Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Poszukuje Spectrum '87 na 2cd 
A czemu akurat na 2CD?hellrider pisze:Poszukuje Spectrum '87 na 2cd
No i o to sie rozchodzi abys napisala na stronie zasady wymiany.Traderka pisze:Domyślam się,że większość forumowiczów,będzie ode mnie chciało mastera Pragi 2003.11.20 Iron Maiden,ale żeby go dostać po prostu chcę coś równie ciekawego.
Bo co to oznacza "rownie ciekawego"??
Dla mnie wszystko jest ciekawe a nie wiem co jest ciekawe dla Ciebie.
Napiszesz czego szukasz i wszystko jasne - nie bedzie trzeba "pytac" za kazdym razem co dla Ciebie jest ciekawe a co nie...
Szukam Eddie's Archive. W Częstochowie ktoś mnie niestety prześcignął i mam pytanie czy w Waszych miastach, w Media Markt jest to wydawnictwo jeszcze do kupienia. Ewentualnie mógłbym to od kogoś odkupić.
Jakość podobno o wiele lepsza niż 1 CD. Somewhere on tour jest moją ulubioną trasą:D, dlatego każdy bootleg sprawia mi wielką radośćKroczniok pisze:A czemu akurat na 2CD?hellrider pisze:Poszukuje Spectrum '87 na 2cd
aj jeszcze poszukuje Brukseli 86 na cd lub dvd
vhs'y nie wiem gdzie mogę nabyć/wymienić się :]
chociaż także mnie interesują
Tak zrobię...Vlad Tepes pisze:A pytałeś panią/pana przy komputerze czy nie mogą sprowadzić? Przecież jeśli jest to sieć, to może załatwią to z innego Media Markt gdzie może zalega im to w jakimś magazynie. Zagadaj w ten sposób.
Eddies Archive jest już niedostępny. Można go tylko nabyć w jakiś sklepach co mają używane płyty lub na aukcjach.
Niekiedy takie unikaty walają się po magazynach, aż w końcu ktoś to kupi/weźmie i sprzeda na allegro za droższą cenę.
Do Mayer'a: prawdopodobnie traderka chce otrzymać koncerty Ironów w super jakości i na dvd, na dodatek te, które są rzadkie i nie są popularne u zagranicznych kolekcjonerów. Wydaje mi się, że Praga 2005 jest dobrym przykładem na to (chociaż mogę się mylić). Np. o takiej Philadelphi 2003 nigdy nie słyszałem (do czasu
). Pewnie się też nastawia najbardziej na koncerty Metallicy (żeby zebrać pełną kolekcję - w końcu my, fani IM i nie tylko również do tego dążymy
).
Do Mayer'a: prawdopodobnie traderka chce otrzymać koncerty Ironów w super jakości i na dvd, na dodatek te, które są rzadkie i nie są popularne u zagranicznych kolekcjonerów. Wydaje mi się, że Praga 2005 jest dobrym przykładem na to (chociaż mogę się mylić). Np. o takiej Philadelphi 2003 nigdy nie słyszałem (do czasu
-
Traderka
Sęk,w tym,że ta strona za bardzo mnie i Piotrka pochłania ,ale ok,postaram się.Zapewne napiszę to po angielsku,a niżej po polsku.
Neistety,nie mam szans,zebrać wszystkich koncertów Metallici.Ci ludzie zza granicy,oni np nie rozumieją wielu rzeczy.Musiałam 13 miesięcy sępić Chorzów 2004.05.31 to jakaś komedia.Jak się dobrzę zakręcę,będę miałą też drugie źródło z Metallici =)
Tak wogóle to Anna jestem =]
A mój głupi ( czasem ) brat to Piotrek =]
Dokładnie, zauważyłam,że koncert ze Szwecji będzie transimotwany LIVE w TV.Proszę o nagranie go,chętnię się potem za coś wymienię ( mam sentyment do Naszego xzamorskiego sąsiada )
Neistety,nie mam szans,zebrać wszystkich koncertów Metallici.Ci ludzie zza granicy,oni np nie rozumieją wielu rzeczy.Musiałam 13 miesięcy sępić Chorzów 2004.05.31 to jakaś komedia.Jak się dobrzę zakręcę,będę miałą też drugie źródło z Metallici =)
Tak wogóle to Anna jestem =]
A mój głupi ( czasem ) brat to Piotrek =]
Dokładnie, zauważyłam,że koncert ze Szwecji będzie transimotwany LIVE w TV.Proszę o nagranie go,chętnię się potem za coś wymienię ( mam sentyment do Naszego xzamorskiego sąsiada )
Myslę że odrobine przesadzasz z tą Metallicą :]
Nagranie na pewno już jest, gdyż musiał to ktoś nagrywać np. ze Szwecji. Przecież taki koncert, tyle fanów, taka jakość (5.1 dźwięk!). Bootleg pewnie gdzieś leży u jakiegoś tradera lub powoli przemieszcza się po Europie
Co do sępienia przez 13 miechów --> to albo był chytrus, albo sadysta
. Swoją drogą nie lepiej poszukać innego źródła? Wiem, że ma się to zaufanie do kogoś, ale może się ktoś znajdzie sympatyczniejszy, lepszy, z większym wyborem itp.
