Maiden na Ozzfest!!

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 1309

Re: Maiden na Ozzfest!!

Post autor: Deleted User 1309 »

A propo Ozzego , ja tam nigdy starego zgreda nie lubiłem :wink: . Takie opium dla ,,szatanskiej młodziezy" odgryzł głowe gołąbkowi czy innemu biednemu zwierzeciu i juz wielka chwała dla ksiecia ciemnosci :D . W ogole co z niego za facet jak baba go ostro za jajka kreci :wink: (wyrazenie te jest całkowita przenosnia wiec prosze zadnych podtekstow sie nie dopatrywac :wink: )
Justin Credible
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Justin Credible »

Pax :) Ozz śmierdzi, Sharon śmierdzi, a Dickinson non stop ubiera się w to samo, czyli pewnie też śmierdzi :P i koniec głupot :P
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

świnka666 pisze:
vBrand napisał:
świnka666 napisał:

A tak w ogóle skąd się w Was bierze takie zaufanie do Brusia? Czyż nie wrzeszczał Britney fuckin' Spears? Czym to się różniło od nazwania Bruca fiutem? Czy Brusio nie najeżdża na MTV, podczas gdy jego klipy i teledyski IM są tam puszczane? Na cholerę się na to zgadzał? A może Wasz ubóstwiany Brusio jest zwykłą komercyjną dupodajką? Krytykowanie MTV stalo się w ostatnich latach bardzo modne. Kto zapewni, że Dickinson nie wrzeszczy swoich tanich, idiotycznie skandalizujących hasałek o beznadziejności popu tylko dlatego by przypodobać się fanom?

...

Jeśli dostanę zdjęcie, lub nagranie video - uwierzę, i stwierdzę że jest żałosna. Lecz teraz zgodnie z domniemaniem niewinności, stwierdzam że w niczym nie zawiniła. A przynajmniej nie ma na to dowodów.

Jeżeli chcesz być "oryginalny" to nie udawaj niedowiarka, bootlegi nie kłamią.

Możesz jaśniej, bo nie rozumiem o co Ci chodzi.
Chcesz dowodów? Załatw sobie booty, są i audio i video

świnka666 pisze:vBrand napisał:
świnka666 napisał:

A teraz z innej beczki. W jednym z newsów przeczytałem, że podcza koncertu Bruce powiedział, że zagrają dłużej niż ustalone 55 minut. Czy to było uzgadniane z kierownictwem Ozzfestu? Czy IM chciało sobie zrobić samowolkę i prezent dla fanów? Jakie są dokładne szczegóły tego zdarzenia?

A czy rzucanie jajkami i odcinanie prądu było uzgodnione przez MAIDEN z kierownictwem OZZFEST? :>

Laughing nie zdziwiłbym się Laughing
Tak, zgodziliby się na przerwanie Phantoma? Ech, niech ci będzie. Sharon zrobiła za to Bruce'owi loda i dlatego nazwała go jak nazwała...

Nie ma to jak szydzić z TRUU, jaki to Ty mądry nie jesteś. Zgadzam się, że młódź forumowa przesadza zarówno z fanatyzmem jak i nabijaniem postów ( sekcja :>). Ale nie obracaj kota ogonem, że inni krytykują fanatycznie to ty musisz na odwrót.
The unbeliever

Post autor: The unbeliever »

Ozz szokuje na scenie i jak i w swojim Programi, ale gorsza jest jego zona i córka ich zachowanie jest o wiele gorsze od Ozza.Ten temat Na forum jets goracy ale , cóż był minełoa c oz tego wyniknie nie weiadomo.Ale przestance sie kłócic, jestesmy fanami Iron Maiden wiec nie kłócmy sie z powodu ze jakas Paniusa zniszczyła koncert :guns udwodniła ze jest Stara Pinda o gówniarskim zachowaniu :? Ironi nie robia z tego wielkiej afery, na oficjalnej jets notka i tyle.Wiec my tez sie nie kłócmy.

To tylko moja opinia , wiec nikt nie musi sie z nia zgadzać.

Pozdrowienia :rocx
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

ThunderBird pisze:A swoją drogą nie wiem co takiego zrobił Ozzy że ma własny festival ,przecież jego płyty solowe są dośc przeciętne ,rozumiem jakby festival sie nazywał Sabbathfest ,bo ten zespół naprawde jest wielki ..., jest to kolejny dowód na pyche tego człowieka
Skoro on był twórcą tego festivalu to czemu miałby nie nazwoć go swoim imieniem? Poza tym był znaną postacią w USA co gwarantowało mu sukces. I w Ameryce był bardziej rozpoznawalny jako osoba z karierą solową niż jako były członek Black Sabbath. A to kto jaka muzykę tworzy nie ma wpływu na to czy może tworzyć festival czy nie. To tak jakby zabronić Hunterowi robienia Hunterfestu, bo nie są aż tak znaną kapelą.
Dla mnie nie jest to żaden dowód pychy. Jeśli już to dowód chęci zarobienia pieniędzy.
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: MaYeR »

