04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena

Archiwalny dział o koncertach, imprezach, zlotach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Re: 04/10/2005 - Dream Theater - Poznań @ Arena

Post autor: eulogy »

Fear pisze:I tak bym Ci nie postawił
No miły jestes nie powiem :lol:
Fear pisze:Ale kuźwa, to juz prawie za tydzień, dajesz wiare??:>
No mnie juz roznosi, bedzie super
:wink: Dobrze ze jeszcze tydzien bo flage trzeba jakas robic, a to chwile czasu zajmie :D
Fear pisze:Ciekawe czy będzie jakiś boot z tego koncertu...
Watpie...
:roll:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

eulogy pisze: No miły jestes nie powiem :lol:
Staram się jak moge 8)
eulogy pisze:No mnie juz roznosi, bedzie super
:wink: Dobrze ze jeszcze tydzien bo flage trzeba jakas robic, a to chwile czasu zajmie :D
No to żeby Cie do koncertu gdzies nie rozniosło :lol: :wink: Ja tam flagi nie robie :P Nie widzi mi się jazda w pociągu z flagą DT, którą po koncercie bym musiał wziąć ze sobą, a jak wróce... Jeszcze nie wiem :P
eulogy pisze:Watpie...
:roll:
No ja właśnie też... :cry:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Fear pisze:No to żeby Cie do koncertu gdzies nie rozniosło
Spokojnie dam rady :D Narazie ostro "analizuje" Octavarium :lol: Mam nadzieje, ze zagraja cały album bez wyjatku. A Ty na jaki set liczysz??
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Octavarium pewnie nie zagraja całego, ale kto wie... kto wie... :wink:
Set... Napewno cos starego ( tak jak na Budokan ), chciałbym aby z każdej płyty zagrali chociażby po jednym kawałku, aczkolwiek szczególnie licze na SDOIT, ToT no i Octavarium :wink: Chciałbym również usłyszeć Lines In The Sand...To musze napisać osobno bo jest to utwór cudowny, piękny i wogóle :wink: No tak jak wszystkie Dreamów, ale tego najbardziej jestem spragniony :D
Ostatnio zmieniony ndz wrz 25, 2005 10:21 pm przez Fear, łącznie zmieniany 1 raz.
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Fear pisze:Chciałbym również usłyszeć Lines In The Land...To musze napisać osobno bo jest to utwór cudowny, piękny i wogóle
Dokładnie :D Najlepiej gdyby jako wstep do Lines...zagrali Hell's Kitchen. Na prawde licze na całe Octavarium, set ponad trzygodzinny mysle ze sie zmiesci :wink: I koniecznie Metropolis Pt.I ( na gigantour) grali bardzo czesto, mam nadzieje ze i tutaj nie zabraknie. Z Train'a In the name of God,Endless Sacrifice i This Dying Soul wystarczy, z 6DOIT Glass Prison koniecznie... :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

eulogy pisze:
Fear pisze:Chciałbym również usłyszeć Lines In The Sand...To musze napisać osobno bo jest to utwór cudowny, piękny i wogóle
Dokładnie :D Najlepiej gdyby jako wstep do Lines...zagrali Hell's Kitchen. Na prawde licze na całe Octavarium, set ponad trzygodzinny mysle ze sie zmiesci :wink: I koniecznie Metropolis Pt.I ( na gigantour) grali bardzo czesto, mam nadzieje ze i tutaj nie zabraknie. Z Train'a In the name of God,Endless Sacrifice i This Dying Soul wystarczy, z 6DOIT Glass Prison koniecznie... :wink:
Widze, że znasz się na rzeczy 8) OOoo... jeszcze chce "piękną wiązanke pieśni Dreamowych" :lol: Z ToT chciałbym zobaczyc jak grają "Stream Of Consciousness", z Awake "Erotomanie" "Innocence Faded" , WDADU "The Ytse Jam", I&W ( to jest śweitna płytka, ale dokonuje selekcji :wink: ) "Learning To Live ", ChoS "The Rover" , FiI "Lines In The Sand", SfAM "Through Her Eyes" , SDOIT "About to Crash (Reprise)" , a z pozostałych to wiadomo... :wink:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Fear pisze: Widze, że znasz się na rzeczy Cool OOoo... jeszcze chce "piękną wiązanke pieśni Dreamowych" Laughing Z ToT chciałbym zobaczyc jak grają "Stream Of Consciousness", z Awake "Erotomanie" "Innocence Faded" , WDADU "The Ytse Jam", I&W ( to jest śweitna płytka, ale dokonuje selekcji Wink ) "Learning To Live ", ChoS "The Rover" , FiI "Lines In The Sand", SfAM "Through Her Eyes" , SDOIT "About to Crash (Reprise)" , a z pozostałych to wiadomo... Wink
Z images to bym chciał jeszcze Surrounded(sentyment do tego numeru) i Learning to Live, a z mojego kochanego Scenes From Memory(kochanego bo własnie po wydaniu tej plyty zaczałem ich słuchac) to Through Her Eyes, One last Time i Beyond This Life byłoby piekne. Zreszta zobacz kilka stron wczesniej napisałem sobie set moich marzen, oj gdyby taki był to 7 niebo :wink:

