piekna
Flagi
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Flagi
na fladze jest okolo ponad 1400 kapsli produkcja byla wieksza ale niestety w zwiazku z problemami z zaopatrzeniem w tarty bylismy zmuszeni pic wiecej zywcow ktorych polowa nam zostala, tatry starczylo 'na styk'
sam tego nie wypilem, jest nas czterech
zacna to ideaNitek pisze:na fladze jest okolo ponad 1400 kapsli produkcja byla wieksza ale niestety w zwiazku z problemami z zaopatrzeniem w tarty bylismy zmuszeni pic wiecej zywcow ktorych polowa nam zostala, tatry starczylo 'na styk'
ja tez mam swoja flage ktora byla juz gotowa na poprzedni mystic ale moj wyjazd nie wypalił wiec chyba wezme ja teraz ;]
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Może jestem jakiś staroświecki, ale nigdy na flege nie wpiepszyłbym kapsli po piwie
. To nie jest szmata tylko flaga narodowa. No ale cóż... nieważne
Ostatnio zmieniony ndz maja 22, 2005 7:23 pm przez Under Jolly Roger, łącznie zmieniany 1 raz.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Brawo Nitek. Zdolny jesteś.
huh, a że tak spytam - ile zajęło wypicie materiału??
Naprawdę robi wrażenie
zbytnio nie sklamie jesli napisze ze styczen 2003 - lipiec 2004 z akcentem na okresy wakacyjne, co do technologii zszywania to prawie trafilasKea pisze: huh, a że tak spytam - ile zajęło wypicie materiału??i jak zamierzasz to przyczepić?? dziurki po bokach i niteczka??
Super flaga :beer
Nitek tylko zeby Ci z tego nici nie wyszly
Nie marudz.....
Nitek tylko zeby Ci z tego nici nie wyszly
Under Jolly Roger pisze:Może jestem jakiś staroświecki, ale nigdy na flege nie wpiepszyłbym kapsli po piwie. To nie jest szmata tylko flaga narodowa. No ale cóż... nieważne
Nie marudz.....
go to http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... &start=154 i badz grzeczny w przyszlosci Mr. ColaGaZeK pisze:oczywiscie bartosz N. musiał sie pochwalić;] :rocx
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja właśnie dokończam moją flagę
. (Jest to flaga Polski z napisem "Iron maiden welcome to poland i z dopiskiem skąd jestem czyli Wrocław
)
A o to moja prawie lub już skończona flaga

Więc jak zobaczycie mośka z taką flagą to jestem ja
A o to moja prawie lub już skończona flaga

Więc jak zobaczycie mośka z taką flagą to jestem ja
No my nasze flagi ( Sanktuarium Polish Fans taka 1,5 na 4 metry i Eddie malowany akrylami z Raising Hell) zawiesiliśmy pod wieżą Stadionu zaraz nad sektorem VIP. Chyba sie podobały bo coraz to ktoś je fotografował, w tym jakiś brytyjski fotograf profesjonalny, także czekam aż gdzieś fotki wypłyną
)
"I love the smell of napalm in the morning....
It's smell's like victory"
-
janiedembica
- -#Prisoner

ja mialem mala flage ktora poleciala na scene ! na "Phantom of the opera" Bruce złapał moją flage i zawiesil na Janicku