Skład Festiwalu cz. 2

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Re: Skład Festiwalu cz. 2

Post autor: tom_azs »

MiKi pisze:
Mareq555 pisze:Chodzą ploty ze po drugiej piosence , wokalista zamierza opowiedziec legęde o smoku wawelskim moze wtedy sprobujemy :wink:
jak miło :)
tak dla Polaków polską legendę, aż się wzruszyłem :cry:
Też się wzruszyłem
UP THE IRONS!! :solo
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Jesli się przyjrzeć 3 pozycji na liście płyt roku wg Mystic Art milutko się zaskoczymy :wink: Mastodon - Leviathan... :roll: komentarz zbędny
Deleted User 1309

Post autor: Deleted User 1309 »

Co rozumiesz przez to , że komentarz zbędny ?
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Mareq555 pisze:Co rozumiesz przez to , że komentarz zbędny ?
Mystic o płycie Mastodona wyraża się bardzo dobrze, wysoko go klasyfikuje. Nie są zbyt popularni stad też zwrócenie uwagi na ten zespół może być potwierdzeniem plotek o tym że jednak zagrają na Mystic Festival. Tak jak to było z Nightwish'em Kreatorem czy Behemothem. Oczywiście to nie reguła, a i zespół nie z tej półki. Ot, takie przypuszczenie :wink:
Deleted User 1309

Akurat tutaj raczej nie ma konspiracji plyta Mastodona ,,Leviathan" jest naprawde dobra płytą i zbiera bardzo dobre recenzje w gazetach o tematyce muzyczej(oczywiście rockowej :wink: ) takze w wielu zagranicznych gazetach jest w rankingach płyt bardzo wysoko , dlatego to raczej przypadek a nie szczególne zwrócenie uwagi :) .
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Dokładnie. Mastodon został uznany za jeden z najlepszych debuitów zeszłego roku. Teraz mają grać na Ozzfeście, ponoć z Maiden... Więc w sumie to nic dziwnego, że dali ich wysoko. :)
Night Prowler
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Night Prowler »

HMM....Vader w Mysticu??czy myślicie o tym samym co ja??no nie powiem,nawet bym się ucieszył.ale nie wiem jak mój ojciec z tórym jadę na koncert :D :guns :rocx
I'm On The Highway To Hell!!!!!!!!
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Faktycznie. Czemu nie? :twisted: :wink:
Osobiście nie pasuje mi raczej żaden z supportów (tzn. nie jestem jakimś fanem), ale nie dla nich tam jadę - tylko dla Maiden. :P Więc nawet jeśli znów będą Frontside'y itp. to nie będzie mi to przeszkadzać. ;)
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

WICKER MAN pisze:Faktycznie. Czemu nie? :twisted: :wink:
Osobiście nie pasuje mi raczej żaden z supportów (tzn. nie jestem jakimś fanem), ale nie dla nich tam jadę - tylko dla Maiden. :P Więc nawet jeśli znów będą Frontside'y itp. to nie będzie mi to przeszkadzać. ;)
No masz racje\zgadzam sie w 100%
nei dla supportów tam jade
Ale są one miłym dodatkiem więc fajnei by byo jak były by to neiźle zespoły
:rocx
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ja akurat dla Kreatora idę tam w niedużo mniejszym stopniu niż dla Maidenów :twisted:
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

MiKi pisze:ja akurat dla Kreatora idę tam w niedużo mniejszym stopniu niż dla Maidenów :twisted:
Ja też twierdze ze Kreator Czy Behemoth to bardzo miłę dodatki
ale najważniejsze to Iron Maiden
:rocx :solo :beer
Awatar użytkownika
Iron_Simon
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Iron_Simon »

Dla mnie liczy sie przede wszystkim Maiden :twisted: ale z ogromna przyjemnoscia zobacze Kreatora i Behemotha :solo Wiecej mi nie potrzeba!!!!!!!
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

sorry bo moze troche sie osmiesze ze taka informacja była juz w tym czy innym temacie, ale wczoraj dostałem newsy z marca, od Nuclear Blast i była mowa ze Primal fear ma w planach granie na festiwalach open air we Włoszech, Polsce, Hiszpanii i niemczech, plus koncerty w Rosji i Japonii...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Bonzo pisze:sorry bo moze troche sie osmiesze ze taka informacja była juz w tym czy innym temacie, ale wczoraj dostałem newsy z marca, od Nuclear Blast i była mowa ze Primal fear ma w planach granie na festiwalach open air we Włoszech, Polsce, Hiszpanii i niemczech, plus koncerty w Rosji i Japonii...
Info z ich strony:
We're in contact with some more open air festivals in Italy, Poland, Spain and Germany, plus shows in Russia and Japan. You will read it here first! So long!
Więc kto wie... :twisted:
Choć w sumie Mystic prowadził negocjacje z wieloma zespołami, które jednak nie zagrają na festiwalu...
tom_azs
-#Trooper
-#Trooper

Poczekajmy
jeśli potwierdzą to oficjalnie to wtedy będziemy o tym więcej pisać i będziemy się cieszyć :D
Deleted User 1309

i będziemy się cieszyć
Raczej specjalnie z czego cieszyć się nie będzie :) . Primal Fear jest zespołem przeciętnym a pozatym Power Metalową kapele juz mamy :wink:
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

Ja tak jak Wicker właściwie nie przepadam za żadnym z supportów.Jak Nightwisha podali jako pierwszego myślałem, że już będzie tylko lepiej tzn zdarza mi sie posłuchać ale liczyłem na coś co bardzo lubię, a tu zonk i z Nightwisha chyba się cieszę najbardziej zobaczymy co jeszcze Mystic poda
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

Mareq555 pisze:
i będziemy się cieszyć
Raczej specjalnie z czego cieszyć się nie będzie :) . Primal Fear jest zespołem przeciętnym a pozatym Power Metalową kapele juz mamy :wink:
PF wcale nei jest takim przecietniakiem, a nie mozna tez porównywac z nimi Dragonforce...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

jajco pisze:Ja tak jak Wicker właściwie nie przepadam za żadnym z supportów.Jak Nightwisha podali jako pierwszego myślałem, że już będzie tylko lepiej tzn zdarza mi sie posłuchać ale liczyłem na coś co bardzo lubię, a tu zonk i z Nightwisha chyba się cieszę najbardziej zobaczymy co jeszcze Mystic poda
Mamy zbliżony gust. Może jednak przyjmę Cię na asystenta... :twisted: 8) :wink:
Awatar użytkownika
Majek
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Majek »

jajco pisze:Ja tak jak Wicker właściwie nie przepadam za żadnym z supportów.Jak Nightwisha podali jako pierwszego myślałem, że już będzie tylko lepiej tzn zdarza mi sie posłuchać ale liczyłem na coś co bardzo lubię, a tu zonk i z Nightwisha chyba się cieszę najbardziej zobaczymy co jeszcze Mystic poda
Ja mam tak samo... Jedynie Nightiwsh mi się w miarę podoba, ale trudno. Liczę na to, że pozostałe supporty ściągną więcej osób.
ODPOWIEDZ