Najlepszy Behemoth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

KtĂłry album jest Waszym zdaniem znajlepszy?

Czas głosowania minął czw lut 09, 2006 9:32 pm

Sventevith (Storming Near The Baltic)
2
7%
Grom
1
4%
Pandemonic Incantations
0
Brak głosów
Satanica
7
26%
Thelema.6
0
Brak głosów
Zos Kia Cultus
6
22%
Demigod
11
41%

Liczba głosów: 27

Prisoner_666
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Najlepszy Behemoth

Post autor: Prisoner_666 »

ropuch pisze:
S1MON pisze:
Swarożyc pisze:Przyjadę do tego Twojego Jaworzna
welcome :twisted:
a Ty S1mon to nawet w J-nie nie mieszkasz wiec nie rob mi na mojej wiosce spedu Zagóżokó jeden.
aaa....cos sie taki Anglik zrobił? Polskiego zapomniałeś?
Ale wie gdzie to jest :P
Nie interesuje mnie to! :P
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Swarożyc »

ropuch pisze:
Swarożyc pisze:Przyjadę do tego Twojego Jaworzna przy jakiejś najbliższej rewolucji i Ci zjaram chatę BURŻUJU Wink Laughing
a wiesz jak trafic? z pulaw to bedzie na poludniu i na swiatlach w prawo :P
.....a jak juz o burżyujstwie mowa to do tego dokupilem jeszcze Saxon - Power& Thr Glory :P
Nie bój nic, masz doczynienia z prawdziwym traperem, jakoś trafię 8)

Irytujesz mnie po prostu, bo przez Ciebie pojechałem dziś do Lublina do MM i kupiłem ZosKia-Beh i Live in Japan- V. :lol:

a propos (co by offtopu nie było); Zos Kia aż przytłacza. Tak masakrycznie gęsta i agresywna jest ta płyta, że nie mogę wyjść z podziwu...
reaktywacja
ropuch

Post autor: ropuch »

Swarożyc pisze:Irytujesz mnie po prostu, bo przez Ciebie pojechałem dziś do Lublina do MM i kupiłem ZosKia-Beh i Live in Japan- V. Laughing
to sie chwali ze kupujesz oryginaly pod moim wplywem :)
mnie irytuje co innego: od dluzszego czasu chce sobie kupic oryginał Thelema.6 i nigdzie tego sie nie da dostac. jak czlowiek chce kupic kryginal to nie ma gdzie, a potem placza ze sie piractwo szerzyc :]
Swarożyc pisze:Zos Kia aż przytłacza. Tak masakrycznie gęsta i agresywna jest ta płyta
no fakt. ma fajna duszna atmosfere lubie to w tej plycie i tegoz wlasnie brakuje mi na Demigod.
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Ja mam Thelemę, ale tylko na kasetcę, rzeczywiście ciężko dostać. Miejmy nadzieję, że ruszy wreszcie ten sklep internetowy, i płytkę se człowiek kupi, a i na jakiś fajny merch w rodzaju stringów/longsleeva (niepotrzebne skreślić) tyż liczę... :twisted:
reaktywacja
ropuch

mnie coraz bardziej kupuje "stary Behcio", a coraz wiecej traci w oczach mych Demigod :P
Yaaqb
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Yaaqb »

ropuch pisze:mnie coraz bardziej kupuje "stary Behcio", a coraz wiecej traci w oczach mych Demigod :P
U mnie tak samo, Sventevith w słuchawkach w autobusie na zakorkowanej drodze do domu - to jest to :!: ;]
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Sventevith w słuchaweczkach na nartkach na stoku w środku lubelskiego lasu o czerwonym zachodzie słońca (jak wczoraj)
to jest to

ale i tak Demigod lepszy, a Zośka zaraz za nim :twisted: Nie ma bata na tom płytkie...
reaktywacja
Kowal-999
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Kowal-999 »

