Z takim wizerunkiem...to żadne inne skojarzenie niż "dziad" nie przychodzi na myśl
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Wyszedł jak uczestnik brytyjskiej edycji Chłopaków do Wzięcia 
^^^ Aktualna fotka
Dostrzegam piwko jakie pokazało się 2 tyg. temu z browaru w Newcastle.
M.
M.
100 lat i jak najdalej od Hawajów 
-
Powerslave100
- -#Prisoner

+100Geri666 pisze: ↑śr gru 17, 2025 3:33 pmJa mam wrażenie, że w tym Iron Maiden to jest Steve Harris i jakieś NPCe. Jakby ich nic nie interesowało. Chciał grać Infinite, ale nie grają i nie wie dlaczegoMaidenFan pisze: ↑pn gru 15, 2025 7:59 pm Ciekawy wywiad z Adrianem, mówi w nim między innymi, że mieli grać Infinite Dreams, ale nie grają i w sumie nie wie dlaczego.![]()
https://www.eonmusic.co.uk/interviews/a ... eny-guitarJakby chciał, to by wiercił innym dziurę w brzuchu i albo by zagrali, albo by wiedział dlaczego nie grają. Tak samo było z Alexandrem przez prawie 20 lat z okazji różnych wywiadów. Nikt nie wiedział czemu, dlaczego, ktoś zapomniał solówki XD Oni w ogóle mają jaja rozmawiając z prasą? Bo zawsze te wywiady takie mało charakterne. Steve mówi, że go płyta męczy, że nie wie czy nagra bla bla. Mowa trawa. Odnoszę wrażenie, że albo oni mają totalnie w dupie co się dzieje, albo im Rod gęby pozamykał.
Zespół w którym menedżer ma więcej do powiedzenia niż trzech gitarzystów razem wziętych. Smutne podsumowanie.
No i wskoczyło 50 lat Iron Maiden

Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Niczym złote gody. Ale raczej nie dla nas, fanów w Polsce. Zresztą pewnie niewielu jest te pół wieku z Zespołem...
Pewnie rodzina i przyjaciele pierwszego składu
The lover of life's not a sinner.
Po Stranger Things, wyświetlenia Troopera w górę. Dobry PR aczkolwiek Meta to lepiej jak zwykle ogarnęła.
Mecie przypadła dużo ważniejsza scena, będąca niejako jedną z wizytówek serialu. Na tym Trooperze kokosów nie zrobią.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Przemowa Dustina była świetna. A sceny z Metą juz nie pamiętam. 
Grubo. Dokument o Di'Anno z udziałem m.in. Jaymza i Blejza, trzeba koniecznie dorwać.
No może być mocne, trailer mega im wyszedł.
Serio, jeden z lepszych jakie widziałem.