, sa ludzie ktorzy wierza np ze pieniadze biora się z drukarki, ale tu już mamy po prostu mentalne skurwienie. I ten cymbal nigdy tego nie skonentuje, nigdy się nie przyzna do błędu. Nie ma dla takich osób, bo nie ludzi, żadnego szacunku. Gdyby nie masowosc takich osób, to może już w 2021 mielibysmy w Europie Maiden, Priest, Stonesow....

Nugz: jeśli napisanie "zalewski jest glupszy od nugza" jest materialem na bana, kiedy tych dwoch idiotow biega za kazdym moim postem wyzywajac mnie od dzbanow to coś ci się sard pomyliło.

Forum: nikt nie chciał tego wziac od Rogala, więc ja mimo bycia w trasie się tym zajalem, Rogal w rozmowach ze mną całym soba pokazywal że ma wyjebane, nic nie zrobi żeby mi ulatwic temat, forum było na moim serwerze ale rogal zostawil sobie backdoora i po zbanowaniu hansenowego materaca uznał, że go odpali. Nigdy mi nie zalezalo na byciu adminem, od razu mowilem że jak wroce i wyladuje w PL to ogarne kogoś docelowego - można sobie odkopac posty.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Shedao Shai
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Shedao Shai »

Bon Dzosef pisze: ndz lip 27, 2025 7:33 amSzedao: ten zjeb wyzywa innych od chorych psychicznie, kiedy dwa lata popierał izolowanie ludzi, zamykanie ich w domach i zabicie na dwa lata naszej najwiekszej pasji, czyli koncertow. Poglady można mieć rozne, sa ludzie ktorzy wierza np ze pieniadze biora się z drukarki, ale tu już mamy po prostu mentalne skurwienie. I ten cymbal nigdy tego nie skonentuje, nigdy się nie przyzna do błędu. Nie ma dla takich osób, bo nie ludzi, żadnego szacunku. Gdyby nie masowosc takich osób, to może już w 2021 mielibysmy w Europie Maiden, Priest, Stonesow....
Są w życiu ważniejsze rzeczy niż koncert Maiden i Stonesów. Niezłe spustoszenia zostawił ci Covid w głowie, skoro w 2025 dalej go tak przeżywasz. Pamiętam, jaką tragedią dla ciebie była konieczność dostosowania się do pandemicznych zasad, spokojnie. Dałeś jej upust tu, na forum, wielokrotnie. Podlewając całość sosem konfederuskich bredni. Podpowiem: to część twojego problemu, zdrowi ludzie już dawno przeszli do porządku dziennego nad tamtymi czasami ;)
Awatar użytkownika
Sardi
-#Moderator
-#Moderator

Bon Dzosef pisze: ndz lip 27, 2025 7:33 am @Sard

Nugz: jeśli napisanie "zalewski jest glupszy od nugza" jest materialem na bana, kiedy tych dwoch idiotow biega za kazdym moim postem wyzywajac mnie od dzbanow to coś ci się sard pomyliło.

recydywa już jak najbardziej ;)
setlist.fm/user/matt01
nugz
SMERF MARUDA

Żadne wyzwiska, to twój oficjalny status tutaj, wypracowany i dalej rozwijany, z ogromnym potencjałem na wyłączność :)
nugz
SMERF MARUDA

Bon Dzosef pisze: sob lip 26, 2025 5:57 pm
Ale jaka prawdę?
Jesteś cymbalem i nie potrafisz tego zrozumiec, z tego biora się wszystkie twoje problemy z moja osoba.. możesz sobie mnie wyzywac, możecie się palowac do jakichs ankiet w ktore nie zagladam, natomiast nic mi nie możesz zarzucic poza tym, że nie jestem miły i grzeczny. Zazwyczaj ci moi najwieksi fani to właśnie ludzie zyciowo albo intelektualnie doświadczeni, ja bym się zalamal gdybym był w obozie z szedao, pierrem i thorgalem xD