Powiem szczerze nie lubie ostatnio Black Metalu , ale Death Metal to inna rzecz :D , ale Wszystkie płytki Beha mi sie podobają :D ]:-> Chwała Mordercą Wojciecha !! (chodzi o piosenkę) ;) a głos oddam na Demigod !!
...SCREAM FOR ME ALL WORLD , SCREAM FOR ME ....
ropuch

Kowal-999 pisze:Chwała Mordercą Wojciecha !!
MORDERCOM
Polikarpus
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Polikarpus »

Faktycznie Zos Kia Cultus jest gęstsza, bardziej majestatyczna itd
ale Demigod będzie się zawsze bardziej podobał krytykom bo jest zdecydowanie lepiej wyprodukowany i ma dużo nowoczesnych bajerów :]

Następna płyta zapewne będzie jeszcze bardziej techniczna. Co do porównań z nile to coś w tym musi być, Behemoth ma moim zdaniem dużo naleciałości z nile ale nie można mówić że kopiują styl.

Ja oddałem głos na Zos Kia Cultus ale moje ulubione wydawnictwo to epka Conjuration, genialny cover NIN i do tego wałki live w takim wykoaniu ża po przesłuchaniu trudno się pozbierać do kupy ;)
My pain is as deep as my roots.
Mirdaroh
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mirdaroh »

Mnie osobiście najbardzoej Demigod się podoba. Spoko jest wejście do 1 piosenki.
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

Polikarpus pisze: Co do porównań z nile to coś w tym musi być, Behemoth ma moim zdaniem dużo naleciałości z nile ale nie można mówić że kopiują styl.
tylko.. że behemoth jest lepszy od nile
ropuch

i do tego jeszcze polski :P no i są z Pomorza.....:lol:
Awatar użytkownika
speedrw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: speedrw »

Satanica za takie utwory jak: Decade of Therion, Lam i Chant For Eschaton 2000
Matek
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Matek »

a ja się dziwię że nikt nie oddał głosu na Theleme :wink: zawsze myślałem że to w opini ludzi którzy naprawdę lubią taką muzę(bo ja np. to w terminologii nomadowej jestem takim "niedzielnym słuchaczem" ;) ) najlepszy ich album. tzn większośc ludzi z którymi osobiście gadałem o Behemocie wymieniało tą płytę. ale fakt że często o nich nie gadam bo poprostu zbyt wiele do powiedzenia nie mam :lol:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: eulogy »

Matek pisze:a ja się dziwię że nikt nie oddał głosu na Theleme
Ja się nie dziwię, jak dla mnie to strasznie nudna płyta :roll: Może 4 kawałki są w miare ciekawe reszta jakaś taka bez polotu :roll:
ropuch

eulogy pisze:się nie dziwię, jak dla mnie to strasznie nudna płyta Rolling Eyes Może 4 kawałki są w miare ciekawe reszta jakaś taka bez polotu Rolling Eyes
ekhhmm......bzdury wypisujesz :!:
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

ropuch pisze:ekhhmm......bzdury wypisujesz
:lol: Nie bzdury tylko swoje zdanie :wink: Poprostu jak dla mnie stawiając Theleme obok Pandemonic..., Satanici, Zos Kia... czy Demigod, to ta płyta wypada cieńko.
Ostatnio zmieniony pn sty 30, 2006 9:09 pm przez eulogy, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Swarożyc
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Nie...pisząc, że Thelema wypada blado wobec Pandemonic, nie piszesz swojego zdania tylko właśnie bzdury...
reaktywacja
eulogy
-#Trooper
-#Trooper

Swarożyc pisze:Nie...pisząc, że Thelema wypada blado wobec Pandemonic, nie piszesz swojego zdania tylko właśnie bzdury...
Hm bzdury spoko nie będziemy sie kłócić o pierdoły, poprostu wyraziłem swoją opinię i tyle, chyba można :roll: Klapki z oczu. EOT
ODPOWIEDZ