Miłość i Nienawiść :)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Miłość i Nienawiść :)
ja też..moja przyjaciółka, z którą siedzę w ławce -ale to możliwe, że ze strachu przede mną

-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Bo jakby wszyscy ich słuchali to byłoby nudno.syzygy pisze:ja znam dużo osób którzy szanują IM ale ich nie słuchają za dużo
U2 w ogóle mi zwisa a mety słucham czasem Mastera albo Justice, ewentualnie blacka, więc też nie wywołuje u mnie większych emocji...ThunderBird pisze: to nie jest U2 czy Metallica.
dobrze że chociaż szanują, chociaż, ostatnio mój kolega, na pytanie czemu nie słucha mejden odpowiedział, że ich piosenki są wszystkie oparte na jednym schemacie :guns Ale podoba mu się Accident i wciągnął mnie w Opeth więc mu wybaczamBo jakby wszyscy ich słuchali to byłoby nudno.
No pewnie, że nie. Bo to nie jest jeden schemat, tylko mają ich siedem, może osiemsyzygy pisze:
ich piosenki są wszystkie oparte na jednym schemacie :guns
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Może teraz wymyślą jeszcze jedn... W sumie przydałby się jakby nie patrzeć 
Wtedy byłaby rewolucja na miarę NOTBFear pisze:Może teraz wymyślą jeszcze jedn... W sumie przydałby się jakby nie patrzeć
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Listy przebojów "zwisają mi na palancie"mimski pisze:Wtedy byłaby rewolucja na miarę NOTBFear pisze:Może teraz wymyślą jeszcze jedn... W sumie przydałby się jakby nie patrzeć. Znowu wróciliby na szczyt listy przebojów w UK
.
Ja tam bym wolał, żeby wogóle nie nagrywali niż żeby "nie odwalili kichy".Listy przebojów "zwisają mi na palancie" Ważne by nie odwalili kichy i aby jakoś się zaprezentować na tych ostatnich albumach
No, ale właśnie o to chodzi, żeby grali dalej z "głową"Wiśnia pisze:Ja tam bym wolał, żeby wogóle nie nagrywali niż żeby "nie odwalili kichy".
W takim razie źle sformułowałeś swoją poprzednią wypowiedź.No, ale właśnie o to chodzi, żeby grali dalej z "głową"
Właśnie , że dobrze...Wiśnia pisze:W takim razie źle sformułowałeś swoją poprzednią wypowiedź.
Wiśnia za dużo wiśni sie nawpierdzielał widocznie. Teraz ma jazde ale jutro i tak będzie srał pestkami. 
KMFDM
Wisni z "wkładką" , albo wiśnówki za dużo miałGreddo pisze:Wiśnia za dużo wiśni sie nawpierdzielał widocznie. Teraz ma jazde ale jutro i tak będzie srał pestkami.
Na wiśniówkę jest za młody... 
Ale kto teraz patrzy na wiek...Madril pisze:Na wiśniówkę jest za młody...
Nic nie piłem.

Przeczytaj tego posta. Po takich słowach wnioskuje, że chcesz by album po prostu nie był gorszy od np DoD bo to by oznaczało, że Ironi spadli poziom niżej. Ja napisałem, że jeśli mają nagrać kolejny przeciętny album, ktróry nie będzie gorszy od poprzedniego, ale na tm samym poziome to wolałbym, żeby nie nagrywali.Listy przebojów "zwisają mi na palancie" Ważne by nie odwalili kichy i aby jakoś się zaprezentować na tych ostatnich albumach
Wiśni już chyba nie ma co?W każdym razie ja dawno już ich nie jadłem.Wiśnia za dużo wiśni sie nawpierdzielał widocznie. Teraz ma jazde ale jutro i tak będzie srał pestkami.
Chłopcze, Ty naprawde jakicz ( już przedwczorajszy jesteś ) Wyraźnie napisałem, że chce aby nie odwalili kichy nie w takim sensie, że miałem na myśli, iz ich ostatnie dokonania są poziom niżej, ale w sensie, aby nie spuszcali z tonu i nas nie rozczarowali jakimś "słabym" albumem. Wiem, że słaby jest to pojęcie względne, ale chyba nikt nie zaprzeczy, że chce aby IM zeszło ze sceny jakoś dobrze zapamiętanych a nie po wydaniu jakiegoś nieudanego krążka. Także widze, że jednak nie przeczytałeś go ze zrozumieniem, ponieważ nikt inny nie zwrócił uwagi, że coś jest nie tak w tym pościeWiśnia pisze:Przeczytaj tego posta. Po takich słowach wnioskuje, że chcesz by album po prostu nie był gorszy od np DoD bo to by oznaczało, że Ironi spadli poziom niżej. Ja napisałem, że jeśli mają nagrać kolejny przeciętny album, ktróry nie będzie gorszy od poprzedniego, ale na tm samym poziome to wolałbym, żeby nie nagrywali.
Co do popularności Maiden to ja organizuje zloty fanów, jeżdze po mieście tramwajami ,chodze po ulicy ,odwiedzam sklepy rockowe i płytowe i widze że fanów Iron Maiden jest nie tak dużo,choć oczywiście ktoś może nie mieć bluzy czy naszywek na torbie(np.ja
) i być fanem ale jednak.
Co do Metallici to żeby było jasne, ja jej nie lubie, ale jej popularnośc w Polsce jest 2 razy większa niż Ironów .Metallica 50 tys. , Iron Maiden 27 tys. Tyle ludzi było na ostatnich koncertach. Tymbardziej że na Mysticu co najmniej z 3 tys. to nie dla Ironów tam było tylko dla innych kapel.
Co do Metallici to żeby było jasne, ja jej nie lubie, ale jej popularnośc w Polsce jest 2 razy większa niż Ironów .Metallica 50 tys. , Iron Maiden 27 tys. Tyle ludzi było na ostatnich koncertach. Tymbardziej że na Mysticu co najmniej z 3 tys. to nie dla Ironów tam było tylko dla innych kapel.
gópji temat.... 
poprawka .... metallica 45:) a na ironach mi sie wydawało że było wiecej niż 27....ale to może mi sie wydawałoThunderBird pisze:Co do popularności Maiden to ja organizuje zloty fanów, jeżdze po mieście tramwajami ,chodze po ulicy ,odwiedzam sklepy rockowe i płytowe i widze że fanów Iron Maiden jest nie tak dużo,choć oczywiście ktoś może nie mieć bluzy czy naszywek na torbie(np.ja) i być fanem ale jednak.