Slayer

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Re: Slayer

Post autor: Premus »

Wczoraj obejrzalem u kumpla duze fragmenty Slayer z Rock am r. 2005 koncert niczego sobie ,pogoda deszczowa -ale chlopakom to nie przeszkodziło, kamery momentami za duzo latają ,publika? nasi lepsi
Dave na South of H zaklada ciemnie okularki pogoda sie poprawiła Jeff w czarnej koszulce jest bardzo aktywny Tom zarosniety wyglada o" 5 lat do przodu " swietnie słychać jego bas -byłem tym mile zaskoczony Na Angel of D publika rusza wreszcie do ataku rocx , na koniec Kerry wyrzuca w stronę publiki 2 kostki.

mam pytanie czy znacie jakies PL strony poniewaz http://www.slayer.fan.pl/ nie chodzi
Fender
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Fender »

Premus pisze:Wczoraj obejrzalem u kumpla duze fragmenty Slayer z Rock am r. 2005 koncert niczego sobie ,pogoda deszczowa -ale chlopakom to nie przeszkodziło, kamery momentami za duzo latają ,publika? nasi lepsi
Dave na South of H zaklada ciemnie okularki pogoda sie poprawiła Jeff w czarnej koszulce jest bardzo aktywny Tom zarosniety wyglada o" 5 lat do przodu " swietnie słychać jego bas -byłem tym mile zaskoczony Na Angel of D publika rusza wreszcie do ataku rocx , na koniec Kerry wyrzuca w stronę publiki 2 kostki.

mam pytanie czy znacie jakies PL strony poniewaz http://www.slayer.fan.pl/ nie chodzi
mam ten show w audio i w video, spoko jest

http://headbangers.boo.pl i rejestrowc sie Kur** na forum :D:D
:solo

stronka w przygotowaniu, jak jakies pytania to na pw
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

Obrazek
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

czy ktos wie kiedy chlopaki wydadza nowy album??bo czytalem wywiad z tomem to mowil ze material juz jest tylko teraz txt musza napisac.ten wywiad czytalem z jakies 3 miechy temu
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

szykuja sie i ma to byc w stylu R.in B. zobaczymy :solo
Silenciüs/Garaż
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Silenciüs/Garaż »

Premus pisze:mam pytanie czy znacie jakies PL strony poniewaz http://www.slayer.fan.pl/ nie chodzi
chodzi, ale od 2oo2 roku nie był aktualizowany ;)
Zapraszam na forum, adres podał wyżej Fender ;)
Awatar użytkownika
Iron Marcin
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Marcin »

Oczywiscie slayer jest genialnym zespolem, bardzo sie ciesze, ze nareszcie bedzie jakas mam nadzieje dobra strona o tym zespole. na forum juz sie zapisuje. Reign in blood wymiata i jest najlepsza :rocx :twisted:
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Slayer to zajebista kapelka.Jak chcę odreagować cały zwalony dzień to nastawiam Araye i ekipe i od razu lepiej.A najleszy album to South Of Heaven i Seasons In The Abyss.Niesamowita gra Lombardo, aż się gary trzęsą.Miodzio :rocx
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Wiem, wiem, wiem, nie jestem tróó. Slayer nigdy mi nie podchodził i jak na razie jakoś nie chce podejść. Chyba już to kiedyś pisałem, możliwe, że zabieram się do tej kapeli od złej strony. Ktoś kiedyś powiedział, że ktoś kto nie lubi Slayera nie ma prawa lubić thrashu. Ja lubię Kreatora, lubię Exodusa, bo w tych kapelach jest jakiś pierwiastek melodyjności, refreny niktórych ich kawałków można sobie na upartego nawet pośpiewać na kiblu. A Slayera za cholerę. Co mam ze sobą zrobić?
Awatar użytkownika
she-wolf
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: she-wolf »

