Ale wczoraj przed Paradise Lost w Łodzi porozdawaliśmy troche ulotek
Wieel osób mówiło:
"Nie dzięki, już mam bilet"
To chbya dobrze nei?
Naet bardzo dobrze
Powodzenia życze Warszawiakom którzy będą dzisiaj rozdawać ulotki przed Paradise Lost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
no to pójdę sprawdzić, bo jak są to jutro będzie mozna popi...porozklejaćMoże jeszcze przyjdą - np. jutro rano.kurde, nie doszło jeszcze, czyli nie będzie chlania pod pretextem plakatów w weekend![]()
ale kiedy indziej będzieAlbo zobacz czy nie zostawili na poczcie, bo czasem nie zostawiają awizo.
Plakaty przecież rozsyła MysticMam nadzieje że Wicker do mnie tesh wyśle![]()
UP THE IRONS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rocx :solo :beer

No niestety, ale to i tak dobre.uuu znów będzie na góra dwa skrzyżowania i jeden słup
Tak jak pisze tom_azs - nie ja wysyłam plakaty tylko Mystic. Nie wiem czy wysłali... Postaram się dowiedzieć, ale wiem, że nie wszystkie miasta się załapały...Hmm.... do mnie nie doszły, mam nadzieję że dojdą, wysłałes wogóle do mnie???
no i wszystko jasne - dziwiłem się skąd się w Katowicach brały plakaty z supportami skoro ja jeszcze nie mam, teraz już wiem o co chodziNo niestety, ale to i tak dobre.uuu znów będzie na góra dwa skrzyżowania i jeden słupWiadomo, że Mystic nie będzie nas obarczał wszystkimi plakatami. Mimo wszystko mają "własnych ludzi" do tej roboty choć nasza pomoc też bardzo się liczy.
![]()

Ja też zastanawiałem się skąd w Wawie pojawiły się nowe plakaty.no i wszystko jasne - dziwiłem się skąd się w Katowicach brały plakaty z supportami skoro ja jeszcze nie mam, teraz już wiem o co chodzi

Wydaje mi się, że poszła do Was kolejna partia... Niech Yaaqb da znać czy już dostał...to jak z tym Poznaniem?? my jeszcze coś dostaniemy?
yaaqb daj znać z łaski swojej jak coś będziesz miał
jeszcze nic nie dostalem moze za chwile sie przejde na poczte spytac czy nic nie maWydaje mi się, że poszła do Was kolejna partia... Niech Yaaqb da znać czy już dostał...to jak z tym Poznaniem?? my jeszcze coś dostaniemy?
yaaqb daj znać z łaski swojej jak coś będziesz miał

robimy i bedziemy robic to zo nam sie podoba a Tobie nic to tego i odwal sie wreszcie od naszej grupy a te wielkie literki to mozesz sobie wsadzic !
Łódzka ekipa plakatująca sie popisała nie ma co! Pisałem nie dawno, aby nie naklejac plakatów na aktualnych plakatach ale widzę, że jak grochem o ścianę nic nie dociera. Dzwonił do mnie znowu pan z Dekompresji tym razem duzo bardziej zdenerwowany. Dobrze, ze nie macie kolejnej partii plakatów bo mowił, że zrobiłby na was nagonkę.. straszył swoimi ludzmi.
a teraz bardzo ważna sprawa do Wickera :
Ten pan z klubu Dekompresja dzwonił do Mystica i tam mu powiedzieli, ze tylko ja dostałem plakaty. Sprostuj to proszę!!
BTW. Mandat juz zapłaciliscie?
Do reszty sanktuarian:
nie zaklejajcie aktualnych plakatów!

no az powialo grozaUrojone opowieści??? zobaczymy czy beda takie urojone jak ten kolo do was bedzie wydzwaniał...
poczekam jeszcze z tydzien i chyba nie wytrzymam.........
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość