Maiden na Ozzfest!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Re: Maiden na Ozzfest!!

Post autor: hiroszima »

Slav The Great pisze:
hiroszima pisze:wracajac do tematu jesli ktos z maiden naprawde przepraszal za dickinsona to bardzo zle... bruce zachowal sie swietnie
Nad tym bym pomyślał.Przecież on często szydził z MTV,a przy okazji z serialu o rodzince Osbourne.Bruce jedynie potrafił zrobić to w kulturalny sposób,czego brakuje sharon. :guns
bruce nie od dzis mowi to co mysli o mtv itp. Jesli naprawde $haron to przeszkadza to spoko. Moze isc do sadu ale nie moze robic tego co zrobila. Bruce zachowal sie ok. Mam nadzieje ze reszta kapeli stanelo twardo po jego stronie.
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Własciwie z tego co ja sie orientuje to Bruce komentował MTV ale w jego gadce nie slyszalem zeby bluzgal serial osbornow , komentowal to ze puszczaja tam sam shit itp.Nadal nie wierze w to ze Steve Harris był u ozza i przepraszal go za bruca:
1.Ozz ma w dupie ten serial co zreszta komentowal nie raz
2.Steve napewno nie fatygowal by sie do ozza w tak blachej sprawie
Ancient Mariner
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ancient Mariner »

Na Wikipedii już można przeczytać o tym incydencie - pod hasłem Sharon Osbourne (http://en.wikipedia.org/wiki/Sharon_Osbourne)
On August 20th 2005, Sharon Osbourne deliberately planned an attack against the band Iron Maiden on Ozzfest 2005, mainly because of Bruce Dickinson's statements about her reality show. She orchestrated a team of terrorizers for the ozzfest to throw at least 4 dozen eggs to all of Iron Maiden's band members. The eggs hit a lot of fans in the pit, raising a big scare and putting people's lives in danger, including her own kids, which also assisted her with her organized terror attack. After Iron Maiden was done with their set, she called Bruce Dickinson "A Prick" in the main stage in front of all of the Iron Maiden fans. The eggs caused the stage to get slippery and put the band members lives in danger. She had a character called "big dave" to carry a gigantic American Flag and run around the stage while Iron Maiden was playing the Song "the trooper". 45,000 attendees of Ozzfest got cheated out of the Iron Maiden show because of her personal problems with Bruce Dickinson. Despite all her attempts, Iron Maiden played out the entire show covered in eggs and suffering at least 6 power outages planned by Sharon Osbourne, making this a milestone in Iron Maiden history and their devotion and love for their fans. The fans helped Iron Maiden finish out the songs. There has been discussion of class action lawsuits against Sharon Osbourne and Ozzfest because of this deliberate sabotage against her own show.

:beer dla autora artykułu
Awatar użytkownika
Green Man
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Green Man »

Ta "baba" serio chyba nigdy histori się nie uczyła, że się czepiała o tą flagę :? :shock:
sticks
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: sticks »

Wy tak bronicie jak nie wiem tego Bruca tu trzeba spojrzec obiektywnie. Wcale sie jej nie dziwie. jakby ktos codziennie na scenie przed tysiacami ludzi nabijał sie ze mnie i z programu MTV to by mnie chyba szlag trafił. Jej sprawa ze wzieli w nim udział a co do tego dickinsonowi. Dajcie spokuj sprowokował ja poprostu..
Deleted User 1499

sticks pisze:Wy tak bronicie jak nie wiem tego Bruca tu trzeba spojrzec obiektywnie. Wcale sie jej nie dziwie. jakby ktos codziennie na scenie przed tysiacami ludzi nabijał sie ze mnie i z programu MTV to by mnie chyba szlag trafił. Jej sprawa ze wzieli w nim udział a co do tego dickinsonowi. Dajcie spokuj sprowokował ja poprostu..
gosciu jak masz pisac cos takiego to juz lepiej nic nie pisz.moze chciales byc oryginalny dlatego napisales to co napisales ale wcale tak nie myslisz bo skoro jest inaczej to napisz sobie na czole I Love Sharon i cisnij do U.S.A
Ironka :)
-#Invader
-#Invader

