Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert już w niedzielę! Budowa sceny w Chorzowie!
dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...
czyli możemy liczyc tylko na bisy ;]
zresztą ja i tak marze jedynie o "remember tommorow"... ;D
ps. a tak wogole to witam. forum czytam od dluzszego czasu, ale dopiero sie zarejestrowalem..
zatem do jutra ;D
ps. a tak wogole to witam. forum czytam od dluzszego czasu, ale dopiero sie zarejestrowalem..
zatem do jutra ;D
SCREAM FOR ME POLAND.. THE IRON MAIDEN!! ;D
ja własnie mysle ze bedzie duzo ludzi którzy maiden zaczeli słuchac własnie od BNW, i tym bardziej znanym kawałka np Fear... ja tam jak by zagrali 'Blood Brothers' nie obraziłbym sie
w sumie ja nie jestem wybredny, zniose kazdy set z podniesiona przyłbicą 
2. Jezeli Bruce tak mowi to chyba rzeczywiscie bedzie tylko stara klasyka, mi to w zupełnosci nie wadzi, jestem zadowolony z tego co bedzie
3. Witamy na forum! Do jutra
1. Który to najnowszy Mystic? Bo kurde ja nic nie wiedziałem ze wychodzi jakis nowy numerBelze pisze:dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...
zatem do jutra ;D
2. Jezeli Bruce tak mowi to chyba rzeczywiscie bedzie tylko stara klasyka, mi to w zupełnosci nie wadzi, jestem zadowolony z tego co bedzie
3. Witamy na forum! Do jutra
Ostatnio zmieniony sob maja 28, 2005 5:46 pm przez Bonzo, łącznie zmieniany 1 raz.
Belze pisze:dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...
zatem do jutra ;D
O!! witam ziomka z tarchomina :beer
Chyba gdzieś było mówione ze chodziło mu o Ozzfest a nie o MysticBelze pisze:dzis zakupiłem sobie najnowszego "mystic art", z wywiadem z dickinsonem.. cytuje "Podobnie będzie z piosenkami. Usłyszycie kompozycje do "Piece of Mind" włącznie. nie zagramy ani jednego utworu napisanego po 1983 roku"...
zatem do jutra ;D
Bonzo - Mystic Art 3/2005 (30) [maj/czerwiec]
"Lada moment znów przyjedziecie do Polski. Czego możemy się spodziewać (...)" i ten tekst co zapodałem (swistak - chyba ze gdzies sprostował o co mu chodzi
)
Pink: lol jaki ten świat mały ;D Ty jedziesz busem z tarchomina? jeśli tak to o mały włos z Tobą bym jechał ;P
Dzięki za powitanie
"Lada moment znów przyjedziecie do Polski. Czego możemy się spodziewać (...)" i ten tekst co zapodałem (swistak - chyba ze gdzies sprostował o co mu chodzi
Pink: lol jaki ten świat mały ;D Ty jedziesz busem z tarchomina? jeśli tak to o mały włos z Tobą bym jechał ;P
Dzięki za powitanie
Niee, nawet nie wiedziałem że jest taki busTy jedziesz busem z tarchomina? jeśli tak to o mały włos z Tobą bym jechał ;P
niewiem kto to shortcut, ale nvm.
moze sie kiedys zlukamy.. na antalla mieszkam ;]
ok, nie robmy ot ;]
:beer
moze sie kiedys zlukamy.. na antalla mieszkam ;]
ok, nie robmy ot ;]
:beer
Scena i kawałki na koncert
Najpierw witam sie ze wszystkimi
Dzisiaj sie zajerestrowalem. Tak jak wy nie moge się doczekać jutrzejszego koncertu:D:D:) Co do sceny jestem pewien ,że bedzie wygladała napewno inaczej w końcu to ma być ich największa trasa i to co mamy na zdjeciach na 100% sie zmieni. Co do utworów sądze ze zagrają też inne kawałki niż tylko z pierwszych 4 płyt
Musi być Fear Of The Dark !!:D:D
UP THE IRONS!!!!
Dla mnie bomba! Ludzie, gdyby Maideni grali ciągle w kółko to samo, tzn. same największe hity, to po pewnym czasie koncerty stały by sie trochę nużące! Zresztą te mniej znane utwory są równie dobre i należy je traktować jak te najlepsze (oczywiście nie wszystkie, ale sporo). Zresztą za jakiś czas będą grali te nowsze. Ja już nie mogę się doczekać kiedy będą grali piosenki z trasy Somewhere In Time oraz SSOASS. To będzie coś!
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że poznam kogoś z tego forum na koncercie:P
PS: Nie przejmujcie się tak! Na pewno będzie wspaniale i każdy będzie się super bawił. Wiele utworów może się również niektórym spodobać - szczególnie tym, którzy słuchają Maidenów od Brave New World lub od X-Factora.
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że poznam kogoś z tego forum na koncercie:P
PS: Nie przejmujcie się tak! Na pewno będzie wspaniale i każdy będzie się super bawił. Wiele utworów może się również niektórym spodobać - szczególnie tym, którzy słuchają Maidenów od Brave New World lub od X-Factora.
-
<-GOTHMOG_666->
- -#Wrathchild

