Ale wie gdzie to jestropuch pisze:a Ty S1mon to nawet w J-nie nie mieszkasz wiec nie rob mi na mojej wiosce spedu Zagóżokó jeden.S1MON pisze:welcomeSwarożyc pisze:Przyjadę do tego Twojego Jaworzna
aaa....cos sie taki Anglik zrobił? Polskiego zapomniałeś?
Najlepszy Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Prisoner_666
- -#Charlotte

Re: Najlepszy Behemoth
Nie interesuje mnie to! 
Nie bój nic, masz doczynienia z prawdziwym traperem, jakoś trafięropuch pisze:a wiesz jak trafic? z pulaw to bedzie na poludniu i na swiatlach w prawoSwarożyc pisze:Przyjadę do tego Twojego Jaworzna przy jakiejś najbliższej rewolucji i Ci zjaram chatę BURŻUJU Wink Laughing
.....a jak juz o burżyujstwie mowa to do tego dokupilem jeszcze Saxon - Power& Thr Glory
Irytujesz mnie po prostu, bo przez Ciebie pojechałem dziś do Lublina do MM i kupiłem ZosKia-Beh i Live in Japan- V.
a propos (co by offtopu nie było); Zos Kia aż przytłacza. Tak masakrycznie gęsta i agresywna jest ta płyta, że nie mogę wyjść z podziwu...
reaktywacja
-
ropuch
to sie chwali ze kupujesz oryginaly pod moim wplywemSwarożyc pisze:Irytujesz mnie po prostu, bo przez Ciebie pojechałem dziś do Lublina do MM i kupiłem ZosKia-Beh i Live in Japan- V. Laughing
mnie irytuje co innego: od dluzszego czasu chce sobie kupic oryginał Thelema.6 i nigdzie tego sie nie da dostac. jak czlowiek chce kupic kryginal to nie ma gdzie, a potem placza ze sie piractwo szerzyc :]
no fakt. ma fajna duszna atmosfere lubie to w tej plycie i tegoz wlasnie brakuje mi na Demigod.Swarożyc pisze:Zos Kia aż przytłacza. Tak masakrycznie gęsta i agresywna jest ta płyta
Ja mam Thelemę, ale tylko na kasetcę, rzeczywiście ciężko dostać. Miejmy nadzieję, że ruszy wreszcie ten sklep internetowy, i płytkę se człowiek kupi, a i na jakiś fajny merch w rodzaju stringów/longsleeva (niepotrzebne skreślić) tyż liczę... 
reaktywacja
-
ropuch
mnie coraz bardziej kupuje "stary Behcio", a coraz wiecej traci w oczach mych Demigod 
U mnie tak samo, Sventevith w słuchawkach w autobusie na zakorkowanej drodze do domu - to jest toropuch pisze:mnie coraz bardziej kupuje "stary Behcio", a coraz wiecej traci w oczach mych Demigod
Sventevith w słuchaweczkach na nartkach na stoku w środku lubelskiego lasu o czerwonym zachodzie słońca (jak wczoraj)
to jest to
ale i tak Demigod lepszy, a Zośka zaraz za nim
Nie ma bata na tom płytkie...
to jest to
ale i tak Demigod lepszy, a Zośka zaraz za nim
reaktywacja
Powiem szczerze nie lubie ostatnio Black Metalu , ale Death Metal to inna rzecz
, ale Wszystkie płytki Beha mi sie podobają
]:-> Chwała Mordercą Wojciecha !! (chodzi o piosenkę)
a głos oddam na Demigod !!
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
-
Polikarpus
- -#Prodigal son

Faktycznie Zos Kia Cultus jest gęstsza, bardziej majestatyczna itd
ale Demigod będzie się zawsze bardziej podobał krytykom bo jest zdecydowanie lepiej wyprodukowany i ma dużo nowoczesnych bajerów :]
Następna płyta zapewne będzie jeszcze bardziej techniczna. Co do porównań z nile to coś w tym musi być, Behemoth ma moim zdaniem dużo naleciałości z nile ale nie można mówić że kopiują styl.
Ja oddałem głos na Zos Kia Cultus ale moje ulubione wydawnictwo to epka Conjuration, genialny cover NIN i do tego wałki live w takim wykoaniu ża po przesłuchaniu trudno się pozbierać do kupy
ale Demigod będzie się zawsze bardziej podobał krytykom bo jest zdecydowanie lepiej wyprodukowany i ma dużo nowoczesnych bajerów :]
Następna płyta zapewne będzie jeszcze bardziej techniczna. Co do porównań z nile to coś w tym musi być, Behemoth ma moim zdaniem dużo naleciałości z nile ale nie można mówić że kopiują styl.
Ja oddałem głos na Zos Kia Cultus ale moje ulubione wydawnictwo to epka Conjuration, genialny cover NIN i do tego wałki live w takim wykoaniu ża po przesłuchaniu trudno się pozbierać do kupy
My pain is as deep as my roots.
Mnie osobiście najbardzoej Demigod się podoba. Spoko jest wejście do 1 piosenki.
tylko.. że behemoth jest lepszy od nilePolikarpus pisze: Co do porównań z nile to coś w tym musi być, Behemoth ma moim zdaniem dużo naleciałości z nile ale nie można mówić że kopiują styl.
Satanica za takie utwory jak: Decade of Therion, Lam i Chant For Eschaton 2000
a ja się dziwię że nikt nie oddał głosu na Theleme
zawsze myślałem że to w opini ludzi którzy naprawdę lubią taką muzę(bo ja np. to w terminologii nomadowej jestem takim "niedzielnym słuchaczem"
) najlepszy ich album. tzn większośc ludzi z którymi osobiście gadałem o Behemocie wymieniało tą płytę. ale fakt że często o nich nie gadam bo poprostu zbyt wiele do powiedzenia nie mam 
Ja się nie dziwię, jak dla mnie to strasznie nudna płytaMatek pisze:a ja się dziwię że nikt nie oddał głosu na Theleme
-
ropuch
ekhhmm......bzdury wypisujeszeulogy pisze:się nie dziwię, jak dla mnie to strasznie nudna płyta Rolling Eyes Może 4 kawałki są w miare ciekawe reszta jakaś taka bez polotu Rolling Eyes
ropuch pisze:ekhhmm......bzdury wypisujesz
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2006 9:09 pm przez eulogy, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie...pisząc, że Thelema wypada blado wobec Pandemonic, nie piszesz swojego zdania tylko właśnie bzdury...
reaktywacja
Hm bzdury spoko nie będziemy sie kłócić o pierdoły, poprostu wyraziłem swoją opinię i tyle, chyba możnaSwarożyc pisze:Nie...pisząc, że Thelema wypada blado wobec Pandemonic, nie piszesz swojego zdania tylko właśnie bzdury...