Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Okładki do bootlegu z Chorzowa (Audio i DVD)
A ja jestem a ż zabardzo początkujący chyba bo nic nie umiem zwojować prawie na kompie
Jak już sie za coś biore to zawsze coś spierdziele :/
Jak już sie za coś biore to zawsze coś spierdziele :/
UP THE IRONS!!
:solo
macio.men , a mógłbys/ czy będziesz robił okładke do CD ? najlepiej taka sama okładka, ale w innych wymiarach 
Kiedy beda finalne wersje tych okladek? Bo narazie cos stanelo 
Przeciez ona jest już do CD....Kajtek_pl pisze:macio.men , a mógłbys/ czy będziesz robił okładke do CD ? najlepiej taka sama okładka, ale w innych wymiarach
nie, ona jest do pudełka DVD, ja chce do pudełka CD
Jak już to poproszę zamiast chcę! Nikt nie robi tego ot tak sobie - trochę trzeba popracować, żeby były tego efekty. Prawdopodobnie Macio chce ujawnić finałową wersję okładki.
A ja już sobie wydrukowałem to od DVD, wcześniej wpisując seta jakąś fajną czcionką. 
No to teraz czekamy az macio zaprezentuje okąłdke CD i DVD, wersje finalną oczywiście
.
kurcze - nie dzialaja mi linki z imageshack:/ nie moge sobie sciagnac tych okladek - wysle mi ktos na maila okladke dvd taka jaka jest i na cd?
miniatury widze, jak klikne zeby sie powiekszylo to wyswietla mi ze "request could not costam"
:(:(
przepraszam za klopot ale naprawde mi to nie dziala
:(:(
miniatury widze, jak klikne zeby sie powiekszylo to wyswietla mi ze "request could not costam"
przepraszam za klopot ale naprawde mi to nie dziala
Moze ktos wrzucic jeszcze raz te okladki od Macio.mana ? Bo albo linki wygasly albo pliki zostaly usuniete 
przylaczam sie do prosby :beer
Dzięki za tą okładke.
CZy macie moze na dysku okładke którą zrobił macio.men ?
sam zapomniałem kiedyś zapisać :[ , a teraz jego linki do imageshacka nie działają, więc czy ktopś mógłby wrzucić na imageshacka i dac tu link ?
EDIT : sorry, już widze na opprzedniej stronie
EDIT ( 2
) : a mógłby kto wrzucić okładke do pudełka cd ?
sam zapomniałem kiedyś zapisać :[ , a teraz jego linki do imageshacka nie działają, więc czy ktopś mógłby wrzucić na imageshacka i dac tu link ?
EDIT : sorry, już widze na opprzedniej stronie
EDIT ( 2
Sprawdź na samym dole mojego posta: http://forum.sanktuarium.org/viewtopic. ... c&start=70.Kajtek_pl pisze:EDIT ( 2) : a mógłby kto wrzucić okładke do pudełka cd ?
a kiedy mozna sie spodziewać finalnej wersji okładki do DVD chorzów 2005 ? z setlistą z tyłu ??
Najlepiej jak napiszesz PM do samego autora - Macio.Men'a.Scorpien pisze:a kiedy mozna sie spodziewać finalnej wersji okładki do DVD chorzów 2005 ? z setlistą z tyłu ??