UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Nie wiem czy ktoś już o to pytał - wstęp od lat 18?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co wiem nie, ale jeszcze się dowiem... Ale skoro S1MON tam bywa to raczej na pewno każdy może wejść tylko % od 18.Freeze pisze:Nie wiem czy ktoś już o to pytał - wstęp od lat 18?
^^
i tak każdy wie jak jest w praktyce
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Za spożywanie % przez nieletnich grozić będzie wyrzucenie z lokalu...MiKi pisze:^^
ostrooooo
no to ja się nie pojawiam, bo będę kilka dni przed 18
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ok, nie martw się. Może będziesz mógł liczyć na szczególne względy.MiKi pisze:ostrooooo![]()
A na serio - zobaczymy... Nic nie możemy obiecać.
spoko, spoko
szczególne względy....hmm...miło mi
szczególne względy....hmm...miło mi
Poprostu nie nalezy sie obnosic ze swoja niepelnoletnoscia i wsio bedzie ok 
Jest tam jakis "bezpieczny" praking w okolicy??
Jest tam jakis "bezpieczny" praking w okolicy??
ejejejeje WickerWICKER MAN pisze:Ale skoro S1MON tam bywa to raczej na pewno każdy może wejść tylko % od 18.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

S1MON pisze:ejejejeje Wickerco ja tak młodo wyglądam
na 18 nastkach wiekszosc ludzi ma po 17 czasem a chleja itp. z umiarem of korz ... co do parkingu Szymon to ciężko....znaczy kolo knajpy jest takie jakies miejsce na pare aut...ekipa S zaopiekuje sie , ja mysle
Nie wiem jakie zwyczaje panują w Leśniczówce, ale na pewno dostosujemy się do ich poleceń i regulaminu.
No ba - wszystkim się zaopiekujemy...
Hej, hej, hej, bez takich mi tuWICKER MAN pisze:Za spożywanie % przez nieletnich grozić będzie wyrzucenie z lokalu...MiKi pisze:^^
i tak każdy wie jak jest w praktyce![]()
Ale i tak wyglądam na przynajmniej 19 lat więc nie powinno być problemu
:beer
-
El Dorado
Ty wyglądasz na przynajmniej 19?amaZona pisze:Hej, hej, hej, bez takich mi tuWICKER MAN pisze:Za spożywanie % przez nieletnich grozić będzie wyrzucenie z lokalu...MiKi pisze:^^
i tak każdy wie jak jest w praktyce![]()
![]()
:beer
Zaluje ze mnie tam nie bedzie... gdyby nie to ze nastepnego dnia trza isc do pracy/szkoły to na pewno bym się zjawił...
o Wicker!! moze do kazdego biletu wejscia bedzie jeden wafelek koncert gratis? :>
No jasne.tobink pisze:Ty wyglądasz na przynajmniej 19?amaZona pisze:Hej, hej, hej, bez takich mi tuWICKER MAN pisze: Za spożywanie % przez nieletnich grozić będzie wyrzucenie z lokalu...![]()
![]()
:beer![]()
Zaluje ze mnie tam nie bedzie... gdyby nie to ze nastepnego dnia trza isc do pracy/szkoły to na pewno bym się zjawił...
o Wicker!! moze do kazdego biletu wejscia bedzie jeden wafelek koncert gratis? :>
Chciałam przypomnieć, że ja dostaję aż 3 i to za darmo
-
El Dorado
no baa... oczywiscie ze pamiętam! cale TOPT dostanieamaZona pisze:No jasne.tobink pisze: Ty wyglądasz na przynajmniej 19?![]()
o Wicker!! moze do kazdego biletu wejscia bedzie jeden wafelek koncert gratis? :>![]()
Bosz, Tobiasz, ile kg Ty chcesz tego przywieźć? Rozdajesz te wafelki na prawo i lewo.
Chciałam przypomnieć, że ja dostaję aż 3 i to za darmo![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A ja 7.amaZona pisze:Chciałam przypomnieć, że ja dostaję aż 3 i to za darmo![]()
Ok, nie off-topujcie.
Zapraszamy do tematu o konkursie.Vlad Tepes pisze:Jestem zainteresowany dwiema sprawami. Gdzie odbywać się będą eliminacje do damskiego występu u boku Maiden. Podobno mam być w komisji rekrutacyjnej w I wydziale do orzekania płci kandydatek a zarazem mam zajmować się woskowaniem jajec oszukańców-przebierańców.
No i podstawowa sprawa. Kiedy honorarium za wykonaną pracę?
Cóż, co do honorarium to po prostu dogadaj się z kandydatkami... Niech one jakoś Ci wynagrodzą tę ciężką pracę.
Eliminacje możemy przeprowadzić na scenie w przerwie pomiędzy Nightwish, a Maiden. Będzie coś dla zabicia czasu.
a nie łatwiej barmanów znaćWICKER MAN pisze:A ja 7.![]()
![]()
![]()
heh.. nawet nie wiesz jak dobrze pamietam ta sytuacje.. troche sie wtedy zagalopowalem.. sorryświnka666 pisze:phi.. Sim0n, Ty już pewnie nie pamiętasz jak we Wrocku przypadkiem spotkaliśmy się przed koncertem
ale naprawdę miły wtedy byłem
- likipiki
- -#Lord of the flies

hm.. co prawda nie wiem o czym mówisz, ale spoko, wybaczamSim0n pisze:heh.. nawet nie wiesz jak dobrze pamietam ta sytuacje.. troche sie wtedy zagalopowalem.. sorryświnka666 pisze:phi.. Sim0n, Ty już pewnie nie pamiętasz jak we Wrocku przypadkiem spotkaliśmy się przed koncertem
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
dzieki Ciświnka666 pisze:hm.. co prawda nie wiem o czym mówisz, ale spoko, wybaczamSim0n pisze:heh.. nawet nie wiesz jak dobrze pamietam ta sytuacje.. troche sie wtedy zagalopowalem.. sorryświnka666 pisze:phi.. Sim0n, Ty już pewnie nie pamiętasz jak we Wrocku przypadkiem spotkaliśmy się przed koncertem
wiec niech Ci bedzie ze nie jestes taki straszny..
Zlot
A ja mam pytanie z innej beczki, bo jestem właśnie w trakcie pisania kwitka(przekazu) na wejściówki do Leśniczówki i niewiem czy wszystkie nazwiska i imiona osób za które wpłacam kase trzeba napisać w rubryce "nazwa zleceniodawcy" czy w "tytułem"?