Znudzenie Maiden?

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

ropuch

Re: Znudzenie Maiden?

Post autor: ropuch »

Wrathchild_88 pisze:nigdy nie mów nigdy :]
swiete slowa :P
herki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: herki »

Ja ostatni raz przesłuchałem całego albumu Ironów przed Mystic Festivalem. Później jeszcze kilkanaście razy album "Iron Maiden" ale dla mnie to nie jest ten sam zespół co z Brucem. Tzn nie umiem tego wyjaśnić, ale chodzi głównie o to, że jak słucham jakiejkolwiek płyty IM z Brucem to od razu mi przychodzą na myśl najlepze wakacje mojego życia [sprzed 3 chyba lat]. I tak mnie katują te wspomnienia, a nie lubie jak coś mi się przypomina jak akurat coś konkretnego robię, bo to mnie rozprasza. Dlatego IM nie będę raczej już za często słuchał, ale na koncert zawsze i wszędzie :rocx

Ostatnio zobaczyłem temat o No Prayerze, chciałem przesłuchać cały ten album ale nie wytrzymałem i doszedłem do połowy drugiego kawałka :)
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

ja ostatnio to przesłuchałem nową koncertówkę po wycieku zaraz.. a wcześniej to ..jakoś raz przed koncertem w paryżu .
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: M@ti »

Ja ostatnio zacząłem więcej słuchać IM. Wcześniej była dłuższa przerwa :wink:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Artur »

Oj, bardzo długo nie słuchałem Ironów.... Ostatnie wydawnictwo, jakiego słuchałem w całości to "Death On The Road" i od tego czasu nie słuchałem niczego.... Coś chyba za długo, ale obawiam się, że w związku z coraz mniejszą ilością czasu, jaki mogę poświęcić na słuchanie muzyki, to Iron Maiden jeszcze długo nie zagości w moim odtwarzaczu...Tym bardziej, że w marcu Metalmania i będę raczej słuchał Nevermore, Moonspell, Anathemy, Huntera i Soilworka...Mam tylko nadzieję, że ThunderBird mnie za to nie zabije :D Ja tego nie chciałem :D
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Artur pisze:...Mam tylko nadzieję, że ThunderBird mnie za to nie zabije Very Happy Ja tego nie chciałem
Stary wyrok już praktycznie zapadł. Nie uchronisz się przed ThunderBirdem :lol: . On jest wszędzie :D , no prawie :wink:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

M@ti pisze:
Artur pisze:...Mam tylko nadzieję, że ThunderBird mnie za to nie zabije Very Happy Ja tego nie chciałem
Stary wyrok już praktycznie zapadł. Nie uchronisz się przed ThunderBirdem :lol: . On jest wszędzie :D , no prawie :wink:
Ile, weług Ciebie, jeszcze na tym Forum zabawię?? Bo wiesz, boję się dosłownie każdej sekundy od czasu wysłania tego posta.... Qrcze, błagam pomóżcie miiiiii :cry: :cry:
juras
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: juras »

chwyc mnie mocno za rękę! nic złego się nie stanie! nie straszni nam rycerze, nomadowie ani żadne gromowładne ptaki!
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

juras pisze:chwyc mnie mocno za rękę! nic złego się nie stanie! nie straszni nam rycerze, nomadowie ani żadne gromowładne ptaki!
Tak właśnie. Ale Artur pamiętaj, że nawet kiedy to Ptaszysko się do Ciebie dobierze zawsze będziemy o tobie pamiętać, i Cię pomścimy :lol: :guns
Artur
-#Nomad
-#Nomad

