Stary ja właśnie słyszałem...Nitek pisze:
moze i nie spales ale i tak nie slyszales wiec nie oceniaj jedynej prawdziwej i slusznej sztuki z ktora nie bylo ci sie dane zapoznac
UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: UWAGA! Zlot fanów Iron Maiden po koncercie w Chorzowie!
Up the IRONS;]
-
Deleted User 357
Proponuję zrobić głosowanie na setlistę na forum,oraz wypożyczyć od Chorwatów ich wersję HarrisaNitek pisze:--> Żelazny - mysle ze na nastepny zlot musimy zaklepac sobie minimum dwugodzinny wystep naszego wspanialego duetu, zadowoliloby sie tych wszystkich ktorzy teraz narzekaja ze nie bylo 22, killersa, still life, fear'a czy innych
tylko lepszy dzwiekowiec by sie przydal zeby mikrofon byl pelnosprawnyno i nad ukladem choreograficznym musimy jeszcze popracowac
tak sobie mysle ze beda nam jeszcze na potrzebne fanklubowe diabelkiŻelazny pisze:oraz wypożyczyć od Chorwatów ich wersję Harrisa
nie klam - jak wrocilem ze spiewania byliscie zdziwieni ze spiewalem i 'zalowaliscie' ze nie bylo wam dane uslyszec mojego anielskiego spiewuGaZeK pisze:Stary ja właśnie słyszałem...![]()
Nie ja nei byłem zdziwiony tylko zawiedziony, że przestraszyłeś ludzi:PNitek pisze: nie klam - jak wrocilem ze spiewania byliscie zdziwieni ze spiewalem i 'zalowaliscie' ze nie bylo wam dane uslyszec mojego anielskiego spiewu
Up the IRONS;]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Niestety zbłądziłem, a kom mi się rozładował.
Na przyszłość nie będzie już zlotów, żebym nie miał czego żałować.

Dajcie chociaż jakieś fotki!
Dajcie chociaż jakieś fotki!
To był ten z nagim torsem?amaZona pisze:
OK, mam kontakt już z tym długowłosym blondynem z Danii
Pokaże zdjęcia w tym tygodniu
....
KMFDM
- Iron Sajmon
- -#Prisoner

Ten ze śmiesznymi dziarami na brzuchu 
- Slav The Great
- -#Prisoner

Dlaczego śmiesznymi?Iron Sajmon pisze:Ten ze śmiesznymi dziarami na brzuchu
Ogólnie to że będzie puszczana muza i zrobimy sobie takie poprawiny koncertu , wiecie machanie łbem itd. moze nie było tego bo ludzie byli cholernie zmęczeni ,zresztą ja też ,poza tym ten klub jest dwuczęsciowy co siłą rzeczy sprawia że ludzie są podzieleni na tych co są w środku i na zewnątrz i wszyscy nie mogą sie poznać , ogólnie to lepiej robić zloty w normalne dni a nie tuż po koncercie bo wszyscy są zmęczeni ..tak myśle
-
Deleted User 1309
Faktpoza tym ten klub jest dwuczęsciowy co siłą rzeczy sprawia że ludzie są podzieleni na tych co są w środku i na zewnątrz i wszyscy nie mogą sie poznać ,
ogólnie to lepiej robić zloty w normalne dni a nie tuż po koncercie bo wszyscy są zmęczeni ..tak myśle
Też poniekąd racja , że zmęczenie odgrywalo tutaj istotna rolę z tym że trudno jest żeby ludzie powiedzmy np z Poznania , Wrocławia , Krakowa czy Warszawy dali radę przyjechac do Katowic specjalnie na zlot
A ja myśle ze nie jest to calkiem nierealne. Osobiscie chetnie wybralbym sie specjalnie na zlot, pytanie tylko czy inni podzielaja moj pogladtrudno jest żeby ludzie powiedzmy np z Poznania , Wrocławia , Krakowa czy Warszawy dali radę przyjechac do Katowic specjalnie na zlot
ja też bym sie wybrał ,najlepiej jakby go zrobić na wolnym powietrzu a nie w drętwym klubiku , wogóle to niestety sanktuarium ma troche mało aktywnych(czyli takich którzy pisza posty a nie tylko są zarestrowani) członków (obecnie ok.150) ,to troche mało
wiec jak macie jakies fotki ze zlotu ??
-
Deleted User 357
Z tego co pamiętam to Ty coś mówiłeś że masz 
Michcio, wklej koniecznie to zdjecie z chorwatamiMichcio pisze:wiec jak macie jakies fotki ze zlotu ??
S1MON -> męcz tych kolesi, niechaj ślą fotosy jak najszybciej! 
PS. Andziu, a Ty sie nawet nie pożegnałaś, tylko to taxi i taxi
PS. Andziu, a Ty sie nawet nie pożegnałaś, tylko to taxi i taxi
KMFDM
Wiem że sie nie pożegnałamGreddo pisze: Andziu, a Ty sie nawet nie pożegnałaś, tylko to taxi i taxi
Kurde, chciałem pozdrowić wszystkich ludzi, których poznałem na zlocie, przede wszystkim Slava (i jego 2 ziomków, imion nie pamiętam
) no i oczywiście RycerzaHeavyMetalu. Naprawde było bardzo fajnie, ja niestety byłem pod koniec troche "ciachnięty" ale i tak miło wspominam ten zlot.
P.S. W drodze powrotnej spotkałem Duńczyka i pogratulowałem mu zwycięstwa, a on powiedział że nie wiedział że to był konkurs
po czym położył się spać na ulicy
Mam nadzieje że sie jeszcze spotkamy :rocx
P.S. W drodze powrotnej spotkałem Duńczyka i pogratulowałem mu zwycięstwa, a on powiedział że nie wiedział że to był konkurs
Mam nadzieje że sie jeszcze spotkamy :rocx
P.S.
Slav, czy ciebie wogóle nie ma na GG, czy tylko sie ukrywasz. Zagadać chciałem...
Slav, czy ciebie wogóle nie ma na GG, czy tylko sie ukrywasz. Zagadać chciałem...
- Slav The Great
- -#Prisoner

levy jestem na gg i to bardzo czesto.Moj numer to 3128982
Ludzie byłem dzis w Leśniczówce i odzyskałem płytki.Mam jej w domu,wiec jak cos to pisac.Po imprezie duzo piwa darmowego została.Barman powiedział,ze musiał sie meczyć z wypiciem tego wszystkiego
Dowiedziałem się,ze moglismy sobie ognisko zrobic!Tam było miejsce nawet przygotowane.Trzeba powtórzyc tam zlot
Ludzie byłem dzis w Leśniczówce i odzyskałem płytki.Mam jej w domu,wiec jak cos to pisac.Po imprezie duzo piwa darmowego została.Barman powiedział,ze musiał sie meczyć z wypiciem tego wszystkiego
Dowiedziałem się,ze moglismy sobie ognisko zrobic!Tam było miejsce nawet przygotowane.Trzeba powtórzyc tam zlot