Ile biletów sprzedano?

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Re: Ile biletów sprzedano?

Post autor: Nomad »

Aurora Borealis pisze:znaczy się ja, Caleb, Cymor, LArwa, Wicker i Mayer?? :mrgreen:
no,niezupełnie
RBS
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: RBS »

ja w 6 osobach ?:)
Jestem śmieszny czort więc śmieje się ...
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Aurora Borealis pisze:znaczy się ja, Caleb, Cymor, LArwa, Wicker i Mayer?? :mrgreen:
8) :lol:

W warszawskich Empikach nie ma już biletów i raczej ich nie będzie więc radzę pospieszyć się z zakupem! :twisted: :rocx
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

siema czy ktos mógłby mi powiedziec czy jak wpisalem na stronie mystica jak zamawiałem bilet w uwagach ze chce na sektor 26 i miejsca obok siebie to bede mial tak jak poprosilem?oczywiscie jak będe jeszcze na 26 sektor
Awatar użytkownika
Blackman
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Blackman »

sekcjazwlok pisze:siema czy ktos mógłby mi powiedziec czy jak wpisalem na stronie mystica jak zamawiałem bilet w uwagach ze chce na sektor 26 i miejsca obok siebie to bede mial tak jak poprosilem?oczywiscie jak będe jeszcze na 26 sektor
Mi sie wydaje ze powinni ci przyslac miejscaobok siebie,wiec nie masz czym sie martwic. :beer
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly 19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Awatar użytkownika
Cybul
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Cybul »

Blackman pisze:
sekcjazwlok pisze:siema czy ktos mógłby mi powiedziec czy jak wpisalem na stronie mystica jak zamawiałem bilet w uwagach ze chce na sektor 26 i miejsca obok siebie to bede mial tak jak poprosilem?oczywiscie jak będe jeszcze na 26 sektor
Mi sie wydaje ze powinni ci przyslac miejscaobok siebie,wiec nie masz czym sie martwic. :beer
Jasne, Mystic z tego co da sie zauwazyć wysyła bilety tak jakbyś chciał, chyba ze rzeczywiście sektory będą już mega wypełnione :wink: co innego metaloplis - oni to czasem potrafią przysłac ci bilecik :roll: W ogóle jeśli chodzi o bilety to o wiele szybciej dostarczone będą z http://www.fan.pl niż z Mystic'a.

Skoro we Francji poszło ponad 30tysięcy biletów, a przecież sprzedawane sa od października i wystąpią kapele które w Polsce zadowoliłyby jeszcze większe grono fanów to nasze 30tys wygląda bardzo dobrze, nawet jeśli do tamtego koncertu pozostanie praktycznie miesiąć po naszym. Reasumując jest niezle a bedzie jeszcze lepiej :rocx
Awatar użytkownika
Kristos
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Kristos »

Wicker, czy można liczyć na jakąś bardziej oficjalną informacje na temat ilości sprzedanych biletów?
sic_knot
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sic_knot »

bilety na plytke juz zostały chyba wszystkie wyprzedane. Bo mój znajomy dzwonił kilka dni temu, dokladnie 3. Powiedzieli mu ze biletów na plyte juz nie ma, zostały tylko na trybuny i odziwo jeszcze zostały bilety na sektor dla VIP'ów bo udało mu sie kupic 2. Czyli bilety na plyte juz poszły, za to na trybuny jeszcze pewnie zostało w cholere.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

przed Metallicą też tak gadano, a w dzien koncertu i tak były
nie wierzę w to
Awatar użytkownika
likipiki
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: likipiki »

Mysitc w swojej siedzibie może nie mieć biletów na plytę. Ale w sklepach rozsianych po całym kraju pewnie jeszcze są.
W dniu kocnertu bilety z tych sklepów pewnie trafią do kas stadionu i będzie można jeszcze zakupić bilety na płytę ;)
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