Post autor: Ironka :) »

sticks pisze:Wy tak bronicie jak nie wiem tego Bruca tu trzeba spojrzec obiektywnie. Wcale sie jej nie dziwie. jakby ktos codziennie na scenie przed tysiacami ludzi nabijał sie ze mnie i z programu MTV to by mnie chyba szlag trafił. Jej sprawa ze wzieli w nim udział a co do tego dickinsonowi. Dajcie spokuj sprowokował ja poprostu..
Skoro Bruce ma wyrobione zdanie na temat MTV i tego typu programów to czemu ma tego nie mówić? To jest jego sprawa. On tym nikogo nie obraża. A nawe jeżeli $haron czuje się urażona to nie znaczy, że ma prawo nazwyać Bruca "fuckin prick". Bez przesady...
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

...i nie wiem czemu czuje, ze Bruce`a tu wszyscy jak Boga bronia, bo to frontman ich ukochanego zespołu... :roll: Bruce komus nawrzuca - ok, super... kochanemu brusiowi nawrzucaja - niemozliwe...na stos ... :roll:
Deleted User 1499

S1MON pisze:...i nie wiem czemu czuje, ze Bruce`a tu wszyscy jak Boga bronia, bo to frontman ich ukochanego zespołu... :roll: Bruce komus nawrzuca - ok, super... kochanemu brusiowi nawrzucaja - niemozliwe...na stos ... :roll:
tu nie chodzi o to ze ze bruce komus nawrzucal to git a jak jemu nawrzucaja to juz nie git.Ale chyba zgodzisz sie ze mna ze sharon zachowala sie jak gowniara.czy bruce obrzucal kogos jajkami,wylaczal prad,wyzywal sharon,oplul sharon?nie, on tylko skomentowal SERIAL osbornow ale ich nie bluzgal.a to co zrobila sharon to juz gruba przeginka dlatego jest z tego afera.Sharon nie zachowala sie tak jak maiden(notka na stronie gł.) ona zrobila sabotaz i to ostry a nie potrafi zalatwic tego bardziej dyplomatycznie
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

bruce obrazajac mtv obrazil tez m.in. program ozza...bruce nie raz zreszta chyba pracowal dla mtv...komentowal cos itp...ale zgodze sie, ze odpiecie im kabli to przesada :?
Awatar użytkownika
Bizon
-#Invader
-#Invader

Post autor: Bizon »

ale widzisz chyba roznice miedzy robieniem sobie jaj z mtv i programu ozziego (szczegolnie ze nie byl w tym odosobniony) a rozpieprzeniem komus koncertu, rzucajac jajkami w zespol i fanow, wylaczajac prad, dezorganizujac cale show i wpuszczajac na scene jakichs debili od black label society (stracilem szacunek dla tego zespolu)...

po koncercie w pradze ozzy byl dla mnie wielki... teraz jest malutki strasznie... i nikt mi nie wmowi ze nic o tym nie wiedzial...
"everybody lies"
Awatar użytkownika
Rainmaker.
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Rainmaker. »

S1MON pisze:bruce obrazajac mtv obrazil tez m.in. program ozza...bruce nie raz zreszta chyba pracowal dla mtv...komentowal cos itp...ale zgodze sie, ze odpiecie im kabli to przesada :?

Bronisz tej pindy - byś się chłopie wstydził :? wyłączanie zasilania podczas wystepów - słowo przesada to mało powiedziane to żenująca dziecinadna. Bruce ma prawo "jak każdy" krytykować mtv i ten żenujący program ozza. Ale nikt nie ma prawa komuś ubliżać, pluć itp.
Putra
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Putra »

Nie mam pytań ...Do tych idiotek ...
The unbeliever

Post autor: The unbeliever »

Żałosne i tyle Sharon ma niewypażoną gębe, nie raz to udowodniła w swojim programie,a Kelly jest rozwydżoną..........(Cenzura) no cóz jaka matka taka córka.A co do sabotazu hmmm Sharon udowodniła tylko ze jest głupia starą babą, która nie potrafi załatwic żeczy dyplomatycznie tylko ucieka sie do perfidnych zagrań :? Bruce tylko wypowiedział swoje zdanie na temat MTV i Tego Badziewia.Zreszta sam Ozzie kiedys powiedział ze ma w "głębokim poważaniu ten program"

Poprostu brak profesjonalizmu ze strony Sharon :? A co do flagi, pdzczas "Trooper", niech ta stara pinda obejży teledysk , to sie dowie dlaczega Union Jack.

