Rodziny członków Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Rodziny członków Iron Maiden
Nudny?Ja sie samolotami w ogóle nie interesuję, ale wg mnie program był bardzo ciekawy.
Oj, tak program był bardzo ciekawy, no i ten brytyjski humor. Miodek
Bruce potrafi zrobić z tego naprawdę dobry program. Szkoda tylko, że nagrali ponad 60 godzin materiału, a cały cykl emitowany na Discovery ma tylko 2,5 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

EvE pisze:Toteż oglądałam, ale kurcze, nudne troche...WICKER MAN pisze:Bruce nagrał ten program, żeby wciągnąć między innymi fanów (i fanki) Maiden w świat lotnictwa więc z założenia jest on dla każdego, a nie dla koneserów.
Jeśli polubisz FHM i samoloty (nauczysz się rozróżniać wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów) to rozważę indywidualna rozmowę z Twoją mamą...EvE pisze:Zapraszam za rozmowę z mamąWICKER MAN pisze:Przekonaj mamę, że jest w błędzie i zasysaj wszystkie odcinki FHM z eMule'a.Nawet taki "autorytet" dla mojej mamy jak brat nie potrafił jej przekonać... chyba że jakaś mądra strona ewentualnie.
Może Mayer przygotuje coś dla Klubowiczów...EvE pisze:Wicker a czemu by nie umieścić tego cyklu w Sanktuarium? Miejsce na serwerze jest problemem?
Brawo! :beerNatalia pisze:Nudny?Ja sie samolotami w ogóle nie interesuję, ale wg mnie program był bardzo ciekawy.
Kurczę, nie obejrzałem ani jednego odcinka tego cyklu o samolotach w całości. Czego żałuję niezmiernie. Widziałem tylko fragmenty. I chciałbym mieć kompletną serię. To fajna ciekawostka dla każdego fana Brucka, bez względu na to, jaka jest jego wiedza o latających maszynach. Dlatego też popieram propozycję, by w jakiś sposób Sanktuarium pomogło w rozpowszechnieniu tego.
Ano skoro tak się bawimy, to zaraz pójdę i włącze sobie FHM (mam na wideoWICKER MAN pisze: Jeśli polubisz FHM i samoloty (nauczysz się rozróżniać wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów) to rozważę indywidualna rozmowę z Twoją mamą...![]()
Zresztą obojętnie o czym by Bruce nie mówił i tak bym oglądała i nawet nagrała
Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów?
Prowadzący był ciekawy ;]Nudny?Ja sie samolotami w ogóle nie interesuję, ale wg mnie program był bardzo ciekawy.
łiker bardzo duzo trenowal rozroznianie samolotow, ostatnio poczynil spore postepy juz nie myli mu sie tu134 z b747EvE pisze:
Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów?Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]
Prowadzący był ciekawy ;]
Albo Boeing 737, 767. Zawsze mam problemy któty jest który. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Powodzenia.EvE pisze:Ano skoro tak się bawimy, to zaraz pójdę i włącze sobie FHM (mam na wideo) --> Nawet nagrałam). Będę teraz słuchać, a nie patrzeć i moze coś z tego wyjdzie
Śmiesz w to wątpić?EvE pisze:Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów?Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]
Piwowarus pisze:Albo Boeing 737, 767. Zawsze mam problemy któty jest który.
Nitek pisze:łiker bardzo duzo trenowal rozroznianie samolotow, ostatnio poczynil spore postepy juz nie myli mu sie tu134 z b747a tak ogolnie to smie watpic ze wicker bylby wstanie okreslic z ktora wersja a340 ma do czynienia po odpowiednim spreparowaniu samolotu
kiedys potrafilem rozroznic z grubsza samoloty latajace w PLL Lot i znalem ich dane techniczne. Mialem na studiach przedmiot lotnictwo i jeden temat byl wlasnie o tym
Teraz to chyba tylko Jumbo rozpoznam
a wlasnie ze jestem w stanie bo 777 ma wiecej lopat przy silnikuWICKER MAN pisze:Za to Nitek nadal nie potrafi rozróżnić 777 od ATR'a 42.
![]()
Z 400m 15 metrów w tą czy w tamtą trudno określićWICKER MAN pisze:Piwowarus pisze:Albo Boeing 737, 767. Zawsze mam problemy któty jest który.767 jest jakby troszkę większy.
