PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: PLAKATY - INFO!! Pomóż w promocji koncertu Iron Maiden!!
Opole / Kędzierzyn-Koźle - czekamy.
-
El Jojasso
- -#Charlotte

Właśnie, daj Wicker znać co z kolejną dostawą (dla mnie pierwszą
) bo bym chciał cos zdziałać w rodzinnym mieście (tj. Tarnowskie Góry). Kontakt najlepiej po przez prywatna wiadomość.
Up the IRONS!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Plakaty bodajże do 9 czy 10 miast zostały już wysłane. Chyba po 50 na miasto więc chyba szybko się z nimi uwiniecie, co? :rocx
mowa m. in. o stalowce ?WICKER MAN pisze:Plakaty bodajże do 9 czy 10 miast zostały już wysłane. Chyba po 50 na miasto więc chyba szybko się z nimi uwiniecie, co? :rocx
Pijesz? Nie pisz.
-
El Jojasso
- -#Charlotte

Wicker a wziąłeś pod uwagę mnie??
Up the IRONS!!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Vansyk --> Chyba do Ciebie też dojdą. Jakby co to daj znać. Wiem, że jedno miasto chyba odpadło, ale raczej nie chodziło o Ciebie. 
El Jojasso --> Jeśli wysyłałeś mi maila to chyba tak. Na pewno będą plakaty na Śląsk więc jakby co to możesz się z kimś zgadać i odebrać kilkanaście plakatów do oklejenia swojego miasta.
El Jojasso --> Jeśli wysyłałeś mi maila to chyba tak. Na pewno będą plakaty na Śląsk więc jakby co to możesz się z kimś zgadać i odebrać kilkanaście plakatów do oklejenia swojego miasta.
-
El Dorado
a do łodzi do kogo zostaly wysłane? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Do Tomka. Pierwszy się zgłosił i rozkleił pierwszą partię.tobink pisze:a do łodzi do kogo zostaly wysłane?
mam nadzieje, ekipa juz zebranaWICKER MAN pisze:Vansyk --> Chyba do Ciebie też dojdą. Jakby co to daj znać. Wiem, że jedno miasto chyba odpadło, ale raczej nie chodziło o Ciebie.
Pijesz? Nie pisz.
-
El Dorado
Ojj zbulwersowałes mnie niesamowicie.. Tomek sie pierwszy zgłosił? A kto tuż po podaniu daty koncertu w paryżu mówił, ze jak cos bedzie wiadomo czy będą grali u nas to chce roziweszac plakaty w łodzi?? Ale rozumiem.. było to bardzo dawno wiec mogłes zapomniec... Fakt faktem on rozkleił swa partie wczesniej.. ale ją juz zerwali praktycznie lub zakleili. I to ze ja sie obijałem wyszło na dobre bo są w miarę nadal na mieście.WICKER MAN pisze:Do Tomka. Pierwszy się zgłosił i rozkleił pierwszą partię.tobink pisze:a do łodzi do kogo zostaly wysłane?Musicie się jakoś dogadać. Zresztą chyba zostały Ci jeszcze jakieś?
znalazłem. napisałem pierwszy raz o tym, ze chce plakatowac Łódz Pią Paź 29, 2004 6:36 pm
- likipiki
- -#Lord of the flies

Tobink, mógłbyś przestać smrodzić?
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
-
El Dorado
nie. Proszę sie mówi.świnka666 pisze:Tobink, mógłbyś przestać smrodzić?
- likipiki
- -#Lord of the flies

Próśb to już było wiele
wszystkie zignorowałeś...
a chyba dobrze wiesz, że pewna pani Admin do Twoich wielbicielek raczej nie należy.....
sam wyciągnij wnioski
wszystkie zignorowałeś...
a chyba dobrze wiesz, że pewna pani Admin do Twoich wielbicielek raczej nie należy.....
sam wyciągnij wnioski
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
do Mikiego poszly tez
to w koncu te nowki czy nie 
-
Jack
hmm A czy to Gdyni w koncu zostały wyslane ? 
No to spoko WickerWICKER MAN pisze:Plakaty bodajże do 9 czy 10 miast zostały już wysłane. Chyba po 50 na miasto więc chyba szybko się z nimi uwiniecie, co? :rocx
jak dojdą to je porozwieszamy
spokojnei sobie poradzimy
zy ich będzie 50 czy 100 spokojnie damy rade hehe
Czekamw takim razie na te plakaty
:rocx
UP THE IRONS!!
:solo
A do mnie wysłałeś??? Ja już długo czekam

- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jack pisze:hmm A czy to Gdyni w koncu zostały wyslane ?
Johnny pisze:A do mnie wysłałeś??? Ja już długo czekam![]()
3 X TAK!S1MON pisze:do Mikiego poszly tezto w koncu te nowki czy nie
Raczej powinny dojść do każdego z Was.
Tobink --> Najpierw prosiłeś o plakaty. Powiedziałem ok. Potem nie czekając na nas załatwiłeś sobie sam partię z Mystic'a i jeszcze jej całej nie rozwiesiłeś. Następnie skłóciłeś się z łódzkim team'em i postanowiłeś działać na własną rękę. Tom_azs pierwszy poprosił o drugą partię na Łódź i dlatego idzie ona do niego. Poza tym to większa ekipa. Co 4-5 osób to nie jedna.tobink pisze:Ojj zbulwersowałes mnie niesamowicie.. Tomek sie pierwszy zgłosił? A kto tuż po podaniu daty koncertu w paryżu mówił, ze jak cos bedzie wiadomo czy będą grali u nas to chce roziweszac plakaty w łodzi?? Ale rozumiem.. było to bardzo dawno wiec mogłes zapomniec... Fakt faktem on rozkleił swa partie wczesniej.. ale ją juz zerwali praktycznie lub zakleili. I to ze ja sie obijałem wyszło na dobre bo są w miarę nadal na mieście.
znalazłem. napisałem pierwszy raz o tym, ze chce plakatowac Łódz Pią Paź 29, 2004 6:36 pm
Zastanów się!
co za upierdliwy trujodupekWICKER MAN pisze: Tobink --> Najpierw prosiłeś o plakaty. Powiedziałem ok. Potem nie czekając na nas załatwiłeś sobie sam partię z Mystic'a i jeszcze jej całej nie rozwiesiłeś. Następnie skłóciłeś się z łódzkim team'em i postanowiłeś działać na własną rękę. Tom_azs pierwszy poprosił o drugą partię na Łódź i dlatego idzie ona do niego. Poza tym to większa ekipa. Co 4-5 osób to nie jedna.
Zastanów się!I już nie dyskutuj na ten temat.
Wicher Warszawa będzie jeszcze zaklejana czy już nie?
i prześlij mi te foty!!!!
będzie... wtedy idę z wami..Czaro pisze: Wicher Warszawa będzie jeszcze zaklejana czy już nie?
i prześlij mi te foty!!!!
WICKER, może mi sę uda, że plakat nie będzie wisieć stricte w PROGRESJI tylko za szybą w samochodzie Prezesa.
Dość często jeździ nim on lub ego żona po wawie, więc to prawie reklamobil