Fani Ironów powini ja zlinczować jajkami!!!!!!!!
\m/(**)\m/
Up The Irons!!!!!!!!!!!!! :rocx
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

S1MON --> w pełni popieram twoje zdanie.

Chyba każdy tutaj uważa, że zachowanie Sharon było wybitnie niestosowne i dziecinne, ale nie piszmy postów w stylu Maiden świetni, Sharon zła. Wszyscy przekładają gadanie Bruce'a na dobrą stronę, mówią, że każdy może bluzgać na MTV, oraz wyzywać zespoł którego Iron Maiden jest GOŚCIEM. No chwilka rozumiem, że większość tu obecnych mogła by bronić zespołu do końca, ale przyznajmy się może, że gdyby nie pewne zachowania Bruce'a to do tego incydentu w ogóle by nie doszło. Gdy teraz się zastanawiam, to nie wykluczam tego, że Steve mógł kiedyś wcześniej naprawdę pójśc do Ozza i przeprosić za zachowanie Bruce'a

Sharon jest winna, że zachowała się w taki dzieciny sposób, ale nie gloryfikujmy może Iron Maiden, jako wielkich pokrzywdzonych.
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

I ja was poprę, jeżeli chodzi o ślepą obronę Bruce'a. Napewno $haron nie zrobiła tego ot tak dla kaprysu. Nie znaczy to, że "bronię tej pindy". Fakt, zachowała się jak gówniara, wyłączyła prąd, ale Bruce'a nie czyńmy świętym.

@S1MON - Ironi nie obrazili by się napewno, gdyby Ozzy nawtykał im w sposób równie "przyzwoit" jak oni im. Większość z nas nie broni ślepo Ironów (niestety, tylko większośc :roll: ).

Czekam na bootlegi z sali sądowej :lol:
Może sędziemu oberwie się jajkiem ? :twisted:
Awatar użytkownika
Bizon
-#Invader
-#Invader

Post autor: Bizon »

Piwowarus pisze:wyzywać zespoł którego Iron Maiden jest GOŚCIEM.

zaraz zaraz.. a w ktorym miejscu bruce obrazil black sabbath? :roll: w ktorym miejscu on obrazil ozza? :roll: wypowiedzial swoje zdanie na temat programu w tv, nie na temat osoby czy zespolu... powiedzial tylko ze ozziemu nie byl potrzebny ten program by byc prawdziwym dla fanow... a ze smial sie z programu? wiele osob sie wypowiadalo krytycznie o pragramie... i nie mam tu zamiaru bronic za wszelka cene bez wzgledu na sytuacje bruce'a bo jak juz tu niektorzy zauwazyli, wielkim maniakiem maiden przestalem byc dawno temu i wcale nie mniej jak maidenow lubie black sabbath... ale tak sie nie robi po prostu i tyle...
"everybody lies"
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Bizon pisze:
Piwowarus pisze:wyzywać zespoł którego Iron Maiden jest GOŚCIEM.

zaraz zaraz.. a w ktorym miejscu bruce obrazil black sabbath? :roll: w ktorym miejscu on obrazil ozza? :roll:
Krzycząc ze sceny, że są Maiden, a nie żadną (tytaj cenzura) reaktywowaną kapelą, chyba nie chciał się dobrze wyrazic o Black Sabbath :wink:
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

o co chodzi? przecież ironi to bogowie, nie macie prawa im czegokolwiek zarzucać! to chyba jasne, że są najlepszym zespołem świata więc jeśli ich lubicie to żadna dyskusja nie ma sensu
no i ten niewyobrażalny skandal to z pewnością jedna z największych tragedii XXI wieku, niech będzie to przestrogą dla przyszłych pokoleń
Amy

Post autor: Amy »

To, co się zdarzyło jest pożałowania godne. Ja rozumiem, że $haron mogła się wściec, ale to nie jest żadnym usprawiedliwieniem na to, co zrobiła. Chyba zapomniała o swym pochodzeniu.I chyba nie tylko o tym jej się "przypadkiem" zapomniało. Przydałoby się trochę kultury tak jej, jak i jej córce. Jednak reakcja publiczności była wprost rewelacjna. Udowodniła, że można na nią liczyć.
Jestem ciekawa jak potoczy się dalej ta afera.

UP THE IRONS!
Zablokowany