No miły jestes nie powiemFear pisze:I tak bym Ci nie postawił
No mnie juz roznosi, bedzie superFear pisze:Ale kuźwa, to juz prawie za tydzień, dajesz wiare??:>
Watpie...Fear pisze:Ciekawe czy będzie jakiś boot z tego koncertu...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
No miły jestes nie powiemFear pisze:I tak bym Ci nie postawił
No mnie juz roznosi, bedzie superFear pisze:Ale kuźwa, to juz prawie za tydzień, dajesz wiare??:>
Watpie...Fear pisze:Ciekawe czy będzie jakiś boot z tego koncertu...
Staram się jak mogeeulogy pisze: No miły jestes nie powiem![]()
No to żeby Cie do koncertu gdzies nie rozniosłoeulogy pisze:No mnie juz roznosi, bedzie super
Dobrze ze jeszcze tydzien bo flage trzeba jakas robic, a to chwile czasu zajmie
![]()
No ja właśnie też...eulogy pisze:Watpie...
Spokojnie dam radyFear pisze:No to żeby Cie do koncertu gdzies nie rozniosło
DokładnieFear pisze:Chciałbym również usłyszeć Lines In The Land...To musze napisać osobno bo jest to utwór cudowny, piękny i wogóle
Widze, że znasz się na rzeczyeulogy pisze:DokładnieFear pisze:Chciałbym również usłyszeć Lines In The Sand...To musze napisać osobno bo jest to utwór cudowny, piękny i wogóleNajlepiej gdyby jako wstep do Lines...zagrali Hell's Kitchen. Na prawde licze na całe Octavarium, set ponad trzygodzinny mysle ze sie zmiesci
I koniecznie Metropolis Pt.I ( na gigantour) grali bardzo czesto, mam nadzieje ze i tutaj nie zabraknie. Z Train'a In the name of God,Endless Sacrifice i This Dying Soul wystarczy, z 6DOIT Glass Prison koniecznie...
Z images to bym chciał jeszcze Surrounded(sentyment do tego numeru) i Learning to Live, a z mojego kochanego Scenes From Memory(kochanego bo własnie po wydaniu tej plyty zaczałem ich słuchac) to Through Her Eyes, One last Time i Beyond This Life byłoby piekne. Zreszta zobacz kilka stron wczesniej napisałem sobie set moich marzen, oj gdyby taki był to 7 nieboFear pisze: Widze, że znasz się na rzeczy Cool OOoo... jeszcze chce "piękną wiązanke pieśni Dreamowych" Laughing Z ToT chciałbym zobaczyc jak grają "Stream Of Consciousness", z Awake "Erotomanie" "Innocence Faded" , WDADU "The Ytse Jam", I&W ( to jest śweitna płytka, ale dokonuje selekcji Wink ) "Learning To Live ", ChoS "The Rover" , FiI "Lines In The Sand", SfAM "Through Her Eyes" , SDOIT "About to Crash (Reprise)" , a z pozostałych to wiadomo... Wink
Mogę się jutro przejść do Areny i zapytać... Ja na koncert nie idę z powodu braku kasy niestety :/MiKi pisze:Szlag by to... Nie ma już na pewno biletów? ;/
Yaaqb, jak staniesz pod Areną przed koncertem, i chociać połowa osób zmierzających na koncert Ci wrzuic cos do Twojej skarbonki świnki, to uzbierasz na biletYaaqb pisze:Mogę się jutro przejść do Areny i zapytać... Ja na koncert nie idę z powodu braku kasy niestety :/MiKi pisze:Szlag by to... Nie ma już na pewno biletów? ;/
Popieram!!! Setlista (nie)mile widziana!!Fear pisze: Acha... I bardzo prosze, o to, aby nikt tutaj nie umieszczał setlisty z koncertów , które beda miały miejsce, przed naszym w Poznaniu... Poprostu jesli ktos bedzie sobie chciał zepsuć cała zabawe to sobie sam poszuka w necie...![]()
Więc się nie chwal tym setem nam i nie psuj całej niespodziankieulogy pisze:No ja sobie zepsułem, bo znam set z Helsinek sprzed 2 dniI tak nie bedzie taki sam a wiekszosc numerow ktore grali była do przewidzenia
Ależ ja nic nie mowieFear pisze:Więc się nie chwal tym setem nam i nie psuj całej niespodziankieulogy pisze:No ja sobie zepsułem, bo znam set z Helsinek sprzed 2 dniI tak nie bedzie taki sam a wiekszosc numerow ktore grali była do przewidzenia
![]()
![]()
Najlepsze są spontany![]()
!
Ciiiii....eulogy pisze:Ależ ja nic nie mowieFear pisze:Więc się nie chwal tym setem nam i nie psuj całej niespodziankieulogy pisze:No ja sobie zepsułem, bo znam set z Helsinek sprzed 2 dniI tak nie bedzie taki sam a wiekszosc numerow ktore grali była do przewidzenia
![]()
![]()
Najlepsze są spontany![]()
!
Oj bedzie niespodzianka :rocx
Fear pisze:Ciiiii....
W takie cuda to ja nie wierzeeulogy pisze: Ciekawe czy na koncercie bedziemy ciiiii...![]()
Jeszcze 120h i 30 min do koncertueulogy pisze:Kurcze to jeszcze kilka dni...![]()