Też się wzruszyłemMiKi pisze:jak miłoMareq555 pisze:Chodzą ploty ze po drugiej piosence , wokalista zamierza opowiedziec legęde o smoku wawelskim moze wtedy sprobujemy![]()
tak dla Polaków polską legendę, aż się wzruszyłem
Skład Festiwalu cz. 2
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Skład Festiwalu cz. 2
UP THE IRONS!!
:solo
Jesli się przyjrzeć 3 pozycji na liście płyt roku wg Mystic Art milutko się zaskoczymy
Mastodon - Leviathan...
komentarz zbędny
Mystic o płycie Mastodona wyraża się bardzo dobrze, wysoko go klasyfikuje. Nie są zbyt popularni stad też zwrócenie uwagi na ten zespół może być potwierdzeniem plotek o tym że jednak zagrają na Mystic Festival. Tak jak to było z Nightwish'em Kreatorem czy Behemothem. Oczywiście to nie reguła, a i zespół nie z tej półki. Ot, takie przypuszczenieMareq555 pisze:Co rozumiesz przez to , że komentarz zbędny ?
-
Deleted User 1309
Akurat tutaj raczej nie ma konspiracji plyta Mastodona ,,Leviathan" jest naprawde dobra płytą i zbiera bardzo dobre recenzje w gazetach o tematyce muzyczej(oczywiście rockowej
) takze w wielu zagranicznych gazetach jest w rankingach płyt bardzo wysoko , dlatego to raczej przypadek a nie szczególne zwrócenie uwagi
.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dokładnie. Mastodon został uznany za jeden z najlepszych debuitów zeszłego roku. Teraz mają grać na Ozzfeście, ponoć z Maiden... Więc w sumie to nic dziwnego, że dali ich wysoko. 
-
Night Prowler
- -#Charlotte

HMM....Vader w Mysticu??czy myślicie o tym samym co ja??no nie powiem,nawet bym się ucieszył.ale nie wiem jak mój ojciec z tórym jadę na koncert
:guns :rocx
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Faktycznie. Czemu nie?
Osobiście nie pasuje mi raczej żaden z supportów (tzn. nie jestem jakimś fanem), ale nie dla nich tam jadę - tylko dla Maiden.
Więc nawet jeśli znów będą Frontside'y itp. to nie będzie mi to przeszkadzać. 
Osobiście nie pasuje mi raczej żaden z supportów (tzn. nie jestem jakimś fanem), ale nie dla nich tam jadę - tylko dla Maiden.
No masz racje\zgadzam sie w 100%WICKER MAN pisze:Faktycznie. Czemu nie?![]()
![]()
Osobiście nie pasuje mi raczej żaden z supportów (tzn. nie jestem jakimś fanem), ale nie dla nich tam jadę - tylko dla Maiden.Więc nawet jeśli znów będą Frontside'y itp. to nie będzie mi to przeszkadzać.
nei dla supportów tam jade
Ale są one miłym dodatkiem więc fajnei by byo jak były by to neiźle zespoły
:rocx
UP THE IRONS!!
ja akurat dla Kreatora idę tam w niedużo mniejszym stopniu niż dla Maidenów 
Ja też twierdze ze Kreator Czy Behemoth to bardzo miłę dodatkiMiKi pisze:ja akurat dla Kreatora idę tam w niedużo mniejszym stopniu niż dla Maidenów
ale najważniejsze to Iron Maiden
:rocx :solo :beer
UP THE IRONS!!
- Iron_Simon
- -#Wrathchild

Dla mnie liczy sie przede wszystkim Maiden
ale z ogromna przyjemnoscia zobacze Kreatora i Behemotha :solo Wiecej mi nie potrzeba!!!!!!!
sorry bo moze troche sie osmiesze ze taka informacja była juz w tym czy innym temacie, ale wczoraj dostałem newsy z marca, od Nuclear Blast i była mowa ze Primal fear ma w planach granie na festiwalach open air we Włoszech, Polsce, Hiszpanii i niemczech, plus koncerty w Rosji i Japonii...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Info z ich strony:Bonzo pisze:sorry bo moze troche sie osmiesze ze taka informacja była juz w tym czy innym temacie, ale wczoraj dostałem newsy z marca, od Nuclear Blast i była mowa ze Primal fear ma w planach granie na festiwalach open air we Włoszech, Polsce, Hiszpanii i niemczech, plus koncerty w Rosji i Japonii...
Więc kto wie...We're in contact with some more open air festivals in Italy, Poland, Spain and Germany, plus shows in Russia and Japan. You will read it here first! So long!
Choć w sumie Mystic prowadził negocjacje z wieloma zespołami, które jednak nie zagrają na festiwalu...
Poczekajmy
jeśli potwierdzą to oficjalnie to wtedy będziemy o tym więcej pisać i będziemy się cieszyć
jeśli potwierdzą to oficjalnie to wtedy będziemy o tym więcej pisać i będziemy się cieszyć
UP THE IRONS!!
-
Deleted User 1309
Raczej specjalnie z czego cieszyć się nie będziei będziemy się cieszyć
Ja tak jak Wicker właściwie nie przepadam za żadnym z supportów.Jak Nightwisha podali jako pierwszego myślałem, że już będzie tylko lepiej tzn zdarza mi sie posłuchać ale liczyłem na coś co bardzo lubię, a tu zonk i z Nightwisha chyba się cieszę najbardziej zobaczymy co jeszcze Mystic poda
PF wcale nei jest takim przecietniakiem, a nie mozna tez porównywac z nimi Dragonforce...Mareq555 pisze:Raczej specjalnie z czego cieszyć się nie będziei będziemy się cieszyć. Primal Fear jest zespołem przeciętnym a pozatym Power Metalową kapele juz mamy
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Mamy zbliżony gust. Może jednak przyjmę Cię na asystenta...jajco pisze:Ja tak jak Wicker właściwie nie przepadam za żadnym z supportów.Jak Nightwisha podali jako pierwszego myślałem, że już będzie tylko lepiej tzn zdarza mi sie posłuchać ale liczyłem na coś co bardzo lubię, a tu zonk i z Nightwisha chyba się cieszę najbardziej zobaczymy co jeszcze Mystic poda
Ja mam tak samo... Jedynie Nightiwsh mi się w miarę podoba, ale trudno. Liczę na to, że pozostałe supporty ściągną więcej osób.jajco pisze:Ja tak jak Wicker właściwie nie przepadam za żadnym z supportów.Jak Nightwisha podali jako pierwszego myślałem, że już będzie tylko lepiej tzn zdarza mi sie posłuchać ale liczyłem na coś co bardzo lubię, a tu zonk i z Nightwisha chyba się cieszę najbardziej zobaczymy co jeszcze Mystic poda