powieś się.
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Kea pisze:powieś się.
Tak, tak uczynię. Żegnajcie :cry:
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Yaaqb pisze:Wiem, wiem, wiem, nie jestem tróó. Slayer nigdy mi nie podchodził i jak na razie jakoś nie chce podejść. Chyba już to kiedyś pisałem, możliwe, że zabieram się do tej kapeli od złej strony. Ktoś kiedyś powiedział, że ktoś kto nie lubi Slayera nie ma prawa lubić thrashu. Ja lubię Kreatora, lubię Exodusa, bo w tych kapelach jest jakiś pierwiastek melodyjności, refreny niktórych ich kawałków można sobie na upartego nawet pośpiewać na kiblu. A Slayera za cholerę. Co mam ze sobą zrobić?
ja też tak mam :P Slayer mi w ogóle nie wchodzi :P A thrash lubię jak narazie w wydaniu mety tylko :D
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

uwierz - z 2 lata temu podchodziło mi tylko parę kawałków Mordulca.... a teraz na koncert nawet pojechałem :)
Awatar użytkownika
Iron Marcin
-#Invader
-#Invader

Post autor: Iron Marcin »

moim zdaniem to slayer nie jest taki latwy w odbiorze i trzeba sie naprawde dobrze wsluchac. ja tam np. metallice nie bardzo trawie, oczywisciue poza pierwszymi trzema albumami. jak zaczynalem sluchac slayera to sluchalem go bardzo dlugo i namietanie, a teraz to jeden z moich ulubionych zespolow. na koncercie tez bylem :rocx
ropuch

Post autor: ropuch »

mordulec jest fajny, ale mimo wszystko wydaje mi sie ze nieco przereklamowany. dla mnie przynajmnije na pewno nie sa w pierwszej 3 :P a zreszta...co ja gadam o 3, 10 jest mi ciezko wyselekcjonowac, a ja tu o trojkach :D
Silenciüs/Garaż
-#Prowler
-#Prowler

Post autor: Silenciüs/Garaż »

Yaaqb pisze:Wiem, wiem, wiem, nie jestem tróó. Slayer nigdy mi nie podchodził i jak na razie jakoś nie chce podejść. Chyba już to kiedyś pisałem, możliwe, że zabieram się do tej kapeli od złej strony. Ktoś kiedyś powiedział, że ktoś kto nie lubi Slayera nie ma prawa lubić thrashu. Ja lubię Kreatora, lubię Exodusa, bo w tych kapelach jest jakiś pierwiastek melodyjności, refreny niktórych ich kawałków można sobie na upartego nawet pośpiewać na kiblu. A Slayera za cholerę. Co mam ze sobą zrobić?
Kreatora to ty słyszałeś chyba dzieła tylko po CoS ;) IMHO od Slayera nie oczekuję, aby był melodyjny.
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Silenciüs/Garaż pisze:Kreatora to ty słyszałeś chyba dzieła tylko po CoS Wink IMHO od Slayera nie oczekuję, aby był melodyjny.
Fakt, swoje zdanie wypowiadam znając jedynie Enemy Of God i Live Kreation, ale to wystarczy mi, abym lubił ten zespół.
ropuch

Post autor: ropuch »

no to posluchaj sobie jeszcze przynajmniej Violent Revolution, Pleasure To kill, Extreme aggressio i coma of souls.....a i no i Endorame , jest zupelnie inna, ale tez ja lubie ;)
Awatar użytkownika
slayer
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: slayer »

Rozumiem Kubusia, Live Kreation to genialne podsumowanie najlepszego z najlepszych Stworcy. I to okrzesane naprawde zajebistym brzmieniem, ktorego brak na starych LP grupy, co moze troche odstraszac milosnikow krystalicznych dzwiekow. Mi osobiscie to nie przeszkadza, i jak Live K tak Extreme,czy Coma... slucham z tak samo zapartym tchem.
Ogolnie bardzo lubie stare thrasholiska na wzor Kill'em All, Show No mercy, Pleasure to Kill czy poczatkowych Nuclear Assaultow. Tamten brud ma wielka moc ;)
Jazz is not dead, it just smells funny.
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

slayer pisze:Rozumiem Kubusia
:oops: :*
ODPOWIEDZ