Ja marzę przede wszystkim o To Tame A Land, ale pewnie tylko na marzeniach się skończy 
-
Deleted User 357
W sumie jest mi to już obojętne-tylko Still Life musi być
- Nocny Jastrząb
- -#Trooper

Ja słucham Maidenów od pierwszej płyty, i sądzę że napewno mi się koncert spodobaBartSmith pisze:Dla mnie bomba! Ludzie, gdyby Maideni grali ciągle w kółko to samo, tzn. same największe hity, to po pewnym czasie koncerty stały by sie trochę nużące! Zresztą te mniej znane utwory są równie dobre i należy je traktować jak te najlepsze (oczywiście nie wszystkie, ale sporo). Zresztą za jakiś czas będą grali te nowsze. Ja już nie mogę się doczekać kiedy będą grali piosenki z trasy Somewhere In Time oraz SSOASS. To będzie coś!
PS: Jak zobaczysz w chorzowie srebrne Audi100 to ja tam w środku będę (jak coś to wyskocz orzed maskę i zacznj wrzeszczeć, to będe wiedział że to ty
-
El Dorado
dobry pomysł!!
abysmy sie sanktuarianie odnalezli punkt 12 zacznijmy biegac na rekach krzycząc "aaaaaaaaaa.. jestem poj......"
potem sie spotkamy wszyscy i pójdziemy na bro 
abysmy sie sanktuarianie odnalezli punkt 12 zacznijmy biegac na rekach krzycząc "aaaaaaaaaa.. jestem poj......"
-
Deleted User 357
Ja muszę Dragonforce zobaczyć więc odpada 
-
El Dorado
dobra inaczej.. zmiana planów
o 11 zacznijmy udawac zdychające żyrafy!! takie charakterystyczne "łeeee".. z resztą co bede sie tłumaczył.. kazdy przeciez widział zdychającą żyrafę
o 11 zacznijmy udawac zdychające żyrafy!! takie charakterystyczne "łeeee".. z resztą co bede sie tłumaczył.. kazdy przeciez widział zdychającą żyrafę
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Tobink! Nie offtopować! Jesli myslisz ze tego nie widze to sie grubo mylisz. Wielka siostra Kea patrzy!!!! 
-
El Dorado
ale.. ale .. ja nie offtopuje.. pisze co trzeba zrobic abysmy sie poznali tam.. bo chetnie z czescia sanktuarian browara bym sie napił ...
- ironBIDDAF
- -#Trooper

Kea pisze:Tobink, ja sie z Tobą napijeCieszysz sie ?
-
El Dorado
aww.. 
zawsze o tym marzyłem

zawsze o tym marzyłem
-
Deleted User 804
Moim zdaniem to jest tylko kawałek sceny. Tam będzie główna dekoracja i Nicko a z przodu będzie po bokach platforma po której chłopaki będą biegać. Zresztą nie ma co sie martwić na zapas. Jak dla Ironów scena będzie zamała to zerwą dach i położą go obok żeby była większa:)