EDIT - Dzis 27.IX Dream Theater gra pierwszy koncert (Helsinki) w ramach "An evening with Dream Theater - Octavarium World Tour 2005/06" :rocx A dokładnie za tydzien o tej porze wszyscy bedziemy w drodze na polski gig :wink:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Szlag by to... Nie ma już na pewno biletów? ;/
Awatar użytkownika
Pink
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: Pink »

Witaj ponownie :beer .....możesz dopytywać sie albo w kasach Areny...albo ewentualnie pytać na shortcut.pl
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Zadzwoń do RockSerwisu,, ktoś wspominał ze można u nich jeszcze zamawiać... :roll:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Bilety powinny być... Zawsze im cos zostaje na zbyciu :wink:
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

MiKi pisze:Szlag by to... Nie ma już na pewno biletów? ;/
Mogę się jutro przejść do Areny i zapytać... Ja na koncert nie idę z powodu braku kasy niestety :/
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Yaaqb pisze:
MiKi pisze:Szlag by to... Nie ma już na pewno biletów? ;/
Mogę się jutro przejść do Areny i zapytać... Ja na koncert nie idę z powodu braku kasy niestety :/
Yaaqb, jak staniesz pod Areną przed koncertem, i chociać połowa osób zmierzających na koncert Ci wrzuic cos do Twojej skarbonki świnki, to uzbierasz na bilet :lol: :wink:

Acha... I bardzo prosze, o to, aby nikt tutaj nie umieszczał setlisty z koncertów , które beda miały miejsce, przed naszym w Poznaniu... Poprostu jesli ktos bedzie sobie chciał zepsuć cała zabawe to sobie sam poszuka w necie... :twisted: :wink:
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

Fear pisze: Acha... I bardzo prosze, o to, aby nikt tutaj nie umieszczał setlisty z koncertów , które beda miały miejsce, przed naszym w Poznaniu... Poprostu jesli ktos bedzie sobie chciał zepsuć cała zabawe to sobie sam poszuka w necie... :twisted: :wink:
Popieram!!! Setlista (nie)mile widziana!! :P
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

No ja sobie zepsułem, bo znam set z Helsinek sprzed 2 dni :lol: I tak nie bedzie taki sam a wiekszosc numerow ktore grali była do przewidzenia :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

eulogy pisze:No ja sobie zepsułem, bo znam set z Helsinek sprzed 2 dni :lol: I tak nie bedzie taki sam a wiekszosc numerow ktore grali była do przewidzenia :wink:
Więc się nie chwal tym setem nam i nie psuj całej niespodzianki :twisted: :wink:
Najlepsze są spontany :wink: :P !
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Fear pisze:
eulogy pisze:No ja sobie zepsułem, bo znam set z Helsinek sprzed 2 dni :lol: I tak nie bedzie taki sam a wiekszosc numerow ktore grali była do przewidzenia :wink:
Więc się nie chwal tym setem nam i nie psuj całej niespodzianki :twisted: :wink:
Ależ ja nic nie mowie :lol: Oj bedzie niespodzianka :rocx
Fear
-#Assassin
-#Assassin

eulogy pisze:
Fear pisze:
Ależ ja nic nie mowie :lol: Oj bedzie niespodzianka :rocx
Ciiiii.... :wink: I bardzo dobrze :wink:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Fear pisze:Ciiiii....

Ciekawe czy na koncercie bedziemy ciiiii... :D Kurcze to jeszcze kilka dni... :wink:
Fear
-#Assassin
-#Assassin

eulogy pisze: Ciekawe czy na koncercie bedziemy ciiiii... :D
W takie cuda to ja nie wierze :P :wink:
eulogy pisze:Kurcze to jeszcze kilka dni... :wink:
Jeszcze 120h i 30 min do koncertu :wink: ( 5 dni i 30 min :P )
ODPOWIEDZ