M@ti pisze:
juras pisze: chwyc mnie mocno za rękę! nic złego się nie stanie! nie straszni nam rycerze, nomadowie ani żadne gromowładne ptaki!
Tak właśnie. Ale Artur pamiętaj, że nawet kiedy to Ptaszysko się do Ciebie dobierze zawsze będziemy o tobie pamiętać, i Cię pomścimy
Dzięki Wam za wsparcie, naprawdę tego potrzebowałem....
A to jest tak, że jak słucham innych zespołów poza Maiden(Metalliki nie liczę, bo tu zostało wszystko "wyjaśnione", jak się sprawy mają :lol: :lol: ), to daję im tak jakby dodatkowe punkty w rywalizacji no nie??? Nie tylko Metallice ale chyba każdemu co nie?? Bo niby Ironi tylko z Metalliką walczą o prymat, ale przecież teoretycznie każdy zespół może stać się takim "czarnym koniem" i włączyć się do tej rywalizacji nie??
Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań :oops:
Ostatnio zmieniony ndz sty 29, 2006 6:08 pm przez Artur, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Artur pisze:Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań Embarassed
Nie bój się nie powiemy o tym Thunderowi :wink: Bo tylko on cię może za to zlinczować. Bo to prawdziwy "Knight" bojownik. :lol:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Artur pisze:ale przecież teoretycznie każdy zespół może stać się takim "czarnym koniem" i włączyć się do tej rywalizacji nie??
ja teraz słucham Dickinsona solo :P to też jest osłabianie Ironów? :lol: a kary Thundera się nie boję :wink:
ropuch

Post autor: ropuch »

Wrathchild_88 pisze:to też jest osłabianie Ironów? Laughing
na pewno :P
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Wrathchild_88 pisze:Laughing a kary Thundera się nie boję Wink
Cóż za odważny z Ciebie człowiek. :lol: :wink:
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań
Jak sobie życzysz Obrazek
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Yaaqb pisze:
Qrcze, musicie mnie zlinczować, bez 2-óch zdań

Jak sobie życzysz
Dzięki Yaaqb, już mi lepiej :D :D Oj Wrathchild, przeginasz pałę, przecież Ty tyle punktów Bruce'owi nabijasz, że dla Maiden już zabraknie miejsca na metalowej scenie :lol: :lol: :lol: Qrcze......patowa sytuacja, nie ma co....
Dobra, zwołajmy sztab kryzysowy(proszę bez żadnych skojarzń z tym co się stało w Katowicach...), w celu podjęcia stosownych kroków - jak swobodnie słuchać muzyki innych zespołów nie osłabiając przy tym Maiden?? Jakieś propozycje??
Awatar użytkownika
zygfryd
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: zygfryd »

Artur pisze: Dobra, zwołajmy sztab kryzysowy(proszę bez żadnych skojarzń z tym co się stało w Katowicach...), w celu podjęcia stosownych kroków - jak swobodnie słuchać muzyki innych zespołów nie osłabiając przy tym Maiden?? Jakieś propozycje??
Wywal logo Metalliki z podpisu! :evil: To jest forum Overkill czy Sanktuarium? Niedopuszczalne... :roll:

Yaaqb - to mój emot! :evil: ;)
Awatar użytkownika
M@ti
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Artur pisze:jak swobodnie słuchać muzyki innych zespołów nie osłabiając przy tym Maiden?? Jakieś propozycje??
Tak: nie słuchać innych kapel, tylko Maiden. :wink:
Artur
-#Nomad
-#Nomad

Dobra M@ti dał już propozycję, macie inne??
Ja myślę, że po prostu będziemy słuchali muzyki innych zespołów w tajemnicy, to będzie taka słodka tajemnica każdego z nas ok???? :lol: :lol: :lol: Ale ciiiiiiiiiiichooooooo, nikomu ani słówka.... :lol:
Wrath
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Wrath »

Artur pisze:Dobra M@ti dał już propozycję, macie inne??
to ja proponuję, żeby słuchać dziennie najwyżej jednego albumu zespołu innego niż IM, to ich lekko osłabi, ale potem na wzmocnienie już tylko Maiden - cała dyskografia :wink: i po kłopocie :P
ODPOWIEDZ