świnka666 pisze:Mysitc w swojej siedzibie może nie mieć biletów na plytę. Ale w sklepach rozsianych po całym kraju pewnie jeszcze są.
W dniu kocnertu bilety z tych sklepów pewnie trafią do kas stadionu i będzie można jeszcze zakupić bilety na płytę ;)
dokładnie tak :wink:

ja własnie dostałem maila ze moj bilet bedzie u mnie na dniach, ale chyba nr biletu nie bedzie zbyt 'aktualny' bo kupowałem go na allegro...
sic_knot
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: sic_knot »

noo własnie oto mi chodziło. Bo dzwonił on na Mystic i powiedzieli ze nie ma już, ale za to pewnie w sklepach i w kasach bedzie jeszcze. Ale najbardziej zdziwił mnie fakt ze bilety dla Vipów mają :shock:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Kristos pisze:Wicker, czy można liczyć na jakąś bardziej oficjalną informacje na temat ilości sprzedanych biletów?
Postaram się dowiedzieć, ale wątpię, żebyśmy do koncertu znali dokładną liczbę sprzedanych biletów - raczej tylko przybliżoną. Wg. mnie poszło już około 30.000... :twisted: W warszawskich Empikach nie ma i nie będzie już biletów. :)
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Dziwi mnie postępowanie Mystic. Wiadomo, że spora grupa osób kupuje bilety na tydzień, 2 tygodnie przed koncertem, więc powinni się zatroszczyć o to by była wtedy dostępna jak największa ilość biletów. A tak biletów w internecie nie ma, jak mówi Wicker w Empiku w Warszawie też nie ma. A nie każdemu bedzię się chciało jechać do Chorzowa by kupic bilet w kasach stadionu i to droższe o 20zł. Część może się bać, że pojadą na darmo. Więc po co rozkręcać kampanią reklamowa?? :?
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

No ja właśnie się za długo guzdrałem i teraz mam za swoje :?
Zgłoszenie wysłałem do Mystica bo widnieje jak byk napis <zamów bilet> to po co to wogóle jest skoro już nie ma biletów ponoć! :evil:
W poniedziałek z rańca zadzwonię do nich i zobaczymy. Jak nie ma już to lipa straszna, bo u mnie w Bdg też nie ma, w Wawie nie ma, w innych miastach które się pytałem też nie... Zaczynam się bać czy będą w kasach :|
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

w kasach na 100% będą
w Katowicach są bilety
Awatar użytkownika
Blackman
-#Prisoner
-#Prisoner

Sabi pisze:No ja właśnie się za długo guzdrałem i teraz mam za swoje :?
Zgłoszenie wysłałem do Mystica bo widnieje jak byk napis <zamów bilet> to po co to wogóle jest skoro już nie ma biletów ponoć! :evil:
W poniedziałek z rańca zadzwonię do nich i zobaczymy. Jak nie ma już to lipa straszna, bo u mnie w Bdg też nie ma, w Wawie nie ma, w innych miastach które się pytałem też nie... Zaczynam się bać czy będą w kasach :|
A gdzie do Warszawy dzwoniles???Bo z tego co wiem to w Traffic Clubie w Wawie sa jeszcze. :lol:
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly 19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

Zapomniałem dodać że chodzi o bilety na płytę! :wink:
Awatar użytkownika
Rainmaker.
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Rainmaker. »

MiKi pisze:w kasach na 100% będą
w Katowicach są bilety
Nie wiesz może czy w Spodku jest prowadzona sprzedaż biletów na mystic?
Awatar użytkownika
Blackman
-#Prisoner
-#Prisoner

Sabi pisze:Zapomniałem dodać że chodzi o bilety na płytę! :wink:
Z tego co widziale na oficjalnej stroni Traffic clubu..to sprzedaz biletow na plyte jest wstrzymana co oznacz ze jeszcze pewnie dodrukuja troche biletow. :lol:
ODPOWIEDZ