Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
mowa m. in. o stalowce ?Plakaty bodajże do 9 czy 10 miast zostały już wysłane. Chyba po 50 na miasto więc chyba szybko się z nimi uwiniecie, co? :rocx
Do Tomka. Pierwszy się zgłosił i rozkleił pierwszą partię.a do łodzi do kogo zostaly wysłane?
mam nadzieje, ekipa juz zebranaVansyk --> Chyba do Ciebie też dojdą. Jakby co to daj znać. Wiem, że jedno miasto chyba odpadło, ale raczej nie chodziło o Ciebie.
Ojj zbulwersowałes mnie niesamowicie.. Tomek sie pierwszy zgłosił? A kto tuż po podaniu daty koncertu w paryżu mówił, ze jak cos bedzie wiadomo czy będą grali u nas to chce roziweszac plakaty w łodzi?? Ale rozumiem.. było to bardzo dawno wiec mogłes zapomniec... Fakt faktem on rozkleił swa partie wczesniej.. ale ją juz zerwali praktycznie lub zakleili. I to ze ja sie obijałem wyszło na dobre bo są w miarę nadal na mieście.Do Tomka. Pierwszy się zgłosił i rozkleił pierwszą partię.a do łodzi do kogo zostaly wysłane?Musicie się jakoś dogadać. Zresztą chyba zostały Ci jeszcze jakieś?
nie. Proszę sie mówi.Tobink, mógłbyś przestać smrodzić?
No to spoko WickerPlakaty bodajże do 9 czy 10 miast zostały już wysłane. Chyba po 50 na miasto więc chyba szybko się z nimi uwiniecie, co? :rocx
hmm A czy to Gdyni w koncu zostały wyslane ?
A do mnie wysłałeś??? Ja już długo czekam![]()
3 X TAK!do Mikiego poszly tezto w koncu te nowki czy nie
Tobink --> Najpierw prosiłeś o plakaty. Powiedziałem ok. Potem nie czekając na nas załatwiłeś sobie sam partię z Mystic'a i jeszcze jej całej nie rozwiesiłeś. Następnie skłóciłeś się z łódzkim team'em i postanowiłeś działać na własną rękę. Tom_azs pierwszy poprosił o drugą partię na Łódź i dlatego idzie ona do niego. Poza tym to większa ekipa. Co 4-5 osób to nie jedna.Ojj zbulwersowałes mnie niesamowicie.. Tomek sie pierwszy zgłosił? A kto tuż po podaniu daty koncertu w paryżu mówił, ze jak cos bedzie wiadomo czy będą grali u nas to chce roziweszac plakaty w łodzi?? Ale rozumiem.. było to bardzo dawno wiec mogłes zapomniec... Fakt faktem on rozkleił swa partie wczesniej.. ale ją juz zerwali praktycznie lub zakleili. I to ze ja sie obijałem wyszło na dobre bo są w miarę nadal na mieście.
znalazłem. napisałem pierwszy raz o tym, ze chce plakatowac Łódz Pią Paź 29, 2004 6:36 pm
co za upierdliwy trujodupekTobink --> Najpierw prosiłeś o plakaty. Powiedziałem ok. Potem nie czekając na nas załatwiłeś sobie sam partię z Mystic'a i jeszcze jej całej nie rozwiesiłeś. Następnie skłóciłeś się z łódzkim team'em i postanowiłeś działać na własną rękę. Tom_azs pierwszy poprosił o drugą partię na Łódź i dlatego idzie ona do niego. Poza tym to większa ekipa. Co 4-5 osób to nie jedna.
Zastanów się!I już nie dyskutuj na ten temat.
będzie... wtedy idę z wami..Wicher Warszawa będzie jeszcze zaklejana czy już nie?
i prześlij mi te foty!!!!
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość