Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Belze
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Re: Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!

Post autor: Belze »

dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...

czyli możemy liczyc tylko na bisy ;]

zresztą ja i tak marze jedynie o "remember tommorow"... ;D

ps. a tak wogole to witam. forum czytam od dluzszego czasu, ale dopiero sie zarejestrowalem..

zatem do jutra ;D
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
Bonzo
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Bonzo »

ja własnie mysle ze bedzie duzo ludzi którzy maiden zaczeli słuchac własnie od BNW, i tym bardziej znanym kawałka np Fear... ja tam jak by zagrali 'Blood Brothers' nie obraziłbym sie :wink: w sumie ja nie jestem wybredny, zniose kazdy set z podniesiona przyłbicą :D
Belze pisze:dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...

ps. a tak wogole to witam. forum czytam od dluzszego czasu, ale dopiero sie zarejestrowalem..

zatem do jutra ;D
1. Który to najnowszy Mystic? Bo kurde ja nic nie wiedziałem ze wychodzi jakis nowy numer :?
2. Jezeli Bruce tak mowi to chyba rzeczywiscie bedzie tylko stara klasyka, mi to w zupełnosci nie wadzi, jestem zadowolony z tego co bedzie :wink:
3. Witamy na forum! Do jutra :wink:
Ostatnio zmieniony sob maja 28, 2005 5:46 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Belze pisze:dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...

zatem do jutra ;D

O!! witam ziomka z tarchomina :beer
Awatar użytkownika
swistak
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: swistak »

zatem do jutra ;D
Chyba gdzieś było mówione ze chodziło mu o Ozzfest a nie o Mystic :wink:
Belze
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Bonzo - Mystic Art 3/2005 (30) [maj/czerwiec]

"Lada moment znów przyjedziecie do Polski. Czego możemy się spodziewać (...)" i ten tekst co zapodałem (swistak - chyba ze gdzies sprostował o co mu chodzi :P)

Pink: lol jaki ten świat mały ;D Ty jedziesz busem z tarchomina? jeśli tak to o mały włos z Tobą bym jechał ;P

Dzięki za powitanie :)
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Ty jedziesz busem z tarchomina? jeśli tak to o mały włos z Tobą bym jechał ;P
Niee, nawet nie wiedziałem że jest taki bus :P Jadę z shortcutem.
Belze
-#Prodigal son
-#Prodigal son

niewiem kto to shortcut, ale nvm.

moze sie kiedys zlukamy.. na antalla mieszkam ;]

ok, nie robmy ot ;]

:beer
Awatar użytkownika
Brynier
-#Charlotte
-#Charlotte

Scena i kawałki na koncert

Post autor: Brynier »

Najpierw witam sie ze wszystkimi :D Dzisiaj sie zajerestrowalem. Tak jak wy nie moge się doczekać jutrzejszego koncertu:D:D:) Co do sceny jestem pewien ,że bedzie wygladała napewno inaczej w końcu to ma być ich największa trasa i to co mamy na zdjeciach na 100% sie zmieni. Co do utworów sądze ze zagrają też inne kawałki niż tylko z pierwszych 4 płyt :) Musi być Fear Of The Dark !!:D:D
UP THE IRONS!!!!
BartSmith
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BartSmith »

Dla mnie bomba! Ludzie, gdyby Maideni grali ciągle w kółko to samo, tzn. same największe hity, to po pewnym czasie koncerty stały by sie trochę nużące! Zresztą te mniej znane utwory są równie dobre i należy je traktować jak te najlepsze (oczywiście nie wszystkie, ale sporo). Zresztą za jakiś czas będą grali te nowsze. Ja już nie mogę się doczekać kiedy będą grali piosenki z trasy Somewhere In Time oraz SSOASS. To będzie coś!

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że poznam kogoś z tego forum na koncercie:P

PS: Nie przejmujcie się tak! Na pewno będzie wspaniale i każdy będzie się super bawił. Wiele utworów może się również niektórym spodobać - szczególnie tym, którzy słuchają Maidenów od Brave New World lub od X-Factora.
<-GOTHMOG_666->
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: <-GOTHMOG_666-> »

Ja marzę przede wszystkim o To Tame A Land, ale pewnie tylko na marzeniach się skończy :?
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

W sumie jest mi to już obojętne-tylko Still Life musi być
Awatar użytkownika
Nocny Jastrząb
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Nocny Jastrząb »

BartSmith pisze:Dla mnie bomba! Ludzie, gdyby Maideni grali ciągle w kółko to samo, tzn. same największe hity, to po pewnym czasie koncerty stały by sie trochę nużące! Zresztą te mniej znane utwory są równie dobre i należy je traktować jak te najlepsze (oczywiście nie wszystkie, ale sporo). Zresztą za jakiś czas będą grali te nowsze. Ja już nie mogę się doczekać kiedy będą grali piosenki z trasy Somewhere In Time oraz SSOASS. To będzie coś!

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że poznam kogoś z tego forum na koncercie:P

PS: Nie przejmujcie się tak! Na pewno będzie wspaniale i każdy będzie się super bawił. Wiele utworów może się również niektórym spodobać - szczególnie tym, którzy słuchają Maidenów od Brave New World lub od X-Factora.
Ja słucham Maidenów od pierwszej płyty, i sądzę że napewno mi się koncert spodoba :) . Ale utowry z 7th son i Somewhere chciałbym usłyszeć na jakiejś trasie (szczególnie The evil that men do, lives...... :) )

PS: Jak zobaczysz w chorzowie srebrne Audi100 to ja tam w środku będę (jak coś to wyskocz orzed maskę i zacznj wrzeszczeć, to będe wiedział że to ty :lol: ).
El Dorado

Post autor: El Dorado »

dobry pomysł!!
abysmy sie sanktuarianie odnalezli punkt 12 zacznijmy biegac na rekach krzycząc "aaaaaaaaaa.. jestem poj......" :lol: potem sie spotkamy wszyscy i pójdziemy na bro :)
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Ja muszę Dragonforce zobaczyć więc odpada :P
El Dorado

dobra inaczej.. zmiana planów

o 11 zacznijmy udawac zdychające żyrafy!! takie charakterystyczne "łeeee".. z resztą co bede sie tłumaczył.. kazdy przeciez widział zdychającą żyrafę :)
Awatar użytkownika
ironBIDDAF
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: ironBIDDAF »

Tobink! Nie offtopować! Jesli myslisz ze tego nie widze to sie grubo mylisz. Wielka siostra Kea patrzy!!!! :twisted:
El Dorado

ale.. ale .. ja nie offtopuje.. pisze co trzeba zrobic abysmy sie poznali tam.. bo chetnie z czescia sanktuarian browara bym sie napił ...
Awatar użytkownika
ironBIDDAF
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: ironBIDDAF »

Kea pisze:Tobink, ja sie z Tobą napije :mrgreen: Cieszysz sie ? :mrgreen:
El Dorado

aww.. Obrazek
zawsze o tym marzyłem :)
Deleted User 804

Post autor: Deleted User 804 »

Moim zdaniem to jest tylko kawałek sceny. Tam będzie główna dekoracja i Nicko a z przodu będzie po bokach platforma po której chłopaki będą biegać. Zresztą nie ma co sie martwić na zapas. Jak dla Ironów scena będzie zamała to zerwą dach i położą go obok żeby była większa:)
ODPOWIEDZ