świnka666 pisze: Jakieś lpsze dowowdy na obecność Kelly? A może kilka osób chce ją udupić? PRoste, nieprawdaż?
OTEP Frontwoman Says IRON MAIDEN 'Insulted' OZZY While Benefitting From OZZFEST - Aug. 23, 2005
OTEP frontwoman Otep Shamaya has posted the following message in her online diary:

"I was able to get away for a bit and visited a few friends & allies [co-conspirators] at Ozzfest in [San Bernardino] [Saturday] ... I arrived just in time to watch the mighty SLIPKNOT destroy the main stage ... I stood with Kelly Osbourne and a few other friends while the members 9 annhiliated the storm of people swimming before them ...
świnka666 pisze:Czy Brusio nie najeżdża na MTV, podczas gdy jego klipy i teledyski IM są tam puszczane? Na cholerę się na to zgadzał? A może Wasz ubóstwiany Brusio jest zwykłą komercyjną dupodajką? Krytykowanie MTV stalo się w ostatnich latach bardzo modne. Kto zapewni, że Dickinson nie wrzeszczy swoich tanich, idiotycznie skandalizujących hasałek o beznadziejności popu tylko dlatego by przypodobać się fanom?
Gdzies Ty byl przez ostatni 20 lat :D
Long Beach Arena'85 - Bruce Dickinson - "....MTV is a bullshit"
El Paso'87 - Bruce Dickinson - "MTV doesn't like us"
NY'99 - Bruce Dickinson - "MTV is a 'kin bullshit
Denver 2000 - Bruce Dickinson - "...MTV is a bullshit"
NY 2004 - Bruce Dickinson - "...so fuck MTV"

Jesli sie nie przyzwyczailes jeszcze to czas zmienic zainteresowania
:lol: :beer
świnka666 pisze:A teraz z innej beczki. W jednym z newsów przeczytałem, że podcza koncertu Bruce powiedział, że zagrają dłużej niż ustalone 55 minut. Czy to było uzgadniane z kierownictwem Ozzfestu? Czy IM chciało sobie zrobić samowolkę i prezent dla fanów? Jakie są dokładne szczegóły tego zdarzenia?

Tego nie wiadomo. Wiadomo natomiast, ze nie obrazilo to Sharon

:rocx

p.s Ale niektorzy sa dretwi- chcieliby aby koncert IM wygladal jak w filharmonii bez gadania tylko granie i spiewanie z garniturkami w roli glownej :D
Coz zrobic kiedy Heavy - metal rzadzi sie wlasnymi prawami. :rocx
Ostatnio zmieniony śr sie 24, 2005 7:28 pm przez MaYeR, łącznie zmieniany 2 razy.
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

świnka666 pisze:Aha, jeszcze dwie sprawy. Skąd nagle taka krytyka Ozziego. Gdy dwa miesiące temu wspomniał o urwaniu głowy nietoperze, większość mentalnej dzieciarni S skakałaby z radości krzycząc na prawo i lewo jaki to on nie jest true. Po tym incydencie nagle wszyscy odwracają się od skandalizującego życia Ozziego. Dziwne. Przecież dostali dokłądnie to, czego chcieli..
Zgadzam sie, niektorzy powinni sie pohamowac. OZZY najprawdopodobniej nie jest niczemu winny
over your shoulder
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: over your shoulder »

nawet nie najprawdopodobniej ale W OGÓLE nie jest winny. Rozumiem że kwaśniewska ma odpowiadać za poczynania olka albo hilary za wyczyny byłego prezydenta??
Puknij się w łeb jeden z drugim. G... mnie obchodzi co sądzisz o muzyce ozzy'ego ale nie oczerniaj tego człowieka durnymi tekstami.. to jest temat sharon vs vbruce dickinson i z tego co zdołałem wychwycić ani Ozzy ani Iron maiden jako zespół nie mają w tym sporze większego znaczenia
Na forum ozzy'ego jest jasno sprawa postawiona:
czerwona kartka dla sharon - zresztą od początku każdy fan ozzy'ego ją zwalcza
żółta kartka dla brucea - za niewyparzony język.
Jakby jedna strona była tylko winna to temat nie wzbudzałby przecież tylu kontrowersji i emocji.
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

zmiana decyzji. skcja zwłok nie otrzymuje kartki.
cynik
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: cynik »

ironBIDDAF pisze:Vladowi nie chce sie powtórnie logowac, ani pisać, ale posyła odpowiedź
VladTepes pisze:tobie nie dam w przełyk żebyś się przekonał bo nie preferuję cweli a trypla mieć nie chcę.
Jaki nerwusek hie hie :o
(Ależ mnie dawno tu nie bylo.)
OZZY rzadzi :!: Dlaczego BLS zaangażowało się w tę hryję ?
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

