Ogólnie o koncertach

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Zajzajer
-#Clansman
-#Clansman

Re: Ogólnie o koncertach

Post autor: Zajzajer »

a kto to jest?
Still Reigning...
Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Schizoid »

Szef wadowickiego klubu wędkarskiego.

Ja pierdole, wyszukaj sobie w internecie, ten notoryczny spam w najdrobniejszych rzeczach jest irytujący.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
manichean
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: manichean »

Mr. M pisze: czw sty 22, 2026 9:04 pm Z ciekawostek rynkowych: Harry Styles ogłosił serię 30 koncertów w Madison Square Garden XD.
Coraz częstsze to będzie. Areny, które wezmą najniższe myto za 20-30+ koncertów, będał zgarniały coraz więcej artystów. Zresztą, LN będzie w tym maczać palce. Jeszcze kupi jakąś sieć hoteli by zrobić sobie wyłączność na nocowanie wszystkich przyjeżdżających na koncerty i jesteśmy w domu. Kilka miast na trasę przy dziesiątkach dat. Przyszłość.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Ja muszę jechać do Niemca na BSB, bo tylko tam koncerty jesienią w EU. A że jest ich sporo, to jakiś spróbuję ustrzelić. Chociaż w ich przypadku faktycznie Niemcy to najważniejszy kraj, bo tam odnieśli początkowo największy sukces, jeszcze przed szałem w US.
Awatar użytkownika
johnny_o
Ten, Który Czyta Wszystko

Post autor: johnny_o »

Niezła akcja z tym Düsseldorfem, chyba pierwszy raz coś takiego widzę w Europie.
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Mr. M »

manichean pisze: czw sty 22, 2026 10:59 pm
Coraz częstsze to będzie. Areny, które wezmą najniższe myto za 20-30+ koncertów, będał zgarniały coraz więcej artystów. Zresztą, LN będzie w tym maczać palce. Jeszcze kupi jakąś sieć hoteli by zrobić sobie wyłączność na nocowanie wszystkich przyjeżdżających na koncerty i jesteśmy w domu. Kilka miast na trasę przy dziesiątkach dat. Przyszłość.
Pewnie tak, choć z drugiej strony nie jest to nowość ma rynku, warto chociażby wspomnieć Celine Dion, która już w 2003 roku podpisała kilkuletnią wyłączność na koncerty w Las Vegas. No i mam subiektywne wrażenie, że raczej będą w tym przodować będące aktualnie na topie gwiazdki pop (czy innego popularnego gatunku), mało które rockowe czy metalowe kapele są/będą na tyle popularne, aby takie rezydencje robić (no poza pojedynczymi przypadkami w Vegas, bo tam to już wieloletnia tradycja). Może jeszcze Metallica się skusi na Sphere.
johnny_o pisze: czw sty 22, 2026 11:12 pm Niezła akcja z tym Düsseldorfem, chyba pierwszy raz coś takiego widzę w Europie.
Rzeczywiście, do tej pory rezydencje to raczej była domena Amerykanów. W Europie kojarzę jedynie Adele w Monachium, 10 koncertów Coldplaya na Wembley, no i niedoszłą serię koncertów Michaela Jacksona w Londynie.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Metallica jest już podobno prawie zaklepana w Sphere.
Awatar użytkownika
johnny_o

Piąty koncert w tym roku i piąty fant... Pałka której mi zabrakło w całym zeszłym roku, dopiero trzecia w życiu :D Od Ensiferum, z drugiego rzędu - polecam zestaw z Freedom Call i Dragony, będzie jutro w Krakowie. Na barierce przede mną była moja sąsiadka z Heidenfestu, 5 - 0 w fantach dla mnie :lol:
Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: krusejder »

a w wadze i wzroście jakie relacje między Wami?
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Awatar użytkownika
johnny_o

Iloczyn różnicy zgodny z wynikiem ;) Ale ma to o wiele mniej do rzeczy niż mogłoby się wydawać, bo laski z pierwszych rzędów często zgarniają dużą część fantów. Wynik więc nieoczywisty i szczególnie satysfakcjonujący.
ODPOWIEDZ