Miłość i Nienawiść :)

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Arien
-#Prisoner
-#Prisoner

Re: Miłość i Nienawiść :)

Post autor: Arien »

ja też..moja przyjaciółka, z którą siedzę w ławce -ale to możliwe, że ze strachu przede mną ;) :lol:
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

syzygy pisze:ja znam dużo osób którzy szanują IM ale ich nie słuchają za dużo :?
Bo jakby wszyscy ich słuchali to byłoby nudno.
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

ThunderBird pisze: to nie jest U2 czy Metallica.
U2 w ogóle mi zwisa a mety słucham czasem Mastera albo Justice, ewentualnie blacka, więc też nie wywołuje u mnie większych emocji...

Bo jakby wszyscy ich słuchali to byłoby nudno.
dobrze że chociaż szanują, chociaż, ostatnio mój kolega, na pytanie czemu nie słucha mejden odpowiedział, że ich piosenki są wszystkie oparte na jednym schemacie :guns Ale podoba mu się Accident i wciągnął mnie w Opeth więc mu wybaczam 8)
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

syzygy pisze:
ich piosenki są wszystkie oparte na jednym schemacie :guns
No pewnie, że nie. Bo to nie jest jeden schemat, tylko mają ich siedem, może osiem :wink: .
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Fear »

Może teraz wymyślą jeszcze jedn... W sumie przydałby się jakby nie patrzeć :wink:
Awatar użytkownika
mimski
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: mimski »

Fear pisze:Może teraz wymyślą jeszcze jedn... W sumie przydałby się jakby nie patrzeć :wink:
Wtedy byłaby rewolucja na miarę NOTB :wink: . Znowu wróciliby na szczyt listy przebojów w UK 8) .
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

mimski pisze:
Fear pisze:Może teraz wymyślą jeszcze jedn... W sumie przydałby się jakby nie patrzeć :wink:
Wtedy byłaby rewolucja na miarę NOTB :wink: . Znowu wróciliby na szczyt listy przebojów w UK 8) .
Listy przebojów "zwisają mi na palancie" :lol: Ważne by nie odwalili kichy i aby jakoś się zaprezentować na tych ostatnich albumach :wink:
Awatar użytkownika
Wiśnia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Wiśnia »

Listy przebojów "zwisają mi na palancie" Ważne by nie odwalili kichy i aby jakoś się zaprezentować na tych ostatnich albumach
Ja tam bym wolał, żeby wogóle nie nagrywali niż żeby "nie odwalili kichy".
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Wiśnia pisze:Ja tam bym wolał, żeby wogóle nie nagrywali niż żeby "nie odwalili kichy".
No, ale właśnie o to chodzi, żeby grali dalej z "głową" :wink:
Awatar użytkownika
Wiśnia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

No, ale właśnie o to chodzi, żeby grali dalej z "głową"
W takim razie źle sformułowałeś swoją poprzednią wypowiedź.
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Wiśnia pisze:W takim razie źle sformułowałeś swoją poprzednią wypowiedź.
Właśnie , że dobrze... :roll: To chyba Ty jakiś wczorajszy jesteś :lol: Przeczytaj jeszcze raz ze zrozuminiem :wink:
Awatar użytkownika
Misio
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Misio »

Wiśnia za dużo wiśni sie nawpierdzielał widocznie. Teraz ma jazde ale jutro i tak będzie srał pestkami. :lol:
KMFDM
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Greddo pisze:Wiśnia za dużo wiśni sie nawpierdzielał widocznie. Teraz ma jazde ale jutro i tak będzie srał pestkami.
Wisni z "wkładką" , albo wiśnówki za dużo miał :lol: :lol: :lol: A to on ich nie drylował :?: Jak mógł tak się skrzywdzić :wink: Sranie pestkami chyba nie jest najprzyjemniejsze... ( nie wiem nigdy tak nie miałem, żeby było jasne :P )
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Na wiśniówkę jest za młody... 8)
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Madril pisze:Na wiśniówkę jest za młody...
Ale kto teraz patrzy na wiek... :P
Awatar użytkownika
Wiśnia
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Nic nie piłem.
Listy przebojów "zwisają mi na palancie" Ważne by nie odwalili kichy i aby jakoś się zaprezentować na tych ostatnich albumach
Przeczytaj tego posta. Po takich słowach wnioskuje, że chcesz by album po prostu nie był gorszy od np DoD bo to by oznaczało, że Ironi spadli poziom niżej. Ja napisałem, że jeśli mają nagrać kolejny przeciętny album, ktróry nie będzie gorszy od poprzedniego, ale na tm samym poziome to wolałbym, żeby nie nagrywali.
Wiśnia za dużo wiśni sie nawpierdzielał widocznie. Teraz ma jazde ale jutro i tak będzie srał pestkami.
Wiśni już chyba nie ma co?W każdym razie ja dawno już ich nie jadłem. :P
Fear
-#Assassin
-#Assassin

