no,niezupełnieAurora Borealis pisze:znaczy się ja, Caleb, Cymor, LArwa, Wicker i Mayer??
Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Aurora Borealis pisze:znaczy się ja, Caleb, Cymor, LArwa, Wicker i Mayer??
W warszawskich Empikach nie ma już biletów i raczej ich nie będzie więc radzę pospieszyć się z zakupem!
-
Deleted User 1499
siema czy ktos mógłby mi powiedziec czy jak wpisalem na stronie mystica jak zamawiałem bilet w uwagach ze chce na sektor 26 i miejsca obok siebie to bede mial tak jak poprosilem?oczywiscie jak będe jeszcze na 26 sektor
Mi sie wydaje ze powinni ci przyslac miejscaobok siebie,wiec nie masz czym sie martwic. :beersekcjazwlok pisze:siema czy ktos mógłby mi powiedziec czy jak wpisalem na stronie mystica jak zamawiałem bilet w uwagach ze chce na sektor 26 i miejsca obok siebie to bede mial tak jak poprosilem?oczywiscie jak będe jeszcze na 26 sektor
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Jasne, Mystic z tego co da sie zauwazyć wysyła bilety tak jakbyś chciał, chyba ze rzeczywiście sektory będą już mega wypełnioneBlackman pisze:Mi sie wydaje ze powinni ci przyslac miejscaobok siebie,wiec nie masz czym sie martwic. :beersekcjazwlok pisze:siema czy ktos mógłby mi powiedziec czy jak wpisalem na stronie mystica jak zamawiałem bilet w uwagach ze chce na sektor 26 i miejsca obok siebie to bede mial tak jak poprosilem?oczywiscie jak będe jeszcze na 26 sektor
Skoro we Francji poszło ponad 30tysięcy biletów, a przecież sprzedawane sa od października i wystąpią kapele które w Polsce zadowoliłyby jeszcze większe grono fanów to nasze 30tys wygląda bardzo dobrze, nawet jeśli do tamtego koncertu pozostanie praktycznie miesiąć po naszym. Reasumując jest niezle a bedzie jeszcze lepiej :rocx
Wicker, czy można liczyć na jakąś bardziej oficjalną informacje na temat ilości sprzedanych biletów?
-
sic_knot
- -#Wrathchild

bilety na plytke juz zostały chyba wszystkie wyprzedane. Bo mój znajomy dzwonił kilka dni temu, dokladnie 3. Powiedzieli mu ze biletów na plyte juz nie ma, zostały tylko na trybuny i odziwo jeszcze zostały bilety na sektor dla VIP'ów bo udało mu sie kupic 2. Czyli bilety na plyte juz poszły, za to na trybuny jeszcze pewnie zostało w cholere.
przed Metallicą też tak gadano, a w dzien koncertu i tak były
nie wierzę w to
nie wierzę w to
- likipiki
- -#Lord of the flies

Mysitc w swojej siedzibie może nie mieć biletów na plytę. Ale w sklepach rozsianych po całym kraju pewnie jeszcze są.
W dniu kocnertu bilety z tych sklepów pewnie trafią do kas stadionu i będzie można jeszcze zakupić bilety na płytę
W dniu kocnertu bilety z tych sklepów pewnie trafią do kas stadionu i będzie można jeszcze zakupić bilety na płytę
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
dokładnie takświnka666 pisze:Mysitc w swojej siedzibie może nie mieć biletów na plytę. Ale w sklepach rozsianych po całym kraju pewnie jeszcze są.
ja własnie dostałem maila ze moj bilet bedzie u mnie na dniach, ale chyba nr biletu nie bedzie zbyt 'aktualny' bo kupowałem go na allegro...
-
sic_knot
- -#Wrathchild

noo własnie oto mi chodziło. Bo dzwonił on na Mystic i powiedzieli ze nie ma już, ale za to pewnie w sklepach i w kasach bedzie jeszcze. Ale najbardziej zdziwił mnie fakt ze bilety dla Vipów mają 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Postaram się dowiedzieć, ale wątpię, żebyśmy do koncertu znali dokładną liczbę sprzedanych biletów - raczej tylko przybliżoną. Wg. mnie poszło już około 30.000...Kristos pisze:Wicker, czy można liczyć na jakąś bardziej oficjalną informacje na temat ilości sprzedanych biletów?
Dziwi mnie postępowanie Mystic. Wiadomo, że spora grupa osób kupuje bilety na tydzień, 2 tygodnie przed koncertem, więc powinni się zatroszczyć o to by była wtedy dostępna jak największa ilość biletów. A tak biletów w internecie nie ma, jak mówi Wicker w Empiku w Warszawie też nie ma. A nie każdemu bedzię się chciało jechać do Chorzowa by kupic bilet w kasach stadionu i to droższe o 20zł. Część może się bać, że pojadą na darmo. Więc po co rozkręcać kampanią reklamowa?? 
No ja właśnie się za długo guzdrałem i teraz mam za swoje
Zgłoszenie wysłałem do Mystica bo widnieje jak byk napis <zamów bilet> to po co to wogóle jest skoro już nie ma biletów ponoć!
W poniedziałek z rańca zadzwonię do nich i zobaczymy. Jak nie ma już to lipa straszna, bo u mnie w Bdg też nie ma, w Wawie nie ma, w innych miastach które się pytałem też nie... Zaczynam się bać czy będą w kasach
Zgłoszenie wysłałem do Mystica bo widnieje jak byk napis <zamów bilet> to po co to wogóle jest skoro już nie ma biletów ponoć!
W poniedziałek z rańca zadzwonię do nich i zobaczymy. Jak nie ma już to lipa straszna, bo u mnie w Bdg też nie ma, w Wawie nie ma, w innych miastach które się pytałem też nie... Zaczynam się bać czy będą w kasach
w kasach na 100% będą
w Katowicach są bilety
w Katowicach są bilety
A gdzie do Warszawy dzwoniles???Bo z tego co wiem to w Traffic Clubie w Wawie sa jeszcze.Sabi pisze:No ja właśnie się za długo guzdrałem i teraz mam za swoje![]()
Zgłoszenie wysłałem do Mystica bo widnieje jak byk napis <zamów bilet> to po co to wogóle jest skoro już nie ma biletów ponoć!![]()
Zapomniałem dodać że chodzi o bilety na płytę! 
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Nie wiesz może czy w Spodku jest prowadzona sprzedaż biletów na mystic?MiKi pisze:w kasach na 100% będą
w Katowicach są bilety
Z tego co widziale na oficjalnej stroni Traffic clubu..to sprzedaz biletow na plyte jest wstrzymana co oznacz ze jeszcze pewnie dodrukuja troche biletow.Sabi pisze:Zapomniałem dodać że chodzi o bilety na płytę!