swiete slowaWrathchild_88 pisze:nigdy nie mów nigdy :]
Znudzenie Maiden?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Znudzenie Maiden?
Ja ostatni raz przesłuchałem całego albumu Ironów przed Mystic Festivalem. Później jeszcze kilkanaście razy album "Iron Maiden" ale dla mnie to nie jest ten sam zespół co z Brucem. Tzn nie umiem tego wyjaśnić, ale chodzi głównie o to, że jak słucham jakiejkolwiek płyty IM z Brucem to od razu mi przychodzą na myśl najlepze wakacje mojego życia [sprzed 3 chyba lat]. I tak mnie katują te wspomnienia, a nie lubie jak coś mi się przypomina jak akurat coś konkretnego robię, bo to mnie rozprasza. Dlatego IM nie będę raczej już za często słuchał, ale na koncert zawsze i wszędzie :rocx
Ostatnio zobaczyłem temat o No Prayerze, chciałem przesłuchać cały ten album ale nie wytrzymałem i doszedłem do połowy drugiego kawałka
Ostatnio zobaczyłem temat o No Prayerze, chciałem przesłuchać cały ten album ale nie wytrzymałem i doszedłem do połowy drugiego kawałka
ja ostatnio to przesłuchałem nową koncertówkę po wycieku zaraz.. a wcześniej to ..jakoś raz przed koncertem w paryżu .
Ja ostatnio zacząłem więcej słuchać IM. Wcześniej była dłuższa przerwa 
Oj, bardzo długo nie słuchałem Ironów.... Ostatnie wydawnictwo, jakiego słuchałem w całości to "Death On The Road" i od tego czasu nie słuchałem niczego.... Coś chyba za długo, ale obawiam się, że w związku z coraz mniejszą ilością czasu, jaki mogę poświęcić na słuchanie muzyki, to Iron Maiden jeszcze długo nie zagości w moim odtwarzaczu...Tym bardziej, że w marcu Metalmania i będę raczej słuchał Nevermore, Moonspell, Anathemy, Huntera i Soilworka...Mam tylko nadzieję, że ThunderBird mnie za to nie zabije
Ja tego nie chciałem 
Stary wyrok już praktycznie zapadł. Nie uchronisz się przed ThunderBirdemArtur pisze:...Mam tylko nadzieję, że ThunderBird mnie za to nie zabije Very Happy Ja tego nie chciałem
Ile, weług Ciebie, jeszcze na tym Forum zabawię?? Bo wiesz, boję się dosłownie każdej sekundy od czasu wysłania tego posta.... Qrcze, błagam pomóżcie miiiiiiM@ti pisze:Stary wyrok już praktycznie zapadł. Nie uchronisz się przed ThunderBirdemArtur pisze:...Mam tylko nadzieję, że ThunderBird mnie za to nie zabije Very Happy Ja tego nie chciałem. On jest wszędzie
, no prawie
chwyc mnie mocno za rękę! nic złego się nie stanie! nie straszni nam rycerze, nomadowie ani żadne gromowładne ptaki!
Tak właśnie. Ale Artur pamiętaj, że nawet kiedy to Ptaszysko się do Ciebie dobierze zawsze będziemy o tobie pamiętać, i Cię pomścimyjuras pisze:chwyc mnie mocno za rękę! nic złego się nie stanie! nie straszni nam rycerze, nomadowie ani żadne gromowładne ptaki!
Dzięki Wam za wsparcie, naprawdę tego potrzebowałem....M@ti pisze:Tak właśnie. Ale Artur pamiętaj, że nawet kiedy to Ptaszysko się do Ciebie dobierze zawsze będziemy o tobie pamiętać, i Cię pomścimyjuras pisze: chwyc mnie mocno za rękę! nic złego się nie stanie! nie straszni nam rycerze, nomadowie ani żadne gromowładne ptaki!
A to jest tak, że jak słucham innych zespołów poza Maiden(Metalliki nie liczę, bo tu zostało wszystko "wyjaśnione", jak się sprawy mają
Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań
Ostatnio zmieniony ndz sty 29, 2006 6:08 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bój się nie powiemy o tym ThunderowiArtur pisze:Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań Embarassed
ja teraz słucham Dickinsona soloArtur pisze:ale przecież teoretycznie każdy zespół może stać się takim "czarnym koniem" i włączyć się do tej rywalizacji nie??
-
ropuch
na pewnoWrathchild_88 pisze:to też jest osłabianie Ironów? Laughing
Cóż za odważny z Ciebie człowiek.Wrathchild_88 pisze:Laughing a kary Thundera się nie boję Wink
Jak sobie życzyszQrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań

Dzięki Yaaqb, już mi lepiejYaaqb pisze:Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań
Jak sobie życzysz
Dobra, zwołajmy sztab kryzysowy(proszę bez żadnych skojarzń z tym co się stało w Katowicach...), w celu podjęcia stosownych kroków - jak swobodnie słuchać muzyki innych zespołów nie osłabiając przy tym Maiden?? Jakieś propozycje??
Wywal logo Metalliki z podpisu!Artur pisze: Dobra, zwołajmy sztab kryzysowy(proszę bez żadnych skojarzń z tym co się stało w Katowicach...), w celu podjęcia stosownych kroków - jak swobodnie słuchać muzyki innych zespołów nie osłabiając przy tym Maiden?? Jakieś propozycje??
Yaaqb - to mój emot!
Tak: nie słuchać innych kapel, tylko Maiden.Artur pisze:jak swobodnie słuchać muzyki innych zespołów nie osłabiając przy tym Maiden?? Jakieś propozycje??
Dobra M@ti dał już propozycję, macie inne??
Ja myślę, że po prostu będziemy słuchali muzyki innych zespołów w tajemnicy, to będzie taka słodka tajemnica każdego z nas ok????
Ale ciiiiiiiiiiichooooooo, nikomu ani słówka.... 
Ja myślę, że po prostu będziemy słuchali muzyki innych zespołów w tajemnicy, to będzie taka słodka tajemnica każdego z nas ok????
to ja proponuję, żeby słuchać dziennie najwyżej jednego albumu zespołu innego niż IM, to ich lekko osłabi, ale potem na wzmocnienie już tylko Maiden - cała dyskografiaArtur pisze:Dobra M@ti dał już propozycję, macie inne??