https://www.facebook.com/events/864279299622006/
Co prawda mam małą kolizję z innymi planami, ale temat mocno do rozważenia.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

z Warszawy do Szczecina sens ma tylko pociąg - choćby z uwagi na płatną autostradę
Łódź ma świetną lokalizację (oczywiście jeżeli poruszasz się samochodem, bo pociągiem/autokarem to nie wiem). W każdą stronę autostrada, wygodne wyjazdy, na wschodzie i tak niewiele się dzieje, a miasto przesunięte na zachód w stosunku do WarszawyCaracalized pisze: ↑czw gru 11, 2025 1:21 am czy o Łodzi, która komunikacyjnie rzeczywiście jest jakimś marnym miejscem jak na centrum Polski?
Ale kurcze, ta odległość jest naprawdę spora. Tak jak często się robiło koncert i od razu powrót to dla mnie na tą chwilę już za dalekoCaracalized pisze: ↑czw gru 11, 2025 1:21 am Mówisz o Warszawie, z której macie zajebisty dojazd do Rzeszowa czy o Łodzi, która komunikacyjnie rzeczywiście jest jakimś marnym miejscem jak na centrum Polski?
To akurat wiek. Ja mam tak od jakichś 2-3 lat, że jak wracam od razu, to potem jestem mocno zmęczony, a i sam powrót jest ciężkiLando pisze: ↑czw gru 11, 2025 9:39 amAle kurcze, ta odległość jest naprawdę spora. Tak jak często się robiło koncert i od razu powrót to dla mnie na tą chwilę już za dalekoCaracalized pisze: ↑czw gru 11, 2025 1:21 am Mówisz o Warszawie, z której macie zajebisty dojazd do Rzeszowa czy o Łodzi, która komunikacyjnie rzeczywiście jest jakimś marnym miejscem jak na centrum Polski?