Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Iron Bloody Eddie
-#Prowler
-#Prowler

Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!

Post autor: Iron Bloody Eddie »

Ej czy ma ktoś tą gre napiszcie jak najszybciej na:
e-maila bammargera5@wp.pl
albo na gg 4814912
Iron Maiden Rządzi :):):):):):)
Deleted User 804

Re: Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!

Post autor: Deleted User 804 »

Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię :D
Awatar użytkownika
Slav The Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Slav The Great »

Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię :D
W ogóle nie rozumiem dlaczego to napisałes.Nie wydaje mi się aby kolega zakładajac taki temat chciał sie pochwalic.
Deleted User 804

Slav The Great pisze:
Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię :D
W ogóle nie rozumiem dlaczego to napisałes.Nie wydaje mi się aby kolega zakładajac taki temat chciał sie pochwalic.
Moim zdaniem tak to brzmi, zresztą chcaił wiedzieć czy ktoś to ma więc mu napisałem że ma.
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

a mi się zdaje, ze on [Iron Bloody Eddie] to napisał w innym celu niż się tow Deleted User 804owi wydaje :roll:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Nie grałem więc nie powiem na własnym doświadczeniu, ale ufam profesjonalnym recenzentom i chyba nie ma się czym podniecać :roll:
KMFDM
Deleted User 804

No dobra nie czepiajcie się już tylko wyślijcie mu szybko maila lub wiadomosć na gg :beer Zresztą Iron Bloody Eddie mógłby od razu napisać o co mu chodzi Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale dzisiaj mogę pisać trochę głupot z pewnego miłego powodu, którego na razie nie podam w tym temacie
BeBe
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BeBe »

Kolega zapewne chce aby ktoś naiwny przegrał mu Ed Huntera i wysłał. Ogólnie jak dla mnie takie pytania powinno kierować się do odpowiedniego tematu (Kto pyta nie błądzi). Szanowna administracjo, czyż tego tematu nie powinno się zamknąć ? :P
Awatar użytkownika
Ascot
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Ascot »

Greddo pisze:Nie grałem więc nie powiem na własnym doświadczeniu, ale ufam profesjonalnym recenzentom i chyba nie ma się czym podniecać :roll:
rozumiem, że masz na myśli ocenę tej gry by me :D

[joke... a tak serio, to muszę tego crapa kiedyś zrecenzować do Klubu konesera]
Awatar użytkownika
Dziku
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Dziku »

Moim skromnym ta gra to wyjatkowy gniot....komercha i tyle..... mam w swojej gablotce poswieconej IM ale nie po to by w nia grac....wzgledy kolekjonerskie....graczom nie polecam
Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: real_alien »

Dokładnie - mam go z tych samych względów;) Piksele wielkości płytek chodnikowych, już stary dobry Virtua Cop był lepszy ;)
Iron Bloody Eddie
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Iron Bloody Eddie »

Mnie chodziło czy ktoś ma bo ja nie mam i chcialbym sobie ją zalatwić a nie sprawdzić i sie pochwalić nią bo ja jej nie mam.
Iron Maiden Rządzi :):):):):):)
Deleted User 804

Iron Bloody Eddie pisze:
Mnie chodziło czy ktoś ma bo ja nie mam i chcialbym sobie ją zalatwić a nie sprawdzić i sie pochwalić nią bo ja jej nie mam.
No to idź do sklepu i kup a nie "załatwić" od innych. To jest piractwo!!! Może jeszcze będziesz chciał jakiś link do mp3 Ironów?
Awatar użytkownika
Seventh Daughter
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Seventh Daughter »

moze nie ma na to kasy...
Deleted User 804

Seventh Daughter pisze:moze nie ma na to kasy...
Taka droga ta gra nie jest bo raptem 60 zł za 3 płyty. To tak samo jakby nie miał kasy na inną płytę i prosił o linka z mp3. Zresztą jak nie ma kasy, to niech poczeka aż uzbiera. Tej gry akurat nie musi mieć, zwłaszcza że nie jest tam dodany żaden nowy utwór zespołu.
Zresztą forum to nie miejsce na takie prośby. Proponuje przeczytać regulamin
Oto jego kawałek:
W przypadkach wyjątkowych możliwe jest zastosowanie NATYCHMIASTOWEGO i BEZTERMINOWEGO BANA.
Wykroczenia karane natychmiastowym banem :
....
- prośby o udostępnienie lub podanie linka do nielegalnych materiałów.
....
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

Dokładnie. Jak kradniesz - to radź sobie sam i nie wciągaj w to innych. Jak idziesz na policję, to nie prosisz by ci pomogli otworzyć auto wytrychem, by się właściciel nie zorientował. Nie jestem cały czysty, bo i sam posiadam piracki soft na kompie, ale nie prosze inych na forum by mi pomogli.

A co do samej gry...eee taka zła nie ejst. Idzie pograć, nawet przyjemne i zręczność tezba mieć czasem. Szkoda że grafa 2D i jedna piosenka na poziom (nie ma shuffli). Fajny odstresowywacz - 6/10.
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

ban.
Deleted User 804

Kea pisze:ban.
No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.
iEvE
Administratorka
Administratorka

Post autor: iEvE »

Deleted User 804 pisze:
No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.
Moze jakiś quiz. wtedy defakto będą musieli go przeczytaćzeby prawidlowo odpowiedzieć :). Taki quiz przy rejestracji :D
Deleted User 804

EvE pisze:
Deleted User 804 pisze:
Moze jakiś quiz. wtedy defakto będą musieli go przeczytaćzeby prawidlowo odpowiedzieć :). Taki quiz przy rejestracji :D
Niezły pomysł Np niech z listy zaznaczą wszystkie rzeczy niedozwolone na forum. I tak aż wypełni cały teścik prawidłowo, to dopiero wtedy będzie mógł posty pisać.
ODPOWIEDZ