Death On The Road - album live!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Death On The Road - album live!
a kto słyszał bootleg IM z Wladrock Festival z trasy Give me ED??, ten koncert jak dla mnie przebija wszytsko co koncertowego zorbiło IM, i DOTR moze mu buty czyścić, pożałować jedynie ze nie zosatło to wydane CD/DVD, tam jest cały zespół w NAJWYZSZEJ Z NAJWYŻSZYCH form, a tak gadatliwego i w tak wspaniałej formie docikinsona nie słyszłem od czasu jego powrotu do IM
na DOTR słuchac ze był/jest chory, no i zepół momentami okropnie gra, nierówno, jak by muzycy sie nie słuchali nawzajem......przeciętne wydawnicto to DOTR jak dla mnie
na DOTR słuchac ze był/jest chory, no i zepół momentami okropnie gra, nierówno, jak by muzycy sie nie słuchali nawzajem......przeciętne wydawnicto to DOTR jak dla mnie
dla mnie na obecna chwile najlepsze kawalki z DOTR to
Journeyman
LOTF
Can I Play With Madness - mowcie se co chcecie, moze kawalek nie jest najleoszy, ale mnie nosi
Journeyman
LOTF
Can I Play With Madness - mowcie se co chcecie, moze kawalek nie jest najleoszy, ale mnie nosi
Nie no Can I Play... kiedyś śłuchałem tak często, że od 2 lat po prostu go nie mogę, a wyjątkowo na DOTR jest świetny, no tak do pierwszej 10 się nadaje i nawet go nie przełączyłem ani razu, co ostatnio często mi sie zdarzało jak go miałem słuchać na studyjnej albo tam jakiś innych płytkach.
Mam ten bootleg, ściągnąłem go, bo już nie raz słyszałem bardzo pochlebne o nim opinie. I faktycznie, jest świetny, gdyby nie to, że zaraz muszę iść do szkoły to bym go sobie włączyłmaciejho pisze:a kto słyszał bootleg IM z Wladrock Festival z trasy Give me ED??
Heh mnie też się ostatnio spodobał nawet can I play
Tylko te chórki mogły by byc lepsze... już ten na wstępie jest paskudny, największą kichę odwala Bruce:
Can I Playblablablabla... o right!!
Can I Playblablablabla... o right!!
Zmieniam zdanie koncert zawalisty a Wildest Dreams i Journeiman to cudo
Tyle
PASCHENDALE!!! PASCHENDALE!!! PASCHENDALE!!!
CAN I PLAY WITH MADNESS!!!
CAN I PLAY WITH MADNESS!!!
I jeszcze FEAR OF THE DARK!!! FEAR OF THE DARK!!! FEAR OF THE DAREK!!!
i jeszcze warn! (zaraz bedzie)
-
Justin Credible
- -#Charlotte

spójrzcie prawdzie w oczy... ta koncertówka jest nieziemsko słaba w porównaniu z poprzednimi... Bruce jest w słabej formie, publiczność jakby nie z Niemiec (co sugeruje dogrywanie publiki pod utwory), katastrofa przy Lord of the Flies... żenada po prostu...
LoTF to ogolnie dla mnie byl slabym pomyslem, stanowczo powinno byc Sign of the crossJustin Credible pisze:katastrofa przy Lord of the Flies...
Jazz is not dead, it just smells funny.
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Sądząc po bootlegach z tej trasy to zarówno “Lord of the Flies” jak i wiele innych numerów wychodziło lepiej niż na tej oficjalnej koncertówce 
to po co akurat wybrali ten koncert skoro mieli do wyboru lepszeRainmaker. pisze:Sądząc po bootlegach z tej trasy to zarówno “Lord of the Flies” jak i wiele innych numerów wychodziło lepiej niż na tej oficjalnej koncertówce
- likipiki
- -#Lord of the flies

syzygy pisze:to po co akurat wybrali ten koncert skoro mieli do wyboru lepsze Question Exclamation
bo nie były profesjonalnie nagrane i sfilmowane
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

świnka666 pisze:syzygy pisze:to po co akurat wybrali ten koncert skoro mieli do wyboru lepsze Question Exclamation
Mówiąc krótko, wybór był siłowy
Dla mnie wybór był bardzo trafny, i co za brednie że LOTF jest słabe, jest to chyba najlepsza wersja jaką słyszałem na tej trasie, co do Bruce'a to także jest w fantastycznej formie.Rainmaker. pisze:świnka666 pisze:syzygy pisze:to po co akurat wybrali ten koncert skoro mieli do wyboru lepsze Question Exclamation
Mówiąc krótko, wybór był siłowy
-
Justin Credible
- -#Charlotte

tak, to może powiedzieć 14 latek...
EHKHMGreen Man pisze: co do Bruce'a to także jest w fantastycznej formie
No słyszałem oba koncerty i jest w lepszej formie niż na Death On The Road ale to nie znaczy że tutaj jest słabo, w Dortmundzie wszystkie piosenki są zaśpiewane z większym kopem niż w studiu i słychać że Bruce bardzo się stara.syzygy pisze:EHKHMGreen Man pisze: co do Bruce'a to także jest w fantastycznej formie:!: A słyszałeś w jakiej formie był na Rock In Rio lub na Scream For Me Brazil
może i ta koncertówka jest słaba, a napewno słabsza od rock in rio
ale i tak licze dni do dvd umilając sobie w międzyczasie życie wydaniem audio. A co do ulubionych kawałków z tej koncertówki to na 1 miejscu zdecydowanie stawiam Paschendale, aż mnie ciary po plecach przechodzą jak tego słucham.