nugz pisze: ↑śr lis 05, 2025 8:43 pm
Wsadź sobie w dupę swoje uszczypliwości w kierunku gościa, który nawet zalewając forum postami, nikomu nie wrzuca, nie przekracza granic - tak juz ma.
+1
dzięki, nugz. proszę się odfaflunić od Nomada.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
nugz pisze: ↑śr lis 05, 2025 8:43 pm
Wsadź sobie w dupę swoje uszczypliwości w kierunku gościa, który nawet zalewając forum postami, nikomu nie wrzuca, nie przekracza granic - tak juz ma.
+1
dzięki, nugz. proszę się odfaflunić od Nomada.
Ale żeby nie było, to tutaj jest trochę racji:
Shedao Shai pisze: ↑śr lis 05, 2025 10:26 pm
Wg. mnie to bezwartościowy spam na zmianę z pijackim bredzeniem. Dużo słów, zero treści. I weź się potem przez to przebijaj. Toteż napisałem trochę uszczypliwie, trochę żartobliwie, nie uważam żeby to była jakaś mocna reakcja.
No jak nagle w dyskusji o przysłowiowej dupie maryni Nomad wyskakuje z prześladowaniem białego mężczyzny to zalatuje to trochę przemyśleniami po spożyciu napojów wyskokowych, ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Niech sobie pisze, przynajmniej forum żyje. Zwłaszcza, że Nomad udziela się głównie w tematach, w których SS aktywny nie jest.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jeśli zaburza On niektórym rytm dnia i wertowania forum, a co za tym idzie - poranna kawa nie smakuje tak dobrze, albo są problemy z porannym zrzutem gruzu, to wystarczy chłopa ignorować.
Schizoid pisze: ↑śr lis 05, 2025 10:52 pm
No jak nagle w dyskusji o przysłowiowej dupie maryni Nomad wyskakuje z prześladowaniem białego mężczyzny to zalatuje to trochę przemyśleniami po spożyciu napojów wyskokowych, ale poza tym nie mam zastrzeżeń. Niech sobie pisze, przynajmniej forum żyje. Zwłaszcza, że Nomad udziela się głównie w tematach, w których SS aktywny nie jest.
No właśnie takie kwiatki. Mi totalnie te wylewy nie wadzą, przyzwyczaiłem się, że co jakiś czas przychodzi na nie pora i tyle. Cykl życia Sanatorium
Schizoid- nie pisałem o żadnym prześladowaniu tylko o obsesji lewicy, która stworzyła ten koncept i używa go jak pałki. Z białymi się jakoś nie utożsamiam specjalnie. Wiele w historii zła uczynili.
Timothy Dalton pisze: ↑pt lis 07, 2025 1:05 pm
Dzięki za miłe słowa
Schizoid- nie pisałem o żadnym prześladowaniu tylko o obsesji lewicy, która stworzyła ten koncept i używa go jak pałki. Z białymi się jakoś nie utożsamiam specjalnie. Wiele w historii zła uczynili.
Nomad, fajnie, że wróciłeś, rób te zabawę o której mi pisałeś
Swoją drogą dużo to pracy tutaj żeby naprawić kasowanie postów i breadcrumby?
Najwyraźniej. Prosiłem o dane od Rogala, żeby spróbować to ogarnąć, ale dalej nie dostałem info jak zalogować się na serwer, więc...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
Nie, nie mam do niego kontaktu. Oferowałem pomoc, pz próbował z tego co kojarzę od niego (może pośrednio przez Ciebie ) dostać info, ale ciężko się z gościem dogadać. Zmiana templatki bezpośrednio z panelu adm nie działa, dlatego trzeba pewnie grzebnąć coś po stronie serwera
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.