![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego przedmiotu miałbym chyba 5+.Szymon pisze:kiedys potrafilem rozroznic z grubsza samoloty latajace w PLL Lot i znalem ich dane techniczne. Mialem na studiach przedmiot lotnictwo i jeden temat byl wlasnie o tym![]()
E tam.Piwowarus pisze:Z 400m 15 metrów w tą czy w tamtą trudno określić
Ale z ATR-em 42-500 miałbyś kłopot, bo ma trochę więcej łopat i musiałbyś je liczyć.Nitek pisze:a wlasnie ze jestem w stanie bo 777 ma wiecej lopat przy silniku
BTW - może założymy temat "lotnictwo" i tam będziemy dyskutować, bo chyba Boeing 777 nie ma za dużo wspólnego z rodzinami Maiden.
a o czym bedziemy dyskutowac?? jesli o wyzszosci erbasa nad boingiem to okWICKER MAN pisze: BTW - może założymy temat "lotnictwo" i tam będziemy dyskutować, bo chyba Boeing 777 nie ma za dużo wspólnego z rodzinami Maiden.
Eve, jak chcesz FHM po angielsku w całości to zgłoś się do mnie. MAm wszystkie epizody, ale regulamin mi zabrania podać linków.
a czy ktoś sprawdził taki darmowy serwer jak Megaupload? Podobno mozna za darmo umieścić plik nawet do 500 MB, a usuwają go dopiero kiedy przez 30 dni nikt go nie ściąga. Prawda to? Sorry za Offtopa.
"Śmiesz w to wątpić?WICKER MAN pisze:Powodzenia.EvE pisze:Ano skoro tak się bawimy, to zaraz pójdę i włącze sobie FHM (mam na wideo) --> Nawet nagrałam). Będę teraz słuchać, a nie patrzeć i moze coś z tego wyjdzie
E nie wiem, ale zastanawiam się tylko, czy jak się znasz to z powodu fanatyzmu do IM czy taki zbieg okoliczności ;]WICKER MAN pisze:Śmiesz w to wątpić?EvE pisze:Swoją drogą a Ty Wicker odróżniasz "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ? Albo ktoś z forumowiczów?Czy tylko ja dostaję zadanie bojowe? :]
![]()
![]()
![]()
JasneAscot pisze:Eve, jak chcesz FHM po angielsku w całości to zgłoś się do mnie. MAm wszystkie epizody, ale regulamin mi zabrania podać linków.
Pytaj MaYeR'a może zdecydowałby się dać do Sanktuarium ;]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No ba!Nitek pisze:a o czym bedziemy dyskutowac?? jesli o wyzszosci erbasa nad boingiem to ok
Bruce np. wychwala nowego Boeinga 787 choć jest też pod wrażeniem A380.
"Śmiesz w to wątpić?EvE pisze:Powodzenia.
Ależ skąd.
Zbieg okoliczności.EvE pisze:E nie wiem, ale zastanawiam się tylko, czy jak się znasz to z powodu fanatyzmu do IM czy taki zbieg okoliczności ;]
chwali tez a320 choc sam lata glownie na b737WICKER MAN pisze:
Bruce np. wychwala nowego Boeinga 787 choć jest też pod wrażeniem A380.
pomimo iz w 787 jest kilka rowiazan prowadzacych do opadu szczenki to jednak a380 jest tym ktoremu kibicuje
ogolnie ta krytpo wojna pomiedzy b787 a a380 jest mocno naciagana przez 'specow' od marketingu wciskajacych nam siakies filozoficzne aspekty latania
to kiedy bedzie nowy watek zeby zbytnio nie oftopowac
no i niech sie ujawni siakis fanatyk boeingow
Poczekaj jeszcze parę dni, dziś Bruce obiecał, że mnie wprowadzi w podstawy lotnictwa, tak, żebym się zafascynowałaNitek pisze:no i niech sie ujawni siakis fanatyk boeingow
Wicker pisze:Lotnictwem interesuję się od 3 roku życia.
juz wtedy odróżniałeś "wszystkie typy Airbus'ów i Boeing'ów" ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przenosimy lotniczą dyskusję TUTAJ.Nitek pisze:to kiedy bedzie nowy watek zeby zbytnio nie oftopowac