Support - FRONTSIDE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Support - FRONTSIDE
chyba nie
frontside ma lolowe teksty, po angielsku da się posłuchać ewetualnie, ale luz nie mam ich albumów...
hm, może żeby powymiatać to oni sa nieźli, ale nie wzrusza mnie ten saport, zresztą dało sie przewidzieć...
CHORZÓW ROBIMY PIEKŁO!!!
frontside ma lolowe teksty, po angielsku da się posłuchać ewetualnie, ale luz nie mam ich albumów...
hm, może żeby powymiatać to oni sa nieźli, ale nie wzrusza mnie ten saport, zresztą dało sie przewidzieć...
CHORZÓW ROBIMY PIEKŁO!!!
Ostatnio zmieniony pn kwie 11, 2005 11:10 pm przez juras, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Te kapele wydaje MMP a to Mystic Festival.Premus pisze: Turbo albo TSA
Aumana we Frontside nie slyszalem, ale slyszalem w innych kapelach - jak chce to potrafi spiewac
Nawet bardzo dobrze
Zawolania typu "CHorzow nap..." to raczej nie w jego stylu, ale kto wie czy go nie przekabacili 
-
szatanista
- -#Long distance runner

Przyjemność lubi sie powtarzać, sie powtarzac, sie powta...
Szatanowi Czesc Czesc Czesc On nam 6 6 6
razem z dragonforce stworza najbardziej lolowaty support wieczoru... + nightwish oczywiscie
razem z dragonforce stworza najbardziej lolowaty support wieczoru... + nightwish oczywiscie
Jazz is not dead, it just smells funny.
Niestety dno dno dnam pogania... Wrocek to była katastrofa... teraz nie spodziewam sie niczego innego...
Na szczescie do słuchania wciaz pozstaja mi IM, Nightwish, Primal Fear i Kreator. Reszta mnie nie obchodzi.
Na szczescie do słuchania wciaz pozstaja mi IM, Nightwish, Primal Fear i Kreator. Reszta mnie nie obchodzi.
no to zacznij się spodziewać, bo zespół od koncertu we Wrcławiu naprawdę zaliczył duzy skok w góreAxel pisze:Niestety dno dno dnam pogania... Wrocek to była katastrofa... teraz nie spodziewam sie niczego innego...
-
El Dorado
nie martwcie sie! moja kolezanka wybawi Was od Frontside!
jak wokalista ją zobaczy to zacznie uciekac trzymajac sie za jajca :p
na behemocie po koncercie w łodzi ona była zmuszona skopac go
urzekła mnie ta historia, opowiedz o tymtobink pisze:nie martwcie sie! moja kolezanka wybawi Was od Frontside!
![]()
-
El Dorado
nie wiem czy mogeMiKi pisze:urzekła mnie ta historia, opowiedz o tymtobink pisze:nie martwcie sie! moja kolezanka wybawi Was od Frontside!
![]()
jak sie cos zaczyna mowic to sie konczy... 
to na pewno coś sprośnego, a moderator to na pewno wykasuje 
kolejna badziewna kapela na mysticu po behemocie
skandal
skandal
behemoth badziewny?? jedna z najlepszych obecnie polskich kapel [jak nie najlepsza] a Ty tu o badziewiu piszesz?? śmieszność. popatrz troche obiektywnie.
-
Zbukuś Kupatek
Kea. A może to się jemu zwyczajnie nie podoba??
Swoją drogą zawsze byłem przeciwny słowotwórstwu negatywnie określającemu cudzą twórczość. Moim zdaniem wystarczy - NIE PODOBA MI SIĘ. Jeśli ja skrytykowałem jakąś kapelę to za brak własnego stylu (jak w przypadku Turbo, co jest prawdą moim zdaniem) ale nigdy za poziom wykonawczy. Bo jak można nazwać badziewiem zespół który posiada duże umiejętności. To że używa ich do grania muzyki nie pasującej naszym gustom nie znaczy że trzeba to zaraz nazywać badziewiem.
Myślę jednak że ma o co się spierać. Na tym forum pisano już o "gównianej Metallice" tyle razy że "Behemotowe badziewie" to przy tym mały pikuś.
Myślę jednak że ma o co się spierać. Na tym forum pisano już o "gównianej Metallice" tyle razy że "Behemotowe badziewie" to przy tym mały pikuś.
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Ale jesteśmy Polskimi Patriotami!!Zbukuś Kupatek pisze:Na tym forum pisano już o "gównianej Metallice" tyle razy że "Behemotowe badziewie" to przy tym mały pikuś.
hmm... czy ja wiem... :/MiKi pisze:
no to zacznij się spodziewać, bo zespół od koncertu we Wrcławiu naprawdę zaliczył duzy skok w góre
slyszalem nowa plyte, powiem Ci, ze na poczatku wydawalo mi sie, fakt lepiej, muzycznie to i moc jakas tam w nich drzemie...
ale wokalnie, i lyricznie to porazka gorsza niz dragonforce
te teskty "raz dwa trzy napierd***" ... eh,sa malo smaczne, i kompletnie rozwalajace klimat dobrej muzyki.
Na trasie z behemothem nie bylem, ale kumpel byl, z ktorym bylem we wrocku na maiden, i tak samo wypowiedzial sie o wystepie Frontside teraz jak i wtedy...
a wypowiedzial sie wiadomo jak... :/
wiec nie wyobrazam sobie nie waidomo czego przed tym koncertem, a jesli zespol mnie milo zaskoczy to czemu nie zmienic o nich zdania... ? ale o tym dowiemy sie po 29 maja...
Jazz is not dead, it just smells funny.
mr G ---> podobanie podobaniem, czy też raczej niepodobanie niepodobaniem BUT to nie znaczy zeby wyzywać od bardziewiów. moze komuć nie przypadać do gusty ale to niech to po ludzku powie a nie miesza z badziewiem. trochę obiektywności się czasem przydaje.
właśnie o to mi chodzi.do grania muzyki nie pasującej naszym gustom nie znaczy że trzeba to zaraz nazywać badziewiem
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

bez komentarza....sztucznie promowane byle-co
to już lepiej było zaprosić znowu KAT-a albo jeszcze lepiej .....Acid Drinkers !!!!!!!
to już lepiej było zaprosić znowu KAT-a albo jeszcze lepiej .....Acid Drinkers !!!!!!!