Najlepsza okładka
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepsza okładka
Live after death ma wypasioną okładke 
TNOTB bo jest the best :rocx :solo :beer
AHAHAHHAHHAA. Kocham takie wypowiedzi
.
- lonely soldier
- -#Charlotte

- Iron Marcin
- -#Invader

Moim zdaniem najlepsza okladka to The Number Of The Beast. Jest to najlepsza okladka jednej z najlepszych plyt. :rocx Okladka jest znkomita a plyta jeszcze lepsza.
Miałem watpliwosci pomiedzy FOTD a 2 Minutes To Midnight czyli inna , jednak ostatecznie wybrałem pana z lasu 
Mi najbardziej podoba sie najbardziej okladka Fear of the dark.Jest to po prostu ladny,ponury rysunek,pasujacy wedlug mnie do stylu Ironow.
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
a mi się natomiast najbardziej podobają pierwsze okładki. Iron Maiden, Running Free, Sanctuary, Killers itp. to jest prawdziwy Eddy! taki młody gniewny na ulicach Londynu. klimat czuć na odległość!!!
Fear of the dark jak to juz ktoś napisał najbardziej kojaży się z Ironami
jeszcze The Tooper jest zajebista
jeszcze The Tooper jest zajebista
Up The irons
Kazdy moj znajomy wie ze moja ulubiona okładka to Somewhere in time. Bardzo dobra robota. Tą okładke stawiam na równi z Powerslave-m i Iron maiden :solo
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

The number of the beast
Virtual XI rządzi
Mnie najbardziej przypadła do gustu okładka z płyty VIRTUAL XI.Pamiętam jak u wujka sporo lat temu(byłem wtedy małolatem),Zobaczyłem tą płytę i kazałem mu włączyć, zrobił to bez oporów(dobrze wiedział ze wiem co to dobra muzyka poniewaz w wieku 2 lat usypiałem sie przy jego winylowej płycie LIFE AFTER DEATH
:P:P).Od VIRTUAL XI wszytsko sie zaczeło (no moze od LIfe After DEath
:P:P).Czuje niesamowity sentyment do tej płyty.
Zdecydowanie Live After Death :rocx
A ja swoj glos oddalem na Brave New World.
- Educated Fool
- -#Prodigal son

Ja zaznaczając "Inna" mialem na mysli okladke singla Bring your Daughter to the Slaughter. chodzi mi o ta edycje, na ktorej okladce stoi Edek z kobieta
( przy okazji co to za laska??
) a z okladek albumowych to mialbym problem bo sa dwie : Somewhere in Time i Live After Death...
to chyba jest słynna Charlotte
Live after Death- najlepsza okładka najlepszej koncertówy (wg. mnie oczywiście), ma kapitalny klimat i jest bardzo dopracowana.
A ja stawiam na BNW i już... :solo
chyba tez sie zgodzie....chociaz jakbym dlugo rozmyslal to pewnie zaczalbym sie wahac...hehheOdziom_666 pisze:Zgadzam sie w 100 procentach :rocxhiroszima pisze:Fear of the dark - klimat ma ta okladka