Traderka pisze:po pierwsze Iron Maiden zaczęłam słuchać niedawno-1,5-2 lata temu.Poza tym nie słuchałam,żadnych bootlegów wcześniej. Daty gigów Metallici mogę wymieniać bez zająknięcia,także stadiony,setlisty itp.
Po drugie jeśli chcesz cynizować to nie w stosunku do mojej osoby,ok ?
Po trzecie : robisz manianę, to jest konkretny temat o konkretnym zabarwieniu,więc nie staraj się tego zmienić,w pogawędkę,bo mnie w to nie wciągniesz.
Po czwarte : dzięki,że ktoś mnie poprawił,a raczej osobę,która napisała kartkę na płycie własnie taką. Tak czy siak kroczniok,możesz zazdrościć moich kontaktów z traderami,ale żeby okazywać to w tak mało wyrafinowany sposób ?
Buahaha nie mam czego zazdrosic bo ja kontaktow mam dosyc, czasem sie gubie co mam do kogo wyslac, smieszy mnie poprostu to, ze tak sie tym chwalisz. Ja sie nie musze tym chwalic, a pogawedke to zaczelas Ty znikad wyjezdzajac o Twoich "wielkich" wymianach - kogo to obchodzi?!
EOT bo sie bajzel robi
ja jeszcze jedno słówko co do strony koleżanki Traderki ....
z tego co wiem Seventh tour nie rozpoczynal sie od Ides of March ...
to COŚ przed Infinite Dreams a po The Evil that Men Do to nic innego jak The Prisoner
NY '04 nie było raczej żadnego Murders in the Rue Morgue ...
w 03 oczywiscie nie odbyło sie Rio... ten boot to Rock Am Ring jak juz wspomnial kolega wyzej
TNOTB nie nazywa sie 666 - The Number of the Beast
a nazwe Charlotte the Harlot pisze sie przez i T w słowie Harlot i bez E na końcu
Traderka pisze:po pierwsze Iron Maiden zaczęłam słuchać niedawno-1,5-2 lata temu.Poza tym nie słuchałam,żadnych bootlegów wcześniej. Daty gigów Metallici mogę wymieniać bez zająknięcia,także stadiony,setlisty itp.
Po drugie jeśli chcesz cynizować to nie w stosunku do mojej osoby,ok ?
Po trzecie : robisz manianę, to jest konkretny temat o konkretnym zabarwieniu,więc nie staraj się tego zmienić,w pogawędkę,bo mnie w to nie wciągniesz.
Po czwarte : dzięki,że ktoś mnie poprawił,a raczej osobę,która napisała kartkę na płycie własnie taką. Tak czy siak kroczniok,możesz zazdrościć moich kontaktów z traderami,ale żeby okazywać to w tak mało wyrafinowany sposób ?
Buahaha nie mam czego zazdrosic bo ja kontaktow mam dosyc, czasem sie gubie co mam do kogo wyslac, smieszy mnie poprostu to, ze tak sie tym chwalisz. Ja sie nie musze tym chwalic, a pogawedke to zaczelas Ty znikad wyjezdzajac o Twoich "wielkich" wymianach - kogo to obchodzi?!
EOT bo sie bajzel robi
Popieram z tego tematu nagle sie zrobilo:"ja wymieniam sie z calym swiatem a wy nie' "mi zajelo tyle czasu uporzadkowanie strony a mi tyle" no ludzie przestancie byc smieszni chwala wam za to ze sluchacie takiej muzy i ze jeszcze na dodatek bootlegi zbieracie
pozdrawiam was wszystkich zarowno poczatkujacych jak i profesjonalistuf
Poszukuje bootlega Slipknota z Philadelphii z tego roku (albo 3 maja albo 5 marca) i bootlegów SOAD oraz Mudvayne z tras promujących najnowsze płyty obu kapel.