no ta okładka rulez powiedz mi tylko czy w środku jest jakaś wkładka z tekstami Bo wahałem się czy kupić Toxicity czy steal i kupiłem Toxi bo po długim wpatrywaniu dojrzałem wkładkę A obie te płytki stawiam na równi a może nawet Seala wyżej... a podobno to odpady z Toxi...
No dobra a tak w temacie to podoba mi się wydanie Accidenta 2CD, fajna wkładka
ostatnio ładnie wydane jest limitowane Demons & Wizards - "Touched by the crimson king" - box rozkładany i dwie płyty cd plus książeczka. Lubiłbym bardzo digibooki (a mam np. Star One, Edguy i Evergrey w tej formie), ale te koperty w środku sprawiają, że płyta się rysuje
a to jeszcze chciałem dodac w takim razie, że mam limitowaną edycję w digipacku właśnie z bonusowym CD fajna sprawa...
Prawdopodobnie o tą właśnie wersję Marqowi chodziło. Również mam ten album w wersji limitowanej i muszę powiedzieć, że choć bardzo ładnie wydany, to z pewnością na wymienienie wśród najładniejszych nie zasługuje.
"Is there anybody out there ? 1980-1981 The Wall Live (limited)" i "Pulse" Floydow. Jedyny problem, ze od wyjmowania z tych ksiazeczek plyty sie troche rysuja ... w pierwszej edycji "Pulse" rowniez fajnym bajerkiem byla pulsujaca dioda na grzbiecie pudelka, niestety u mnie juz bateryjka sie wyczerpala ...
no i "Powstanie Warszawskie" Lao Che ma ciekawa ksiazeczke, fajnie wystylizowana na dokumenty z epoki
Najlepiej wydaną pozycją jaka posiadam jest zdecydowanie zestaw Metalliki Live Shit, oczywiście wydanie VHS. Skrzynia naprawde robi wrazenie, swietnie się prezentuje. Poza tym dla mnie to mistrzowsko wydana koncertówka, trzy płyty, trzy kasety, świetna książka z multumem zdjęć plus wejściówka i szablon. Piekna rzecz.
Podobają mi się również wydania płyt Cradle Of Filth, praktycznie wszystko w specjalnej edycji tego zespołu jest świetnie wydane.
Hehe, prawda?? Już kupiłeś ?? Czyli teraz będziesz kolejnym bywalcem topicu o Nevermore?? Bo już zauważyłem, że zacząłeś się tak(nieśmiało) tam udzielać :rocx