A puentujac - dzięki mnie kilka osób na trasach maiden sprzedalo tixy, kilka kupilo, ktos gdzieś pojechal its. Jakbyś ty nic nie pisal to niczyje zycie by się nie zmienilo. I tyle
Prawdę o tym, że jesteś bardzo głębokim dzbanem, który nie nadaje się do społeczności w sieci, może nawet nie tylko w Internecie.
Może te wypady na koncerty są tak częste, bo ludzie z bliższego otoczenia sugerują, żebyś już lepiej gdzieś wypierdalał, bo wkurwiasz :)
A może nie masz bliższego otoczenia (minus rodzina), poza ludźmi z gigów - to tez by mnie specjalnie nie zdziwiło.

Nie należę do żadnego obozu, z nikim o tobie nie piszę prywatnie (musiałbym później ozonować skrzynkę dm), a już a pewno nie chciałbym być w ekipie z PD, tobie bliżej zdecydowanie, bo on z Ekipy Lokalnych Chwastów., tylko chyba miał moment opamiętania i skumał, że się do tego nie nadaje w sieci i lepiej odpuścić. Zabawne, że kiedyś chciał obić tobie maskę, a później stał się starszą wersją ciebie.

twoje działania na tle koncertowym nie przykrywają robienia tu trzody i osobistych wycieczek, co ma gówno do twarogu?
Pomaganie komuś z tixami upoważnia do obrzucania innego gównem, wjazdów na rodzinę?
Z chujem się na głowy zamieniłeś i tak już zostało, przynajmniej tutaj.
Ostatnio zmieniony pn lip 28, 2025 9:35 am przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
kam
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: kam »

W tym wątku widzę wiele cytatów, które będą nominowane do Santkuarianek :)
https://www.last.fm/user/kamooo
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Shedao Shai pisze: ndz lip 27, 2025 9:59 am
Bon Dzosef pisze: ndz lip 27, 2025 7:33 amSzedao: ten zjeb wyzywa innych od chorych psychicznie, kiedy dwa lata popierał izolowanie ludzi, zamykanie ich w domach i zabicie na dwa lata naszej najwiekszej pasji, czyli koncertow. Poglady można mieć rozne, sa ludzie ktorzy wierza np ze pieniadze biora się z drukarki, ale tu już mamy po prostu mentalne skurwienie. I ten cymbal nigdy tego nie skonentuje, nigdy się nie przyzna do błędu. Nie ma dla takich osób, bo nie ludzi, żadnego szacunku. Gdyby nie masowosc takich osób, to może już w 2021 mielibysmy w Europie Maiden, Priest, Stonesow....
Są w życiu ważniejsze rzeczy niż koncert Maiden i Stonesów. Niezłe spustoszenia zostawił ci Covid w głowie, skoro w 2025 dalej go tak przeżywasz. Pamiętam, jaką tragedią dla ciebie była konieczność dostosowania się do pandemicznych zasad, spokojnie. Dałeś jej upust tu, na forum, wielokrotnie. Podlewając całość sosem konfederuskich bredni. Podpowiem: to część twojego problemu, zdrowi ludzie już dawno przeszli do porządku dziennego nad tamtymi czasami ;)
Czyli dalej nie potrafisz się przyznac do błędu, że całe te obostrzenia i wariactwo były niepotrzebne. Wystarczyło że ruskie kurwy najechaly ukraine i nagle wszystkie szczepionki, maseczki i kwarantanny zniknely wraz z przyjazdem niezaszczepionych Ukraińców, ale w twojej pustej głowie nie ma opcji na stwierdzenie "kurcze, inni mieli rację". A jak sobie przypomne jak to wariactwo wpływało psychicznie na ludzi chorych na nowotwor i jakie jaja były w szpitalach to już w ogole brak slow na takich idiotow.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
ODPOWIEDZ