Rodziny członków Iron Maiden

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Natalia
-#Invader
-#Invader

Re: Rodziny członków Iron Maiden

Post autor: Natalia »

Nudny?Ja sie samolotami w ogóle nie interesuję, ale wg mnie program był bardzo ciekawy.
Awatar użytkownika
Maidenman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Maidenman »

Oj, tak program był bardzo ciekawy, no i ten brytyjski humor. Miodek :D Bruce potrafi zrobić z tego naprawdę dobry program. Szkoda tylko, że nagrali ponad 60 godzin materiału, a cały cykl emitowany na Discovery ma tylko 2,5 :(
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

EvE pisze:
WICKER MAN pisze:Bruce nagrał ten program, żeby wciągnąć między innymi fanów (i fanki :P ) Maiden w świat lotnictwa więc z założenia jest on dla każdego, a nie dla koneserów. :P
Toteż oglądałam, ale kurcze, nudne troche...
:roll: :P
EvE pisze:
WICKER MAN pisze:Przekonaj mamę, że jest w błędzie i zasysaj wszystkie odcinki FHM z eMule'a. :D
Zapraszam za rozmowę z mamą :) Nawet taki "autorytet" dla mojej mamy jak brat nie potrafił jej przekonać... chyba że jakaś mądra strona ewentualnie.
Jeśli polubisz FHM i samoloty (nauczysz się rozróżniać wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów) to rozważę indywidualna rozmowę z Twoją mamą... :twisted: :lol:
EvE pisze:Wicker a czemu by nie umieścić tego cyklu w Sanktuarium? Miejsce na serwerze jest problemem?
Może Mayer przygotuje coś dla Klubowiczów... :)
Natalia pisze:Nudny?Ja sie samolotami w ogóle nie interesuję, ale wg mnie program był bardzo ciekawy.
Brawo! :beer :D :wink:
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

Kurczę, nie obejrzałem ani jednego odcinka tego cyklu o samolotach w całości. Czego żałuję niezmiernie. Widziałem tylko fragmenty. I chciałbym mieć kompletną serię. To fajna ciekawostka dla każdego fana Brucka, bez względu na to, jaka jest jego wiedza o latających maszynach. Dlatego też popieram propozycję, by w jakiś sposób Sanktuarium pomogło w rozpowszechnieniu tego.
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

WICKER MAN pisze: Jeśli polubisz FHM i samoloty (nauczysz się rozróżniać wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów) to rozważę indywidualna rozmowę z Twoją mamą... :twisted: :lol:
Ano skoro tak się bawimy, to zaraz pójdę i włącze sobie FHM (mam na wideo :D) --> Nawet nagrałam). Będę teraz słuchać, a nie patrzeć i moze coś z tego wyjdzie :lol:
Zresztą obojętnie o czym by Bruce nie mówił i tak bym oglądała i nawet nagrała ;)

Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów? :P Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]
Nudny?Ja sie samolotami w ogóle nie interesuję, ale wg mnie program był bardzo ciekawy.
Prowadzący był ciekawy ;]
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Nitek »

EvE pisze:
Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów? :P Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]

Prowadzący był ciekawy ;]
łiker bardzo duzo trenowal rozroznianie samolotow, ostatnio poczynil spore postepy juz nie myli mu sie tu134 z b747 :lol: a tak ogolnie to smie watpic ze wicker bylby wstanie okreslic z ktora wersja a340 ma do czynienia po odpowiednim spreparowaniu samolotu :)
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Albo Boeing 737, 767. Zawsze mam problemy któty jest który. :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

EvE pisze:Ano skoro tak się bawimy, to zaraz pójdę i włącze sobie FHM (mam na wideo :D) --> Nawet nagrałam). Będę teraz słuchać, a nie patrzeć i moze coś z tego wyjdzie :lol:
Zresztą obojętnie o czym by Bruce nie mówił i tak bym oglądała i nawet nagrała ;)
Powodzenia. :D
EvE pisze:Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów? :P Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]
Śmiesz w to wątpić? :roll: :P :wink:
Piwowarus pisze:Albo Boeing 737, 767. Zawsze mam problemy któty jest który. :wink:
:lol: 767 jest jakby troszkę większy. ;)
Nitek pisze:łiker bardzo duzo trenowal rozroznianie samolotow, ostatnio poczynil spore postepy juz nie myli mu sie tu134 z b747 :lol: a tak ogolnie to smie watpic ze wicker bylby wstanie okreslic z ktora wersja a340 ma do czynienia po odpowiednim spreparowaniu samolotu :)
:roll: Za to Nitek nadal nie potrafi rozróżnić 777 od ATR'a 42. :P :lol:
Szymon
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Szymon »

kiedys potrafilem rozroznic z grubsza samoloty latajace w PLL Lot i znalem ich dane techniczne. Mialem na studiach przedmiot lotnictwo i jeden temat byl wlasnie o tym :)
Teraz to chyba tylko Jumbo rozpoznam :)
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze: :roll: Za to Nitek nadal nie potrafi rozróżnić 777 od ATR'a 42. :P :lol:
a wlasnie ze jestem w stanie bo 777 ma wiecej lopat przy silniku :lol:
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