Co do sępienia przez 13 miechów --> to albo był chytrus, albo sadysta
-
Traderka
Właśnie,tylko problem tkwi w tym,że znane mi są dwie osoby,co nagrały . Teraz powoli zdobywam język u tego drugiego. Co do Metallici, cóż ;]
Teraz jak już się wymieniamy z Piotrkiem z Zachodem,to tylko 1 koncert=2 dvd, MASTERS,brzydkich nie bierzemy. W tym tygodniu dostaniemy 4 shows Ironsów ( tutaj MASTERS są na 1 dvd ) + 20 Metallici ( policzcie ile to płyt ;] ).Wskazówka dla luydzi,którzy nie bywają na poczcie na tyle często co Piotrek chdozi i ja go wysyłam,albo sama czasem się żachnę
Ceny za "shipping" <--wysyłkę kształtują się w górę w zależności od masy danej paczki. [TYLKO EUROPA]
waga 1 płyty - 20-25 gram
Ceny :
0-25
25-66
66-92 - 2,90zł za 3 płyty
92-100 To jest najbardziej korzystny.JEśli odpowiednio oszukamy wagę pocztową,da się,da ;] możemy wysłać CZTERY-4 płyty za 3,90 zł.
Większych wartości nie znam
Teraz jak już się wymieniamy z Piotrkiem z Zachodem,to tylko 1 koncert=2 dvd, MASTERS,brzydkich nie bierzemy. W tym tygodniu dostaniemy 4 shows Ironsów ( tutaj MASTERS są na 1 dvd ) + 20 Metallici ( policzcie ile to płyt ;] ).Wskazówka dla luydzi,którzy nie bywają na poczcie na tyle często co Piotrek chdozi i ja go wysyłam,albo sama czasem się żachnę
Ceny za "shipping" <--wysyłkę kształtują się w górę w zależności od masy danej paczki. [TYLKO EUROPA]
Ceny :
0-25
25-66
92-100 To jest najbardziej korzystny.JEśli odpowiednio oszukamy wagę pocztową,da się,da ;] możemy wysłać CZTERY-4 płyty za 3,90 zł.
i co?!...Traderka pisze:Właśnie,tylko problem tkwi w tym,że znane mi są dwie osoby,co nagrały . Teraz powoli zdobywam język u tego drugiego. Co do Metallici, cóż ;]
Ceny :
0-25
25-66
wiedziałeś że można wysłać 4 płytki za 3,90zł?Kroczniok pisze:i co?!...Traderka pisze:Właśnie,tylko problem tkwi w tym,że znane mi są dwie osoby,co nagrały . Teraz powoli zdobywam język u tego drugiego. Co do Metallici, cóż ;]
Ceny :
0-25
25-66
Katowice 2003
Pilnie potrzebuje Bootlega z Katowic z 2003 ma ktoś może ????
Ja mam. Jaka wersja Cię interesuje? DVD, VCD, audio?
-
Traderka
hmp dostaliśmy
2003-11-20 Prague (1st)
2000-06-06 Banska (Master)
2003-06-26 Hamburg ( Master,ale jaki..Najlepszy z tego co widziałam koncert z DOD tour)
2003-10-27 Milan ( drugie źródło, Master,dźwięk DAT )
Na stronie będą 14/15 lipca.
Chętnię się wymienię za jakieś kasety VHS,np Metallici,albo koncerty z Polski z lat 1984-2000
Ciekawostka, za wysłanie 4 płyt pocztą lotniczą+priorytet do USA ( 5-7 dni ) - 4,40 zł !
2003-11-20 Prague (1st)
2000-06-06 Banska (Master)
2003-06-26 Hamburg ( Master,ale jaki..Najlepszy z tego co widziałam koncert z DOD tour)
2003-10-27 Milan ( drugie źródło, Master,dźwięk DAT )
Na stronie będą 14/15 lipca.
Chętnię się wymienię za jakieś kasety VHS,np Metallici,albo koncerty z Polski z lat 1984-2000
Ciekawostka, za wysłanie 4 płyt pocztą lotniczą+priorytet do USA ( 5-7 dni ) - 4,40 zł !
- Metalophil
- -#Moonchild

w czerwcu 2003 nie było jeszcze DOD tour, a na stronie masz podobny błąd -06.06.03 był Rock Am Ring a nie Rock In RioTraderka pisze:hmp dostaliśmy
Ale Traderka to "real trader"Metalophil pisze:w czerwcu 2003 nie było jeszcze DOD tour, a na stronie masz podobny błąd -06.06.03 był Rock Am Ring a nie Rock In RioTraderka pisze:hmp dostaliśmy
-
Traderka
po pierwsze Iron Maiden zaczęłam słuchać niedawno-1,5-2 lata temu.Poza tym nie słuchałam,żadnych bootlegów wcześniej. Daty gigów Metallici mogę wymieniać bez zająknięcia,także stadiony,setlisty itp.
Po drugie jeśli chcesz cynizować to nie w stosunku do mojej osoby,ok ?
Po trzecie : robisz manianę, to jest konkretny temat o konkretnym zabarwieniu,więc nie staraj się tego zmienić,w pogawędkę,bo mnie w to nie wciągniesz.
Po czwarte : dzięki,że ktoś mnie poprawił,a raczej osobę,która napisała kartkę na płycie własnie taką. Tak czy siak kroczniok,możesz zazdrościć moich kontaktów z traderami,ale żeby okazywać to w tak mało wyrafinowany sposób ?
Po drugie jeśli chcesz cynizować to nie w stosunku do mojej osoby,ok ?
Po trzecie : robisz manianę, to jest konkretny temat o konkretnym zabarwieniu,więc nie staraj się tego zmienić,w pogawędkę,bo mnie w to nie wciągniesz.
Po czwarte : dzięki,że ktoś mnie poprawił,a raczej osobę,która napisała kartkę na płycie własnie taką. Tak czy siak kroczniok,możesz zazdrościć moich kontaktów z traderami,ale żeby okazywać to w tak mało wyrafinowany sposób ?