Ciąg Dalsze Early Days.

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
real_alien
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Re: Ciąg Dalsze Early Days.

Post autor: real_alien »

ropuch pisze:
S1MON pisze:bo beda trzy szóstki - 06.06.06 :P ;)
eeeee to sa zero-szóstki :P
Bo Szatan zamiast systemu 0-1 ma system 0-6... logiczne, nie? :P
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

Piwowarus pisze:A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda
czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...
Brand
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: Brand »

Piwowarus pisze:Tylko mógłby być problem z nazwaniem tego okresu, bo jedyne co przyszło mi do tej pory do głowy to Shitty Days Wink , ew. Difficult Days. O ile możemy uważać, że Golden Yeras wydadzą, to co do kolejnych części nie miałby pewności. A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda
Dark ages :lol: Skoro Golden Years ma przypadac na rok 2008, to na ew. tą trasę koncertową byłby rok 201- - 2011, czyli jeszcze lata, w których Maiden mają być aktywni.
syzygy pisze:czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...
Baardzo chętnie pojechałbym. Nawet dla usłyszenia fajnego moim zdaniem Weekend Warriora ;)

Problem, czy wyruszą w taką trasę tkwi raczej w tym, czy Maiden chcieliby zakańczać karierę dając koncerty akurat z tych płyt.
Nomad
-#Weekend Warrior
-#Weekend Warrior

Post autor: Nomad »

[quote="syzygy"][quote="Piwowarus"]A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda[/quote]

czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...[/quote]

jeden głos rozsądku, dla mnie mogłoby nie być nawet trasy z Golden Years,ale jak już ma być, to niech będzie ostatnią tego typu.
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

syzygy pisze:po co Wam to?! Strata czasu...
po to, żeby usłyszeć wiele kawałków, których na zwykłym koncercie się raczej nie usłyszy :p
Awatar użytkownika
syzygy
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: syzygy »

vBrand pisze:Baardzo chętnie pojechałbym. Nawet dla usłyszenia fajnego moim zdaniem Weekend Warriora
też lubię Weekend Warriora, ale bez przesady, dobra niech te golden Yearsy jeszcze będą, ale trasa z takich- dwóch nie najlepszych - nie czarujmy się płyt byłaby kompletnie bez sensu... I jestem na 110% pewny że WW napewno by nie grali. Należy się jeszcze zastanowić czy trasa z płyt Bayleya byłaby udana, bo większość z was wypowiada się negatywnie o wykonaniach przez Bruca utworów Blaza (dla mnie jest ok :P )
vBrand pisze:Baardzo chętnie pojechałbym.
a ja bym jednak wolał nową płytkę i trasę ją promującą :P
ropuch

Post autor: ropuch »

real_alien pisze:
ropuch pisze:
S1MON pisze:bo beda trzy szóstki - 06.06.06 :P ;)
eeeee to sa zero-szóstki :P
Bo Szatan zamiast systemu 0-1 ma system 0-6... logiczne, nie? :P
nie wiem czy logiczne, ale brzmi szatańsko :P
Awatar użytkownika
Wakterstein
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Wakterstein »

Wtedy zginą wszystkie zespoły i zostanie tylko IM i tylko jeden utwór NOTB :D...
ropuch

Post autor: ropuch »

Vacter pisze:Wtedy zginą wszystkie zespoły i zostanie tylko IM i tylko jeden utwór NOTB :D...
rzeczywiscie ten utwor dowodzi ze IM i wszyscy fani IM i w ogole cale heavy metalowe srodowisko to satanisci :P
Awatar użytkownika
ironed
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: ironed »

sekcjazwlok pisze:i potem znowu Early days part:3 z lat 90-93 i znowu trasa.
Jakie Early Days Part 3: o czym ty mowisz: teraz wychodzi Death On The Road jako PART 3. I DOTR na DVD jest 3 czescia histori IM ktora wyjdzie w 4 czesciach; PS. w newsach na ofcjalnej byla mowa o tym ze po The Early Days wyjdzie czesc 3 Death On The Road i nie bede one wydawane po kolei
S1MON
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: S1MON »

eeeeee.....DOTR miało miec numer 6 co nie ?
Awatar użytkownika
ironed
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: ironed »

No nie wiem ja slyszalem o 3, blad tu raczej nie wchodzi w gre. PS to ile by mialo byc tych DVD i ile tras :)
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Deat on the Road an pewono miało być 6 częścią historii. Tylko, że mówiło się o wyjsciu tego razem z materiałami z trasy Give me Edd...
To co teraz wyszło przypomina bardziej normalny koncert wydany po prostu jako koncertówka a nie część historii. No chyba, że w tych dokumentach czymś nas zaskoczą.

vBrand -> Dark Ages - to jest pomysł. Od razu zresztą pomysł supportu można by było pominąć.
ODPOWIEDZ