MaYeR pisze: Gdzies Ty byl przez ostatni 20 lat :D
Co okazuje rozdajac nagrody na galii MTV.
Awatar użytkownika
Green Man
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Green Man »

Cymor pisze:
Hehe, tego aż tyle było?? :lol: :lol:
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Cymor pisze:Co okazuje rozdajac nagrody na galii MTV.
No wiec wlasnie, ze sie przypomne :
MaYeR pisze:Jeszcze jedno. Jezeli ktos bierze na powaznie wszystko to co mowi Dickinson na koncertach i poza nimi to, albo
a) jest debilem bez wlasnej glowy albo
b) jest Sharon Osbourne
Naiwniacy lykaja wszystko co powie Bruce :lol:
Green Man pisze:
Cymor pisze:
Hehe, tego aż tyle było?? :lol: :lol:
To Tylko wybor :) Jest tego duuuuzo wiecej.
Ale nawet stare pelikany lykaja wszystko :P
Ale jest na to sposob. Taki maly "kwadracik" na odtwarzaczu z napisem "STOP" :D i nie wtedy nie trzeba sobie juz zawracac glowy :beer
Awatar użytkownika
Midian
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Midian »

Ja wam powiem ze za osbournem nigdy specjalnie nie przepadalem, a wszelkie emblematy z nim zwiazane splonely dzis w moim kominku :D i jestem z tego dumny!! Niektórzy z was twierdza, ze ozzy nie jest winny zachowaniu jego parszywej rodzinki, ale przeciez to wszystko bylo zrobine dla jego splendoru i chwaly!! (a kimze jest facet który nie potrafi zapanowac nad swoja pyskata baba?? Jezeli one nosza jego nazwisko to jest za nie odpowiedzialny, dlatego za tak wulgarne i beszczelne zachowanie swojej corki i zony powinien dupek oberwac!!!)
:evil: :guns
Justin Credible
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Justin Credible »

lol.... po prostu lol za lolem... niektórzy mnie tutaj bawią do łeż... jeszcze spalcie pamięć o Ozzie, wykasujcie wszystkie mp3 Black Sabbath, wyrzućcie wszystkie płyty na których są covery Sabbs, myślę że wtedy każdy z Was będzie odpowiednio true i dostanie autentycznego maidenowego orgazmu... Pozdrowiwszy,

Krokodyl_dg
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Midian pisze:Ja wam powiem ze za osbournem nigdy specjalnie nie przepadalem, a wszelkie emblematy z nim zwiazane splonely dzis w moim kominku :D i jestem z tego dumny!! Niektórzy z was twierdza, ze ozzy nie jest winny zachowaniu jego parszywej rodzinki, ale przeciez to wszystko bylo zrobine dla jego splendoru i chwaly!! (a kimze jest facet który nie potrafi zapanowac nad swoja pyskata baba?? Jezeli one nosza jego nazwisko to jest za nie odpowiedzialny, dlatego za tak wulgarne i beszczelne zachowanie swojej corki i zony powinien dupek oberwac!!!)
:evil: :guns
Spoko - ozzy mogl miec reklame - ale nie wyszlo 8) w USA rozne cuda sie dzieja. Niestety zbyt czesto mocno przeginaja
Nie miej pretensji do OZZA bo mowilismy Ci - nie on jest winien.
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

MaYeR pisze:
MaYeR pisze:Jeszcze jedno. Jezeli ktos bierze na powaznie wszystko to co mowi Dickinson na koncertach i poza nimi to, albo
b) jest Sharon Osbourne
Sorki, ale chyba czegos nie zczaiłem.
Czyli wystąpił na gali MTV dla Monthy Pythonowskich jaj?
MaYeR
-#Trooper
-#Trooper

Piwowarus pisze:orki, ale chyba czegos nie zczaiłem.
Czyli wystąpił na gali MTV dla Monthy Pythonowskich jaj?
A co to - ja jego aniol stroz jestem? :D Zapytaj go :lol:
Ale nie gadajmy bzduz w stylu "OOO. on to powiedzial - MTV to gowno" :lol:
To juz koniec...co teraz bedzie :)
Wszyscy to wiedza od dawna.
Bruce i Pau; (Di'anno) to jedni z wiekszych sciemniaczy w Maiden.
Ale jakos MTV sie nigdy na to nie obrazila? A mogla go podac do sadu :lol:
p.s Sharon tez na "gadki o MTV" sie nie obrazila wiec po co o tym gadamy? Dla ustalenia jaki jest Dickinson? Luz :)
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

hehe ale to juz sie robi smieszne , niektorzy rozbawiaja mnie do łez.A midian to juz wogule hehe
Cymor
Stara gwardia
Stara gwardia

Post autor: Cymor »

MaYeR pisze:
b) jest Sharon Osbourne
A czemu wszyscy naiwniacy na tym forum biora na powaznie slowa Sharon? :lol:
Zablokowany