Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Iron Bloody Eddie
- -#Prowler

Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!
Iron Maiden Rządzi
:):):):):)
-
Deleted User 804
Re: Czy ma ktooś gre Ed Hunter!!!!
Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię 
- Slav The Great
- -#Prisoner

W ogóle nie rozumiem dlaczego to napisałes.Nie wydaje mi się aby kolega zakładajac taki temat chciał sie pochwalic.Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię
-
Deleted User 804
Moim zdaniem tak to brzmi, zresztą chcaił wiedzieć czy ktoś to ma więc mu napisałem że ma.Slav The Great pisze:W ogóle nie rozumiem dlaczego to napisałes.Nie wydaje mi się aby kolega zakładajac taki temat chciał sie pochwalic.Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię
a mi się zdaje, ze on [Iron Bloody Eddie] to napisał w innym celu niż się tow Deleted User 804owi wydaje 
Nie grałem więc nie powiem na własnym doświadczeniu, ale ufam profesjonalnym recenzentom i chyba nie ma się czym podniecać 
KMFDM
-
Deleted User 804
No dobra nie czepiajcie się już tylko wyślijcie mu szybko maila lub wiadomosć na gg :beer Zresztą Iron Bloody Eddie mógłby od razu napisać o co mu chodzi Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam, ale dzisiaj mogę pisać trochę głupot z pewnego miłego powodu, którego na razie nie podam w tym temacie
Kolega zapewne chce aby ktoś naiwny przegrał mu Ed Huntera i wysłał. Ogólnie jak dla mnie takie pytania powinno kierować się do odpowiedniego tematu (Kto pyta nie błądzi). Szanowna administracjo, czyż tego tematu nie powinno się zamknąć ? 
rozumiem, że masz na myśli ocenę tej gry by meGreddo pisze:Nie grałem więc nie powiem na własnym doświadczeniu, ale ufam profesjonalnym recenzentom i chyba nie ma się czym podniecać
[joke... a tak serio, to muszę tego crapa kiedyś zrecenzować do Klubu konesera]
Moim skromnym ta gra to wyjatkowy gniot....komercha i tyle..... mam w swojej gablotce poswieconej IM ale nie po to by w nia grac....wzgledy kolekjonerskie....graczom nie polecam
- real_alien
- -#Long distance runner

Dokładnie - mam go z tych samych względów;) Piksele wielkości płytek chodnikowych, już stary dobry Virtua Cop był lepszy 
-
Iron Bloody Eddie
- -#Prowler

Mnie chodziło czy ktoś ma bo ja nie mam i chcialbym sobie ją zalatwić a nie sprawdzić i sie pochwalić nią bo ja jej nie mam.Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię
Iron Maiden Rządzi
:):):):):)
-
Deleted User 804
No to idź do sklepu i kup a nie "załatwić" od innych. To jest piractwo!!! Może jeszcze będziesz chciał jakiś link do mp3 Ironów?Iron Bloody Eddie pisze:Mnie chodziło czy ktoś ma bo ja nie mam i chcialbym sobie ją zalatwić a nie sprawdzić i sie pochwalić nią bo ja jej nie mam.Deleted User 804 pisze:Tą gre ma i to nie jeden, więc musze cię rozczarować jeżeli sądzisz że posiadasz jedyną kopię
- Seventh Daughter
- -#Prodigal son

moze nie ma na to kasy...
-
Deleted User 804
Taka droga ta gra nie jest bo raptem 60 zł za 3 płyty. To tak samo jakby nie miał kasy na inną płytę i prosił o linka z mp3. Zresztą jak nie ma kasy, to niech poczeka aż uzbiera. Tej gry akurat nie musi mieć, zwłaszcza że nie jest tam dodany żaden nowy utwór zespołu.Seventh Daughter pisze:moze nie ma na to kasy...
Zresztą forum to nie miejsce na takie prośby. Proponuje przeczytać regulamin
Oto jego kawałek:
W przypadkach wyjątkowych możliwe jest zastosowanie NATYCHMIASTOWEGO i BEZTERMINOWEGO BANA.
Wykroczenia karane natychmiastowym banem :
....
- prośby o udostępnienie lub podanie linka do nielegalnych materiałów.
....
Dokładnie. Jak kradniesz - to radź sobie sam i nie wciągaj w to innych. Jak idziesz na policję, to nie prosisz by ci pomogli otworzyć auto wytrychem, by się właściciel nie zorientował. Nie jestem cały czysty, bo i sam posiadam piracki soft na kompie, ale nie prosze inych na forum by mi pomogli.
A co do samej gry...eee taka zła nie ejst. Idzie pograć, nawet przyjemne i zręczność tezba mieć czasem. Szkoda że grafa 2D i jedna piosenka na poziom (nie ma shuffli). Fajny odstresowywacz - 6/10.
A co do samej gry...eee taka zła nie ejst. Idzie pograć, nawet przyjemne i zręczność tezba mieć czasem. Szkoda że grafa 2D i jedna piosenka na poziom (nie ma shuffli). Fajny odstresowywacz - 6/10.
-
Deleted User 804
No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.Kea pisze:ban.
Moze jakiś quiz. wtedy defakto będą musieli go przeczytaćzeby prawidlowo odpowiedziećDeleted User 804 pisze:No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.Kea pisze:ban.
-
Deleted User 804
Niezły pomysł Np niech z listy zaznaczą wszystkie rzeczy niedozwolone na forum. I tak aż wypełni cały teścik prawidłowo, to dopiero wtedy będzie mógł posty pisać.EvE pisze:Moze jakiś quiz. wtedy defakto będą musieli go przeczytaćzeby prawidlowo odpowiedziećDeleted User 804 pisze:No to krótka była jego kariera na forum. Aż 5 postów. Przydałoby się coś zrobić żeby nowi czytali regulamin.Kea pisze:ban.. Taki quiz przy rejestracji