Bo Szatan zamiast systemu 0-1 ma system 0-6... logiczne, nie?ropuch pisze:eeeee to sa zero-szóstkiS1MON pisze:bo beda trzy szóstki - 06.06.06![]()
Ciąg Dalsze Early Days.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- real_alien
- -#Long distance runner

Re: Ciąg Dalsze Early Days.
czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...Piwowarus pisze:A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Dark agesPiwowarus pisze:Tylko mógłby być problem z nazwaniem tego okresu, bo jedyne co przyszło mi do tej pory do głowy to Shitty Days Wink , ew. Difficult Days. O ile możemy uważać, że Golden Yeras wydadzą, to co do kolejnych części nie miałby pewności. A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda
Baardzo chętnie pojechałbym. Nawet dla usłyszenia fajnego moim zdaniem Weekend Warriorasyzygy pisze:czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...
Problem, czy wyruszą w taką trasę tkwi raczej w tym, czy Maiden chcieliby zakańczać karierę dając koncerty akurat z tych płyt.
[quote="syzygy"][quote="Piwowarus"]A jeśli już to wydadzą to trudno powiedzieć czy zechca pojechać w trasę. A szkoda[/quote]
czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...[/quote]
jeden głos rozsądku, dla mnie mogłoby nie być nawet trasy z Golden Years,ale jak już ma być, to niech będzie ostatnią tego typu.
czemu szkoda? Lepiej niech nagrają coś nowego, niż ruszają w jakąś trasę odgrzebującą nienajlepsze i w dodatku tylko dwie płytki -myślę o NPOTD i FOTD... po co Wam to?! Strata czasu...[/quote]
jeden głos rozsądku, dla mnie mogłoby nie być nawet trasy z Golden Years,ale jak już ma być, to niech będzie ostatnią tego typu.
po to, żeby usłyszeć wiele kawałków, których na zwykłym koncercie się raczej nie usłyszy :psyzygy pisze:po co Wam to?! Strata czasu...
też lubię Weekend Warriora, ale bez przesady, dobra niech te golden Yearsy jeszcze będą, ale trasa z takich- dwóch nie najlepszych - nie czarujmy się płyt byłaby kompletnie bez sensu... I jestem na 110% pewny że WW napewno by nie grali. Należy się jeszcze zastanowić czy trasa z płyt Bayleya byłaby udana, bo większość z was wypowiada się negatywnie o wykonaniach przez Bruca utworów Blaza (dla mnie jest okvBrand pisze:Baardzo chętnie pojechałbym. Nawet dla usłyszenia fajnego moim zdaniem Weekend Warriora
a ja bym jednak wolał nową płytkę i trasę ją promującąvBrand pisze:Baardzo chętnie pojechałbym.
-
ropuch
nie wiem czy logiczne, ale brzmi szatańskoreal_alien pisze:Bo Szatan zamiast systemu 0-1 ma system 0-6... logiczne, nie?ropuch pisze:eeeee to sa zero-szóstkiS1MON pisze:bo beda trzy szóstki - 06.06.06![]()
- Wakterstein
- -#Trooper

Wtedy zginą wszystkie zespoły i zostanie tylko IM i tylko jeden utwór NOTB
...
-
ropuch
rzeczywiscie ten utwor dowodzi ze IM i wszyscy fani IM i w ogole cale heavy metalowe srodowisko to satanisciVacter pisze:Wtedy zginą wszystkie zespoły i zostanie tylko IM i tylko jeden utwór NOTB...
Jakie Early Days Part 3: o czym ty mowisz: teraz wychodzi Death On The Road jako PART 3. I DOTR na DVD jest 3 czescia histori IM ktora wyjdzie w 4 czesciach; PS. w newsach na ofcjalnej byla mowa o tym ze po The Early Days wyjdzie czesc 3 Death On The Road i nie bede one wydawane po koleisekcjazwlok pisze:i potem znowu Early days part:3 z lat 90-93 i znowu trasa.
eeeeee.....DOTR miało miec numer 6 co nie ?
No nie wiem ja slyszalem o 3, blad tu raczej nie wchodzi w gre. PS to ile by mialo byc tych DVD i ile tras 
Deat on the Road an pewono miało być 6 częścią historii. Tylko, że mówiło się o wyjsciu tego razem z materiałami z trasy Give me Edd...
To co teraz wyszło przypomina bardziej normalny koncert wydany po prostu jako koncertówka a nie część historii. No chyba, że w tych dokumentach czymś nas zaskoczą.
vBrand -> Dark Ages - to jest pomysł. Od razu zresztą pomysł supportu można by było pominąć.
To co teraz wyszło przypomina bardziej normalny koncert wydany po prostu jako koncertówka a nie część historii. No chyba, że w tych dokumentach czymś nas zaskoczą.
vBrand -> Dark Ages - to jest pomysł. Od razu zresztą pomysł supportu można by było pominąć.