Ale wczoraj przed Paradise Lost w Łodzi porozdawaliśmy troche ulotek
Wieel osób mówiło:
"Nie dzięki, już mam bilet"
To chbya dobrze nei?
Naet bardzo dobrze
Powodzenia życze Warszawiakom którzy będą dzisiaj rozdawać ulotki przed Paradise Lost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no to pójdę sprawdzić, bo jak są to jutro będzie mozna popi...porozklejaćWICKER MAN pisze:Może jeszcze przyjdą - np. jutro rano.MiKi pisze:kurde, nie doszło jeszcze, czyli nie będzie chlania pod pretextem plakatów w weekend![]()
ale kiedy indziej będzieAlbo zobacz czy nie zostawili na poczcie, bo czasem nie zostawiają awizo.
Plakaty przecież rozsyła MysticYogi pisze:Mam nadzieje że Wicker do mnie tesh wyśle![]()
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer

No niestety, ale to i tak dobre.Czaro pisze:uuu znów będzie na góra dwa skrzyżowania i jeden słup
Tak jak pisze tom_azs - nie ja wysyłam plakaty tylko Mystic. Nie wiem czy wysłali... Postaram się dowiedzieć, ale wiem, że nie wszystkie miasta się załapały...Johnny pisze:Hmm.... do mnie nie doszły, mam nadzieję że dojdą, wysłałes wogóle do mnie???
no i wszystko jasne - dziwiłem się skąd się w Katowicach brały plakaty z supportami skoro ja jeszcze nie mam, teraz już wiem o co chodziWICKER MAN pisze:No niestety, ale to i tak dobre.Czaro pisze:uuu znów będzie na góra dwa skrzyżowania i jeden słupWiadomo, że Mystic nie będzie nas obarczał wszystkimi plakatami. Mimo wszystko mają "własnych ludzi" do tej roboty choć nasza pomoc też bardzo się liczy.
![]()

Ja też zastanawiałem się skąd w Wawie pojawiły się nowe plakaty.MiKi pisze:no i wszystko jasne - dziwiłem się skąd się w Katowicach brały plakaty z supportami skoro ja jeszcze nie mam, teraz już wiem o co chodzi

Wydaje mi się, że poszła do Was kolejna partia... Niech Yaaqb da znać czy już dostał...juras pisze:to jak z tym Poznaniem?? my jeszcze coś dostaniemy?
yaaqb daj znać z łaski swojej jak coś będziesz miał
jeszcze nic nie dostalem moze za chwile sie przejde na poczte spytac czy nic nie maWICKER MAN pisze:Wydaje mi się, że poszła do Was kolejna partia... Niech Yaaqb da znać czy już dostał...juras pisze:to jak z tym Poznaniem?? my jeszcze coś dostaniemy?
yaaqb daj znać z łaski swojej jak coś będziesz miał

robimy i bedziemy robic to zo nam sie podoba a Tobie nic to tego i odwal sie wreszcie od naszej grupy a te wielkie literki to mozesz sobie wsadzic !tobink pisze:
Łódzka ekipa plakatująca sie popisała nie ma co! Pisałem nie dawno, aby nie naklejac plakatów na aktualnych plakatach ale widzę, że jak grochem o ścianę nic nie dociera. Dzwonił do mnie znowu pan z Dekompresji tym razem duzo bardziej zdenerwowany. Dobrze, ze nie macie kolejnej partii plakatów bo mowił, że zrobiłby na was nagonkę.. straszył swoimi ludzmi.
a teraz bardzo ważna sprawa do Wickera :
Ten pan z klubu Dekompresja dzwonił do Mystica i tam mu powiedzieli, ze tylko ja dostałem plakaty. Sprostuj to proszę!!
BTW. Mandat juz zapłaciliscie?
Do reszty sanktuarian:
nie zaklejajcie aktualnych plakatów!

no az powialo grozatobink pisze:Urojone opowieści??? zobaczymy czy beda takie urojone jak ten kolo do was bedzie wydzwaniał...
poczekam jeszcze z tydzien i chyba nie wytrzymam.........