WICKER MAN pisze:
Piwowarus pisze:Albo Boeing 737, 767. Zawsze mam problemy któty jest który. :wink:
:lol: 767 jest jakby troszkę większy. ;)
Z 400m 15 metrów w tą czy w tamtą trudno określić :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Szymon pisze:kiedys potrafilem rozroznic z grubsza samoloty latajace w PLL Lot i znalem ich dane techniczne. Mialem na studiach przedmiot lotnictwo i jeden temat byl wlasnie o tym :)
Teraz to chyba tylko Jumbo rozpoznam :)
Z tego przedmiotu miałbym chyba 5+. ;)
Piwowarus pisze:Z 400m 15 metrów w tą czy w tamtą trudno określić :wink:
E tam. :P Najmniejsze wersje 737 (500 i 600) są dwa razy krótsze od takiego 767-400. ;)
Nitek pisze:a wlasnie ze jestem w stanie bo 777 ma wiecej lopat przy silniku :lol:
Ale z ATR-em 42-500 miałbyś kłopot, bo ma trochę więcej łopat i musiałbyś je liczyć. :lol: :wink:

BTW - może założymy temat "lotnictwo" i tam będziemy dyskutować, bo chyba Boeing 777 nie ma za dużo wspólnego z rodzinami Maiden. ;)
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze: BTW - może założymy temat "lotnictwo" i tam będziemy dyskutować, bo chyba Boeing 777 nie ma za dużo wspólnego z rodzinami Maiden. ;)
a o czym bedziemy dyskutowac?? jesli o wyzszosci erbasa nad boingiem to ok :D
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Eve, jak chcesz FHM po angielsku w całości to zgłoś się do mnie. MAm wszystkie epizody, ale regulamin mi zabrania podać linków.
Awatar użytkownika
Maidenman
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Maidenman »

a czy ktoś sprawdził taki darmowy serwer jak Megaupload? Podobno mozna za darmo umieścić plik nawet do 500 MB, a usuwają go dopiero kiedy przez 30 dni nikt go nie ściąga. Prawda to? Sorry za Offtopa.
iEvE
Administratorka
Administratorka

WICKER MAN pisze:
EvE pisze:Ano skoro tak się bawimy, to zaraz pójdę i włącze sobie FHM (mam na wideo :D) --> Nawet nagrałam). Będę teraz słuchać, a nie patrzeć i moze coś z tego wyjdzie :lol:
Powodzenia. :D
"Śmiesz w to wątpić? :roll: :P :wink: " ???? Phi... ;]
WICKER MAN pisze:
EvE pisze:Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów? :P Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]
Śmiesz w to wątpić? :roll: :P :wink:
E nie wiem, ale zastanawiam się tylko, czy jak się znasz to z powodu fanatyzmu do IM czy taki zbieg okoliczności ;]
Ascot pisze:Eve, jak chcesz FHM po angielsku w całości to zgłoś się do mnie. MAm wszystkie epizody, ale regulamin mi zabrania podać linków.
Jasne :). Kamikadze :D. :beer
Pytaj MaYeR'a może zdecydowałby się dać do Sanktuarium ;]
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nitek pisze:a o czym bedziemy dyskutowac?? jesli o wyzszosci erbasa nad boingiem to ok :D
No ba! :D
Bruce np. wychwala nowego Boeinga 787 choć jest też pod wrażeniem A380. :wink:
EvE pisze:Powodzenia. :D
"Śmiesz w to wątpić? :roll: :P :wink: " ???? Phi... ;][/quote]

Ależ skąd. :P ;)
EvE pisze:E nie wiem, ale zastanawiam się tylko, czy jak się znasz to z powodu fanatyzmu do IM czy taki zbieg okoliczności ;]
Zbieg okoliczności. :P Lotnictwem interesuję się od 3 roku życia. 8) :D Maiden zacząłem słuchać troszkę później... ;)
Nitek
-#Prisoner
-#Prisoner

WICKER MAN pisze:
Bruce np. wychwala nowego Boeinga 787 choć jest też pod wrażeniem A380.
chwali tez a320 choc sam lata glownie na b737
pomimo iz w 787 jest kilka rowiazan prowadzacych do opadu szczenki to jednak a380 jest tym ktoremu kibicuje
ogolnie ta krytpo wojna pomiedzy b787 a a380 jest mocno naciagana przez 'specow' od marketingu wciskajacych nam siakies filozoficzne aspekty latania

to kiedy bedzie nowy watek zeby zbytnio nie oftopowac ;)

no i niech sie ujawni siakis fanatyk boeingow :)
iEvE
Administratorka
Administratorka

Nitek pisze:no i niech sie ujawni siakis fanatyk boeingow :)
Poczekaj jeszcze parę dni, dziś Bruce obiecał, że mnie wprowadzi w podstawy lotnictwa, tak, żebym się zafascynowała :twisted:
Wicker pisze:Lotnictwem interesuję się od 3 roku życia.
:shock:
juz wtedy odróżniałeś "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? :lol:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Nitek pisze:to kiedy bedzie nowy watek zeby zbytnio nie oftopowac ;)
Przenosimy lotniczą dyskusję TUTAJ. :)
ODPOWIEDZ