czyzby jakis krewny Palownika ?(prawdziwe imię Vlado)
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Caleb to raczej wystepuje tylko w repertuarze Kata 

Ten Vlado bardzo podobny do Bruce'aAndzia pisze:No ale przyznajcie sami, najwiekszą atrakcją były chorwackie klony członków zespołu, a szczególnie Brucea Dickonsona (prawdziwe imię Vlado) Ech jak to muzyka łączy ludzi
![]()
Szkoda tylko ze strasznie szybko czas leciał i nie zdązyłam poznać was wszystkich. W ogóle fajna knajpka. Fajne karaokegratuluje odważnym ich występów. Chciałam zaspiewać cos z Calebem w duecie ale coś plumkał. Mam nadzieje ze macie jakies zdjęcia ze zlotu. Zapodawajcie
A jak ten ich Steve wymiatał...
wybaczcie mi wszyscy, bardzo mi przkro, ale tak wyszło :]ironBIDDAF pisze: EDIT: Miki!!!! zawiodłeś. Nie było CIe na zlocie.
jednym z powodów to jest moja sytuacja w szkole - mam masę roboty i po koncercie pisałem wypracowania z polskiego...
- Slav The Great
- -#Prisoner

Karaoke udało się,a miałem wątpliwosci co do tego.Słyszałem,ze wygrałem singiel,a Sim0n wygrał trzy piwa
Sympatyczny był ten klon Bruce'a,troche z nim pogadałem.A własnie zauwazyłem,ze jednak umiem cos z tego angielskiego:) :beer
Sympatyczny był ten klon Bruce'a,troche z nim pogadałem.A własnie zauwazyłem,ze jednak umiem cos z tego angielskiego:) :beer
Eh... a ja łaziłem po stadionie i szukałem Was, ale się co chwila przemieszczaliście...
Sim0n to pewnie ma już dość mojego numeru telefonu, bo co chwila do niego dzwoniłem...
szkoda...
Ale będzie inny raz (może Progresja?)
Sim0n to pewnie ma już dość mojego numeru telefonu, bo co chwila do niego dzwoniłem...
szkoda...
Ale będzie inny raz (może Progresja?)
- ironBIDDAF
- -#Trooper

A mi Sim0n mowil ze to on wygrał singla.Slav The Great pisze:Karaoke udało się,a miałem wątpliwosci co do tego.Słyszałem,ze wygrałem singiel,a Sim0n wygrał trzy piwa![]()
Ascot - dzwoniles, mowił Ci Sim0n gdzie masz isc a nie przychodziles :>
A wiesz, jak ja z nimi gadałam to cąły czas mówili ze co kogo zagadywali to nie umiał po angielsku.Slav The Great pisze:Karaoke udało się,a miałem wątpliwosci co do tego.Słyszałem,ze wygrałem singiel,a Sim0n wygrał trzy piwa![]()
Sympatyczny koln Brucea, o to mało powiedziane. On był....ach bombowy. But he was shy
Nie moja wina, że nie spieszyło mi się na Behemotha, a Wy akurat wtedy wchodziliście na płytę podobno.Ascot - dzwoniles, mowił Ci Sim0n gdzie masz isc a nie przychodziles :>
A później już tylko MaYeR'a raz widziałem. za to spotkałem Prezesa Progresji :d
o tak, tak, takAscot pisze:Ale będzie inny raz (może Progresja?)
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Kurde myślałem, że będzie ciekawiej w tej Leśniczówce ale to pewnie dlatego, że 3/4 osób spało
Dość długo się przed tym broniłem ale mi nie wyszło... też padłem. Najlepsza atrakcją z całego wiecoru to było szukanie Leśniczówki 
-
Deleted User 1309
Dokładnie z trafieniem tam to była masakra grubo ponad godzine szukalismy tej knajpy bo nikt kompletnie nie wiedział gdzie jest ani miejscowi ani pałkarze albo jak juz wiedzieli to tlumaczyli to tak ze nie szlo zrozumiec . No ale wkoncu znalazł sie gostek który nam dokładnie wytłumaczył gdzie to jestNajlepsza atrakcją z całego wiecoru to było szukanie Leśniczówki
- Powerslave
- -#Prisoner

a my szlismy wieksza grupka spod skansenu i prawie nie mielismy klopotow z trafieniem
ktos mial "pseudo-latarke" wiec conieco widzielismy 
"There are more things in heaven and earth, than are dreamt of in your philosophy"
- real_alien
- -#Long distance runner

Niebieską Latarkę Do Ulepszania Piwa 
a to Ty byłeś?? i się nie przywitałeś??Mareq555 pisze:Dokładnie z trafieniem tam to była masakra grubo ponad godzine szukalismy tej knajpy bo nikt kompletnie nie wiedział gdzie jest ani miejscowi ani pałkarze albo jak juz wiedzieli to tlumaczyli to tak ze nie szlo zrozumiec . No ale wkoncu znalazł sie gostek który nam dokładnie wytłumaczył gdzie to jestNajlepsza atrakcją z całego wiecoru to było szukanie Leśniczówki
ps gdzie był nomad ja się pytam?! :>
-
El Dorado
nomad pewnie sie wystraszył (tak jak i ja.. widziałem Was jak sie zbieraliście niedaleko stadionu i mieliscie dużą flage Polski z napisem sanktuarium.. ale sie bałem )
-
_Sand_man_
- -#Invader

nie chyba go nie było:). W każdym razie nie spotkałem go no i chyba na jego szczęście :rocx :rocx
-
Deleted User 1309
Ano bylem ale sie ukrywałema to Ty byłeś?? i się nie przywitałeś??
BTW: Nomand był
Mareq ---> kreche masz jak pas startowy na okęciu
nie poznałam nomada

nie poznałam nomada
- real_alien
- -#Long distance runner

Mam dziwne przeczucie, że tak jest lepiej dla niego :>
że niby to, że go nie poznałam?? no co Ty, ja przecież zawsze jestem miła, grzeczna, uprzejma, urocza, czarujaca itd...