Innych gadżetów nie planuję, chyba że coś się złapie na koncercie...
Gadżety
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Gadżety
Koszulkę The Number Of The Beast, flagę Live After Death, 3 plakaciki: jeden z FC, drugi to wycięta strona z Teraz Rocka, na której są zdjęcia z koncertu we Wrocku, a trzeci to plakacik z singla Rainmaker (strona z trasą); jeszcze mam zapalniczkę z FC, która sobie czeka na koncercik, bo nie palę... 
takiej bys nie zgubilIM pisze:Ja jak bym miał taka kostke to ja pewnie odrazu zgubił bo bezprzeryw gubie kostki
Jazz is not dead, it just smells funny.
Koszulki , Naszywki i jedną blaszke IM ...
koszulkę, która ubieram tylko na koncerty i wuefy, naszywke na plecaku i bilet ze Spodka '03
Ja Ci przyznaję rację w 100% :beer :rocxPremus pisze:Jaki obciach dla zespolu proponuje wejsc na str oficjalna IM w sklepie tez sa takie gadzety i to tez obciach .Wedlug mnie ci ktorzy tak mowia to wstydza sie Maidenow A zapalniczka to tez obciach kiedys takich rzeczy nie bylo za wiele i walczylo sie o to jak lew . uwazasz ze mam to wrzucic do kosza i zapomniec .Ja majac takie gadzety jestem z tego dumny a chciałbym miec jeszcze wiecej jednym slowem Maidenow sie nie wstydze i wielu z was przyzna mi racje :solo
Mam po 1 bluzie i koszulce...
Pochwale się
dzisiaj kupiłem koszulke Iron Maiden
I to już taką okazyjną w związku z ich przyjazdem do Polski
jest po prostu świetna
dzisiaj kupiłem koszulke Iron Maiden
I to już taką okazyjną w związku z ich przyjazdem do Polski
jest po prostu świetna
UP THE IRONS!!
:solo
- Slav The Great
- -#Prisoner

A ja wczoraj otrzymałem fan klubowa koszulke.Wszystko ładnie,ale ten nadruk z przodu jakis dziwny jest.
No ja też chciałem kupić fan klubowąSlav The Great pisze:A ja wczoraj otrzymałem fan klubowa koszulke.Wszystko ładnie,ale ten nadruk z przodu jakis dziwny jest.
na razie się powstrzymam moz eneiługo
(na razie czekam na legitke tak na marginesie)
A tak koszulka z dzisiaj świetna swietna
UP THE IRONS!!
:solo
Koszulki (Clansman, Killers [taka biało-czarna], Killers [bezrękawnik], Live After Death, Fear of the Dark)
Bluzy (Brave New World, Piece of Mind [+niedługo Early Days])
Naszywki (2 z logiem, jedna taka specjalna z Live After Death, Eddie z Killers) //używam tylko jednej z nich. Reszta sobie leży//
Portflele (Eddie z fuckiem, Live After Death)
Breloczek (Eddie yellow)
Wristband (z No More Lies EP)
Plakaty (Give Me Ed... 'Til I'm Dead tour, Mystic Festival 2005)
Heart-flaga (Live After Death)
Na razie chyba tyle...
Bluzy (Brave New World, Piece of Mind [+niedługo Early Days])
Naszywki (2 z logiem, jedna taka specjalna z Live After Death, Eddie z Killers) //używam tylko jednej z nich. Reszta sobie leży//
Portflele (Eddie z fuckiem, Live After Death)
Breloczek (Eddie yellow)
Wristband (z No More Lies EP)
Plakaty (Give Me Ed... 'Til I'm Dead tour, Mystic Festival 2005)
Heart-flaga (Live After Death)
Na razie chyba tyle...
Ostatnio zmieniony sob kwie 30, 2005 8:36 am przez Ascot, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja też się pochwalę, że ostatnimi czasy zakupiłem bluzę Live After Death. Kit, że i jeden rozmiar za duża, ważne, że fajna i Maidenowska
I to się tylko liczy 
- Iron Marcin
- -#Invader

Ja sie pochwale kostka Adriana, ktora dostalem po koncercie Dickinsona w stodole 1998. Kostke nieststy dostalem od technicznego , ale zawsze to cos. Poza tym mam bluze i trzy koszulki. No i kalendarz i dwa programy z trasy Virtual XI i Brave New World.
-
Jack
Zazdroszcze bo nikogo kostki nie chciałbym tak jak /Adriana jak bedziesz sie jej chciał w jakikolwiek sposob pozbyc wal na priwaIron Marcin pisze:Ja sie pochwale kostka Adriana, ktora dostalem po koncercie Dickinsona w stodole 1998. Kostke nieststy dostalem od technicznego , ale zawsze to cos. Poza tym mam bluze i trzy koszulki. No i kalendarz i dwa programy z trasy Virtual XI i Brave New World.
Ja ma pytanie...czym rzuca Harris...palcami czy strunami ?Jack pisze:Zazdroszcze bo nikogo kostki nie chciałbym tak jak /Adriana jak bedziesz sie jej chciał w jakikolwiek sposob pozbyc wal na priwaIron Marcin pisze:Ja sie pochwale kostka Adriana, ktora dostalem po koncercie Dickinsona w stodole 1998. Kostke nieststy dostalem od technicznego , ale zawsze to cos. Poza tym mam bluze i trzy koszulki. No i kalendarz i dwa programy z trasy Virtual XI i Brave New World.:P:P:P kiedykolwiek
:P
a gdyby sikał ze sceny?
<ściana> dyskujsa zaszła za dalekoMiKi pisze:a gdyby sikał ze sceny?
weź no Ty pisz jakoś po naszemu, jak bozia przykazałaJack pisze:Dla mnie to on morze zucać Basem łapał bym chocby w szczenke:D:D
"morze" "żucać" dzizas
Po koncerci Bruce'a w Warszawie mialem okazje wziac od Niego i Adriana autografy co bylo dla mnie wielkim przezyciem tak samo jak i sam koncert.na taqmtym pamietnym koncercie udalo mi sie takze zdobyc kostke Adriana po koncercie dal mi ze sceny techniczny).Sa to dla mnie wielkie i cenne pamiatki. :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
-
Jack
Kea pisze:weź no Ty pisz jakoś po naszemu, jak bozia przykazałaJack pisze:Dla mnie to on morze zucać Basem łapał bym chocby w szczenke:D:D
"morze" "żucać" dzizas
PS:Poza tym moje błedy nie zawsze sa spowodowane niechjujstwem
Ale dzieki za zwrócenie uwagi ..Pozdrawiam