Wiśnia pisze:Przeczytaj tego posta. Po takich słowach wnioskuje, że chcesz by album po prostu nie był gorszy od np DoD bo to by oznaczało, że Ironi spadli poziom niżej. Ja napisałem, że jeśli mają nagrać kolejny przeciętny album, ktróry nie będzie gorszy od poprzedniego, ale na tm samym poziome to wolałbym, żeby nie nagrywali.
Chłopcze, Ty naprawde jakicz ( już przedwczorajszy jesteś ) Wyraźnie napisałem, że chce aby nie odwalili kichy nie w takim sensie, że miałem na myśli, iz ich ostatnie dokonania są poziom niżej, ale w sensie, aby nie spuszcali z tonu i nas nie rozczarowali jakimś "słabym" albumem. Wiem, że słaby jest to pojęcie względne, ale chyba nikt nie zaprzeczy, że chce aby IM zeszło ze sceny jakoś dobrze zapamiętanych a nie po wydaniu jakiegoś nieudanego krążka. Także widze, że jednak nie przeczytałeś go ze zrozumieniem, ponieważ nikt inny nie zwrócił uwagi, że coś jest nie tak w tym poście :wink:
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

Co do popularności Maiden to ja organizuje zloty fanów, jeżdze po mieście tramwajami ,chodze po ulicy ,odwiedzam sklepy rockowe i płytowe i widze że fanów Iron Maiden jest nie tak dużo,choć oczywiście ktoś może nie mieć bluzy czy naszywek na torbie(np.ja :P ) i być fanem ale jednak.
Co do Metallici to żeby było jasne, ja jej nie lubie, ale jej popularnośc w Polsce jest 2 razy większa niż Ironów .Metallica 50 tys. , Iron Maiden 27 tys. Tyle ludzi było na ostatnich koncertach. Tymbardziej że na Mysticu co najmniej z 3 tys. to nie dla Ironów tam było tylko dla innych kapel.
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

gópji temat.... :roll:
Scorpien
-#Invader
-#Invader

Post autor: Scorpien »

ThunderBird pisze:Co do popularności Maiden to ja organizuje zloty fanów, jeżdze po mieście tramwajami ,chodze po ulicy ,odwiedzam sklepy rockowe i płytowe i widze że fanów Iron Maiden jest nie tak dużo,choć oczywiście ktoś może nie mieć bluzy czy naszywek na torbie(np.ja :P ) i być fanem ale jednak.
Co do Metallici to żeby było jasne, ja jej nie lubie, ale jej popularnośc w Polsce jest 2 razy większa niż Ironów .Metallica 50 tys. , Iron Maiden 27 tys. Tyle ludzi było na ostatnich koncertach. Tymbardziej że na Mysticu co najmniej z 3 tys. to nie dla Ironów tam było tylko dla innych kapel.
poprawka .... metallica 45:) a na ironach mi sie wydawało że było wiecej niż 27....ale to może mi sie wydawało :) w ale tak myslalem ze cos kolo 30tys było...ale weź pod uwage tez to że koncert nie miał reklam w TV... nie bylo bilboardów itp itd... a to na pewno by przyciągnęlo ludzi......pozatym przecież przed metallicą też grały dobre zespoły..i moge sie założyć ze troche ludzi pzryjechało jako fani Slipknota....
ODPOWIEDZ